Selam bacimmm.. Nasilsin ?
Ayyy ben cok kötüyümmmm, acayip grip oldum bogazim agriyor ve basimada burnumdaki tikanikliktanmidir nedir agri vuruyor
Dün evrakraklarimdaki aksakligi halledip arkadasa kahvaltiya gittim, cayimi kahvemi ictim öglen 1 de kalktim bankaya ugradim, oradaki islerimide halledip eve geldim. 13.30 gibi..
Arkadaslada saat 15.00 de spor salonunda bulusacaktik, öyle uykusuz ve yorgundumki, yinede gittim.. biraz ayagim incidi saniyorum, 1-2 gün mola vermek zorunda kalabilirim spora..
Neysee, arkadasla ciktik bana geldik kahve icerken, diger arkadasim aradi Fasila gidelim dedi, aksam icin hazirlandim tabii hemen, kacarmiiiiiiiii

Cok güzel bir gece daha yasadim geldim evime sabaha karsi..aksam trafikte cok süper bir tesadüff yasadimmmm, hicte keyfim yokkennnn, acayiiiippppppppppppppp havami basip keyfimi yerine getirdim ahahahahayyyyyyyyyyyyy ( intikam niyetine ) bütün gece yetti bu bana
cok uykusuzdum zaten, hemen yattim, Hürremide kacardim dün evde olmadigim icin ayyyyyyyyyyyyy :26: Bugün internetten izlicem artik mecburen..
Vallahiii öglen kalkamadim yataktan, cok fenayimm, bogazim , badim burnummmm ( gripppp )
bir fincan kahve ictim, evde ilac yok, simdi kalkip hazirlanip markete gidecem, sonrada eczaneye ugrayip ilac almaliyim.
Aksamada yine programimiz var.. arkadasimin kocasinin islettigi mekanda mac izleyeceklermis cok degerli birkac müzisyen abilerimiz ve benim arkadas grubum.. bunlarin icinde ismini vermek istemedigim cok büyük bir müzisyen ve marka olmus biriside var misafir olarak. bunlar mac sonrasi kendi keyflerine kendilerine ait mekanda müzik ziyafeti yapacaklar.. manyak bir muhabbet oluyor, her sene yapiliyor bu böyle, tabiii gecen sene ben olamamistim aralarinda biliyorsun

)
umarim halim olurda hazirlanabilirim
senin komsuuuu sana fena alismis baciiiimmmm

yakayi pacayi biraz zor kurtarirsin artik.. haftada 1-2 ok de, sürekli gel-git olaylari beni asar bacimmm, ve tahminimce aslinda sennide asiyor gibi

Neyseee, saka bir yana insana insan lazim...
o yapipta ictigin yayla corbasi burda olsada icse bacinnnnn hasta hasta dimi amaaaaaa
Neyseee bacimm, ben cok acim ve hastaa.. kalkip gitmezsemsen dahada sürünecemmm..
kocamaaaaannnnnn öpüyorum seni ve güzel bol güneyli, orantili istahli bir gün diliyorum