bu evde kaloriferlerin vanası yok. kombinin altında duvarda borular var. üstü kapaklı. ordan hangi boru hangi kaloriferin bulmak gerek
bizim bütün odalar kullanılıyor nerdeyse. en sıcak oda mutfağımız. tv yi oraya geçirsek oğluş da üşümemiş olur.
eski salon halılarım mutfakta şu an. onlar daha kalın ve SIK idi ilmekleri. yenilerin deseni güzel ama kalitesi iyi değil. ısıtmıyor. oturunca üşüyor insan. minderine de sürekli oturmuyor oğluş üşüyor haliyle. gerçi geçen kış da hep halıda oynadı üstelik altımız üstümüz boştu o zaman.
okula başladı diye hastalıklar da başladı.
neyse ki çay içmeye başladı. bebek çayı yapıp (sallama) içiine bal katıyorum ve içiyor çok şükür.
tahin pekmezi de seviyor. içine toz zencefil kattık ondan da yedi sabah. (sabah dediğim 11:00 de uyandık yarım yamalak uykumuzdan)
oğluşa ıhlamur demlemiştim onu vereyim. kendime de kefir çıkarayım
hamurişi isteğin üşümekten olabilir. regle yaklaşırken ben hep çok üşürüm ve karbonhidrat ister canım.
mutfakta rahat oturabilecegin bir kösen varsa gec mutfakta otur ozaman kocan gelene kadar ayy..
balli cay icmesine nasil sevindim anlatamammmm, en azindan bagisiklik sistemini kuvvetlendirir, gögsünü yumusatirr.. amann ma$allahh diyelimm

az önce benim me$hur menemeni yedim daha, ilk 10-15 dakika migdem hala bo$ gibi hissettim, cünkü dün ve önceki gün ciddi anlamda yetersiz yedim ve gece baya bir actimmmm.. bugünde o menemen tokluk hissi vermedi ilk ba$ta ama bekleyince migdemdemi $i$ti nedirrr :26:
kendime bir ödül koyuyorum bundan sonraaa.. bu ay degil ama gelecek aydan itibaren, her ay icinde bir kere istedigim bir yemegi gidip yicemm.. tabikii migde kücülünce verecegim parayada yazik olacakkk, yiyemem cünkü nekadar canim istesede migdemin suanki boyutuylaa

insallahhh hep böyle kücük kalsinn benim yavru ku$um migdecigimmmmm