yaz bebişim bana da iyi gaz oluyor senin azmin. maşallah sen bu kez başaracaksın.
mideni küçülttün, sağlıklı gıdalara odaklandın, hareketlerini arttırdın, sporunu yapıyorsun.
herşey daha güzel olacak. yaza fıstık gibi hatunlar olacağız inşallah.
bu sabah tartıda 67,8 i gördüm. yaşasın dedim yaa 67 leri en son haziranda görmüştüm. ohh beeee.
ben diyete tam uysam biliyorum daha hızlı gidecek ama normal yeme düzenime uysun istiyorum zayıflama sürecim.
çünkü senin de korktuğun gibi diyet bi yere kadar yapılıyor. sürekli yapılınca bıkılıyor. kaçamak isteği artıyor.
ben az kaçamaklarla bol sporla vermek istiyorum. mümkünse tabüüü :111:
benim de çok kilo verdiğim söylenemez. bak hazirandan beri bir ileri bir geri. ama olsun, en azından geri almadık, karar verdik devam ediyoruz.
eger burada biz tani$im yazismalara devam etmeseydikkk, kesinlikle ben 75- 73 arasi gider gelirdimmmm ve 75 in üzerine cikmadigim sürece ohhh iyiii kilo almamisim diyip sevinirdim

ma$alllahhhh yaa, hic dikkat etmeden hemde misafir agirlarken bile kilo kaybediyorsunnnn

ama kisa sürede bile selülitlerim yüzde 70 azaldi diyebilirimm, prüzsüzle$me yolunda ilerliyorr, cok mutlu edici bir gelismeeeee, bacaklarimi ve popomu aynanin karsisina gecip arada bir seyrediyorum, farki görmek acayippp mutluluk vericiiiii

bu yazzz inaniyorum ama gecen yaz gibi gecmeyecek bizim iciinnnnnnn, kesinlikle daha daralmi$ bedenlerle yazin sicagin tadini cikaracazz bacimmmmmm