kizzz sormaaaa, ma$allah sanki kafama birsey dü$tüüü, hirs yaptim bu seferrrrr iyice. ben bugüne kadar cok hirs yaptim ama hep sonunu getiremedimm yada yanlislar yaptimmm.
benim cocugum yok diye alisverisimi kendime göre ayarlayabiliyorum canim, cocugu olan yada sürekli evde yemek yapmak zorunda olanlarin bu $ansi yok. mesela markete giriyorum son bir kac haftadir, sadece alacaklarima programliyorum kendimiii, gözüm sadece onlari görüyorrr, elimi birkere bir$eye atsam devami gelir diye korkup almiyorum..
inankii yalansiz ve abartisizzzzz, aldiklarim sadece : ton baligi, tavuk, brokoli, domates, salatalik, limon, meyve cesitleri, yogurt, süt, kefir, yumurta..Ba$ka hicbir $eye odaklanmiyorummmm, direk bunlari alip cikiyorumm, evde ba$ka birsey olmayincada zaten yemek gibi bir $ansin olmuyor. birde migdem iyice kücültüüü ekmegi kestigimden beridirrrrrr. yani bir kücük kutu ton baligini acip yedimmii doyuyorum hatta zorlaniyorum bitirmekte. yada 1 tane mandalina yedimmii canim ikinciyi istemez oldu.bu aldiklarimin haricinde evde bal ve pekmezde var.. sütüme 1 tatli kasigi bal karistiriyorum genelde ve hergün olmasada haftanin 3-4 günü 1 kasik pekmez yutuyorum.. bunun haricinde mutlaka hergün 1 tane balik yagi hapi yutuyorum ve bolca su iciyorum..son 1 haftadir felan kalori olarak cok yetersiz besleniyor gibi görünsemde vücudumun ihtiyac duyabilecegi herseyi yiyorum aslinda.. tamamen kestigim tek $eyy ekmek, makarna, patates ve zaten seker kullanmiyordum ama suanda sekerlide hicbirseyi agzima sürmüyorum. pekmezden, baldan ve yedigim meyveden seker ihtiyacimida gideriyorumm..ve inanmayacaksin ama bacimmmm $imdilikkk canim hicbir$ey istemiyorummmmmmm, vücudum ihtiyac duysa isterdi dimi ama :26:

$imdiiii bu kizz niye bunlariii böyle ballandira ballandira anlatiyor diyeceksinnnnnnn ??????Birkac gün icinde kaynanan gidiyor ve sende yaza benimle beraber hazirlanmak icin kendini gaza getir diyeeee anlatiyorum bacimmm

mesela kurabiye yaptinn yaaa, 2 tane yemee, 1 tane ye birakkk. sen cok kolay veriyosun aslinda, benim bu yaptiklarimi yapsan benden cok daha hizli incelirsinn eminimkii.. bak ben son dönemde kendimi yirtiyorum ve resmen gram gram gidiyorr yaaaaa, haksizlik gibi degilmii

böyle devam edebilirsem eger, gram gram da olsa yaza kadar damlaya damlaya göl olur saniyorumm ama korkum ne biliyormusun bacimmmmmm, herzamanki gibi devamini getiremeyip en ba$a dönmek
ama bu sefer BA $A RA CA GIZZZZZZ !!!!!! yok ba$ka bir secenekkk....