merhaba bacım

, nasılsın?
çırpı bacak olacaz yine inşallah :)
para karşılığı tabak bitirmek iyiymiş
evliliklerde bazen olur öyle. iyi ki tatlıya bağlanmış. dediğin gibi kolay kurulmuyor. emek ve sabır gerekiyor sürdürmek için de.
uzaktan güzel görünen şeyler bazen tam zıttı olabilir. kol kırılır yen içinde kalır hesabı. ele güne mutlu rolü yapılır.
bu sabah oğluşu bıraktıktan sonra eve tranvay ile döndüm. önce markete yürüdüm.
sabah: 1 haşlama yumurta, tereyağlı ballı ekmek, zeytin domates yedim.
öğle: Meksika fasülyesi salatası ve çaklıt
akşam: çorba içeriz sadece sanırım
bugün k.valideme göz randevusu alıp hst. ye gittik. göz tansiyonunun kontrolü için. iyi çok şükür.
ama beli tuttu. neyse ki sonra açıldı. tranvay durağındaki hst.ye gittik ama dönüşte merdiven ve yokuş çıkamayacağı için otobüsle döndük. tam durağa vardık(epey mesafe vardı bizim otobüsün geçtiği durak ile hst. arasında) otobüs geldi. iyi denk geldi yani.
bi de otobüs Hst.nin arka sokağından geçmez mi :) boşuna yürümüşüz o kadar.

4 yıldır evden çıkmamanın dezavantajları işte bunlar.
ben oğluşu almaya çıkarken k.validemde bankaya gittiydi. (yanlış bir işlem var onu düzeltemiyoruz kaç gündür. )
eve gelince aradım. otobüs bekliyorum dedi. baktım çok vakit geçti bi daha aradım durakta inmeyi unutmuş çok uzağa gitmiş. geri başka otobüse binmek için bekliyor yazık. çok dalgın, unutkan hala.
çok yoruluyorum ama ne yaptığımı bilmiyoru
Napimmm bacimmm Valla ko$turuyorum kizzzz, bugün evden bir ciktimm, inanki saat 17.00 yi geciyordu tekrar dönebildigimde. ordan oraya git- gel mahfoldum. ben buralari cok fazla bilmiyorum yeni ta$indigim icin ama sagolsun beni hep eken arkada$im günlerdir böyle ciddi bir konuda hep yanimda oldu, onunla gidip geliyoruz. her konuda ekebilirim ama böyle hayati mevzularda asla seni yari yolda birakmam dedii, Allah razi olsun, duami aldiii

sabah hic canim bi$ey yemek istemedi, 1 bardak sütün icine 1 tatli ka$igi bal karistirip ictim ve iki tanede kuru hurma yedim hazirlanirken. arkadasimda aksam üzeri 16.00 da i$ba$i yapacakti, göya i$leri halledip yemege gidecektik ama bitmedikiiii, o i$e zar zor yetistii, bende ba$ka bir resmi kuruma gidip elimde fi$ oldugu halde 1 saatten fazlada orada bekledimm, evrak eksikmi$$$, döndüm eve geldim, elimdeki dosyalari bir görsen her yer evrak doluu ve hafta sonu hepsinin doldurulmasi gerekiyor, bircoguda en gec carsamba gününe kadar halledilmi$ olmali, in$allah altindan kalkabilirim onca yapilacak i$lerinnn.yarin ögleden önce yine bankaya ugramam lazim, banka zaten evin karsi tarafinda, evden cikana kadarki sürec olmasa hic üsenmicem gitmeye ama gece gec yatinca sabahta uyanmak fena zor geliyor ayy ..
alisveris yapmayi planlami$tim ufak tefek ama markete ugrayacak bile halim kalmadiii inankii, yukari cikayim sonra iner yine alirim bi$eyler dedim ama bir cikincada inesim gelmedi tekrar. cok bitkin hissediyorum, yorgun ve uykusuzz ..

dünden kalma yogurt corbasindan yedim dönünce bir kase, sonra iki tane yumurta hasladim ve üzerine kimyonla pul biber serpip yedim. leslie yapamadim bugün, gercekten cok yorucuydu bütün gün, gözlerim bile bulanik görüyor $uanda, biraz dinleneyim,dinlenebilirsem belki gece yatmadan önce yaparim 3 mil.
Bende arkadasin arasini düzeltmesine cok cokkkk sevindim, herkes mutlu olsun insallah. canim cok haklisin tabiki evinin icini kimse bilemiyor.. bende eski esimde herkese, hatta kendi aileme bile yillarca mutluluk rolü oynadim, insanlar bizi örnek gösteriyordu, disaridan bakinca harika gecinen iki insandik ama birde 4 duvar arasindaki sorunlari bilselerdi

) sonucta ögrendiklerinde $ok oldular, hatta büyük ablam onlar bizim gurur kaynagimizdii diyip kriz gecirip bayilmis, okadar $a$irttik yaniii

biz bo$anincada arkadas kalabilmi$tik ama, bo$anmaya Türkiyeye gittigimizde bile o benim annemlerde kaldi, dönecegi zaman vedala$malari yürek burkan cinstendii, anneme sarilip agladi, o agliyor bizimkiler agliyor. annem sanki oglumu kaybettim gibi hissettim diyordu. ama benimkiyle tani$tiktan sonra irtibatimi mecburen kesmek zorunda kaldim, cünkü o öyle eski e$ten yeni arkada$ durumlarini kaldirabilecek biri degildi

)
Iyi insandi Allah i$ini gücünü rast getirsin ama e$ olmaya hic ideal degildi, yillarca mücadele ettim, susup sabrettim ama ba$aramadim sonunda sogudum iyice, hayatinda yapipta ic pi$man olmadigin $ey nedir diye sorsalar, ondan ayrilmamdan asla pi$man olmadim
son birkac gündür gözümden kacmadiii, az yiyosunnn canimmmmmmm, süperr buuu.. ayyy 65 i bir görebilsekkkkkkk

cirpiii bacaklara yine bir kavusabilsekkkk

aminnnnnnnnnnnnnnnn
Allah kayinvalidene sabir versin, yardimcisi olsun insallah. az daha zaman gecsinde alisir canim, daha 6 ay bile dolmadi, cok normal.. sende cok hayirli bir insansin ma$allah, cogu insan karsisindaki iyi bile olsa yük olmu$ gibi bahsederken, sen üzülüp kaygilaniyorsun, Rabbim gönlüne göre versin