MAYA mı Hakan Şatıroğlu Kliniği mi??

pearlheart

az kaldi melegim:)))
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
848
197
133
merhaba arkadaşlar.bu iki seçenek hakkında düşüncelerinizi paylaşır mısınız lütfen?
Tüp bebek tedavisi için hangisi daha iyi bir fikriniz var mı?

merhaba arkadaşlar.bu iki seçenek hakkında düşüncelerinizi paylaşır mısınız lütfen?

canım kadıköy şifa engin enginsu kesinlikle
her doktorla görüşmüş ve bütün hastaneleri embriyologlarına kadar araştırmış,
çocuğu olabilmesi için tek çözümü tüp bebek yapmak olan bir anne adayı olarak söylüyorum bunu.
ilk denemem de pozitif sonuç aldım kızımın doğumunu bekliyorum şuan :nazar:
yüzyüze görüşürsen sende aynı şeyi düşüneceksin bence :80:
allah bu sevinci sanada nasip etsin umarım

ben şatıroglunda yaptırdım güzel titiz güleryüzlü yer ama rezer azlıgı bendeki sorun bu konu üzerine uzman degil sendeki sorunu bilmiyorum bu konu üzerine araştırma yap derim hakan hocayı zaten transfer zamanı görürsün bir daha asla

ben şatıroglunda yaptırdım güzel titiz güleryüzlü yer ama rezer azlıgı bendeki sorun bu konu üzerine uzman degil sendeki sorunu bilmiyorum bu konu üzerine araştırma yap derim hakan hocayı zaten transfer zamanı görürsün bir daha asla

mayayı pek tavsiye etmiyorlar gerçi nasip kısmet işide açıkcası ben şunu anladım koskoca ankarada teknoloji olarak gelişmiş bir klinik malesef yok inşallah birisi bulurda bende damlarım :))

ben mayada yaptırdım çokta memnun kaldım ve şimdi minik kuzucuğum doğdu 2 aylık bile oldu :)
geçen yaz bu zamanlar bende araştırıp duruyordum şükürler olsun bu yaz bebeğimleyim darısı sizlere inşallah

bilgisi olan başka arkadaşlarım varsa lütfen yazsın çok önemliiiii

bu işler nasip kısmet meselesi.ama ben mayaya bir daha gitmem.doktor şatıroğlunu görememekten bahsetti bir arkadaşım. dr. Denizhan özgünü de göremiyorsunuz.. transferi başka doktor yapmıştı. o da sonuçta doktor, vardır bir hayır dedim,hiç rahatsız olmadım bu durumdan. ama idrara sıkışık bir durumda transfer öncesi 3 saat bekletildim..açıklama yapan, ''siz idrarınızı yapın, şu saatte hazır olun''diyen olmadı .o sinir harbiyle ağlayarak girdiğim transferden negatif sonuç aldım. böyle bir talihsizlik yaşadım malesef.. nasip olsa idi olurdu.. o da ayrı bir konu. iyi insanlar sonuçta,sadece bu yaşadığım talihsizlikle yargılayamam. uğraşıyorlar,emek, hizmet veriyorlar,ama bi şeyler eksikti ben oradayken. gitme demem, ama ben gitmem....

Back
X