Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cans, dünden beri sayfanı açıp açıp kapatıyorum.içimden hiç yazmak gelmedi hiç böyle bir sonuç beklemiyordum senden.sanki tedaviye başladığın ilk gün hamileliğininde ilk günüymüş gibi geliyordu bana.ama hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elden..... inşalllahhhh en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

canım hakkında hayırlısı olsunn :teselli:,, her şerde bir hayır varmış mutlaka,,,herzaman beterin beteri var derler,,,,,inş. başka sefere canım Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş..:Saruboceq:

sabır ve tevekkül...
hayatın getirdiği olumsuzlukların tek ilacı. tevekkülü elden bırakma allahım sabrımıza sabır katsın...

... vefakar arkadaşlarım .. hepınıze ayrı ayrı cok teşekkur edıyorum ... hayat bır şekılde devam edıyor ... zaman dertlerın en buyuk ılacıymış sozunu bır kez daha tastik ettıkten sonra allaha bır kez daha şukredıyorum .. şukredıyorum ... çunku allah bana ve aileme caresız bır dert vermedı .. şukredıyorum ... dermansız bır hastalık kapımı çalmadı ... şukredıyorum .. elım ayagım tutuyor ... şukredıyorum mutlu bır ailem var ... aslında şukredılecek o kadar cok şey var kı ....
......... umutlarımı kaybetmedım ..inşallah başaracagım ... daha once de dedıgım gıbı maya ekıbıne guvenıyorum ... bır de kendı bunyeme ... saat gıbı tam 28 . gunde adet oldum ... her şey yolunda .. inşallah guzel gunler gelecek ... hepınıze tekrar teşekkurler .. ıyı kı varsınız ....

segili cans inan çok üzüldüm.gebelik testinin negatif çıkmasına. tatlım sakın umutlarını kaybetme birgün mutlaka olacak hep ALLAHA dua et olmayacak diye omudunu yitirme.

... vefakar arkadaşlarım .. hepınıze ayrı ayrı cok teşekkur edıyorum ... hayat bır şekılde devam edıyor ... zaman dertlerın en buyuk ılacıymış sozunu bır kez daha tastik ettıkten sonra allaha bır kez daha şukredıyorum .. şukredıyorum ... çunku allah bana ve aileme caresız bır dert vermedı .. şukredıyorum ... dermansız bır hastalık kapımı çalmadı ... şukredıyorum .. elım ayagım tutuyor ... şukredıyorum mutlu bır ailem var ... aslında şukredılecek o kadar cok şey var kı ....
......... umutlarımı kaybetmedım ..inşallah başaracagım ... daha once de dedıgım gıbı maya ekıbıne guvenıyorum ... bır de kendı bunyeme ... saat gıbı tam 28 . gunde adet oldum ... her şey yolunda .. inşallah guzel gunler gelecek ... hepınıze tekrar teşekkurler .. ıyı kı varsınız ....

canım mehaba beni hatırladığını umuyorum bende bebeğimi kaybettim ve rahmim alındı tabiki şükrediceğiz umudunu kaybetme sakın en azından senin anne olma şansın var rabbime hep dua edeceğim senin için inşallah en azından sen hayırlısıyla evlat sahibi olursun allahım sana sağlıklı bir evlat kucağına almayı nasip eder :Saruboceq:

canım edacımmmmmm rabbım yar ve yardımcın ols..........ne kadar guçlusun canım...........rabbım sana çook daha guzelını nasıp ets..................dua ile.........

cans canım naıslısın...................kendıne ıyı bak canım........moral depola...........bıl kı her kışın bı yazı vardır...........rabbım mutlaka bı zırluktan sonra bı kolaylık verecektır.........dua ile

Back
X