maya tüp bebek merkezi ve dr osman denizhan özgün hakkında bilgi ve fikirleriniz...

EFSANE202

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
419
7
96
Afyon
arkadaşlar merhaba ben ilk tüp bebek tedavimi anatolıada yaptırdım ama sonuç negatif çıktı geçenlerde eşimi maya tüp bebek merk. telefon gelmiş görüşelim diye aslında merkezi değiştirmek aklımda yoktu karar vermiş değilim bilgilerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var.dr., merkez, fiyat ,ekip,misafirhane, hakkında lütfen yardımcı olun banaCADIARZU

canım bende tüp bebek düşünüyorum beni de arıyorlar sürekli maya tüp bebek merkezinden, ama şehir dışında olduğumuzdan ne zaman yaptıracağımız belli değil, fiyat konusunda da ilaçlar hariç 2 euro demişlerdi. bana pahalı geldi.

çok şaşırdım kızzlar. niye arıyorlar ki? hani dershanelerden arıyorlar ya çocuğunuzu bize gönderin der gibi. bence iyice araştırın. bu şekilde davranışları müşteri toplama gibi geldi bana. sakın beni yanlış anlamayın olur mu. kimseyi kırmak yada rencide etmek değil amacım. adı geçen merkezin yerini bile bilmiyorum ama böyle aramaları tuhaf geldi.

merhaba ben maya tüp bebek merkezine gidiyorum çok memnunum osman hoca çok iyi size tavsiye ederim. Anatolia hastanesinin hep kötü anılarını duydum. Ekip olarak çok iyiler misafirhanesi çok iyi ordaki kalan hastalarla arkadaş dost oluyorsunuz Her yönüyle mükemmel İyi şanslar ben ayın dokuzunda orada olacağım deneyeceğim

canım bütün merkezlerin kesinlikle müşteri toplama kampanyaları var. bence böyle olmasıda normal çünkü onlar bu işten para kazanıyorlar. beni yalnız ordan değil bir çok yerden aradılar isimlerini hatırlamıyorum bile. ama hangi merkeze mail atsam 1-2 gün içinde arıyorlar.

hımmmm şimdi tamam. mail atıyorsan tabii ki aramaları en doğal şey. ben sadece pazarlamacı gibi başka yerlerden telefon bulup arıyorlar sandım.

Arkadaşlar beni 2 sene önce aradilar kuşadasindan kalkip gittik eşimle beraber.osman beyle görüştük.eşime sperm testi yapildi.bana hormon testi falan yapmadi.eşime senin normal yolla çocuğun olmaz aşilama ve tüpte olmaz sadece mikro olur yapisinda bozukluk var dedi.size hemen mikro yapalim dedi.açikcasi bizim pek içimize sinmedi çünkü 3 sene boyunca eşime defalarca sperm testi yapildi sonuçlari hep gayet iyiydi.ankaradan dönünce izmir dokuz eylülde ve özel hastanede testleri tekrarladik .sonuçlar gayet iyi çikti.bunun üzerine dokuzeylülde tedaviye başladim.meğer problem bendeymiş troid hormonum çalişmiyormuş.yani o hastaneye inanip micro yaptirsaydim tutmayacakti,düşük bir ihtimalle tutsaydi bile bebeğim sakat olarak dünyaya gelecekti.o yüzden dolayi ben o hastaneye asla vede asla güvenmiyorum.para kazanmak için herşeyi yaparlar gibime geliyor.o yüzden lütlen iyice araştirin gideceğiniz kurumu.

eşimde spermde kümeleşme ve hareketsizlik var heryer aynı şeyi söylüyor tek çare tüp bebek mayada ilk yaptırdık hamile kaldım spermlerde bozuk olduğu için düşük yaptım o zaman max yöntemi yoktu daha sonra denedik olmadı şimdi ayın 8-9 gibi tekrar deneyeceğim mayanın başarı şansı çok yüksek 15 hastadan 10 u hamile kalıyor ve doğum yaptılar misafirhanede kaldığımız için herkesle arkadaş oluyorsunuz ve arkadaşlık bitmiyor telefonla görüşüyoruz türkiyenin dört bir tarafından geliniyor ama dert aynı dert olduğu için misafirhanede hiç bitmeyecek güzel dostluklar kuruluyor

orkide76 öncelikle teşekkür ederim yanlız bazı sorularım var cevaplarsan sevinirim örneğin misafirhanesine ücret ödeniyormu?yemek olayı nasıl?temizmi?dr unla tedevin boyunca görüşebiliyormusun?sadece osman hocamı var?fisfisfis

her ultrasonu doktor yapıyor zaten her istediğinde tabiki görüşüyorsun ilgileri çok güzel zaten doktor olarak osman hoca var hastanenin sahibi birde doktor olarak hüseyin hoca var misafirhane temiz sabah kahvaltısını hastanenin kafesinde ücretsiz veriliyor diğer yemek masrafların sana ait misafirhane ücretli en son üç ay gitmiştim tek kalsanda yanında biride olsa 150ytl idi ama hemşire bundan sonra tek kişi 150 olacak dedi şu anda oldumu olmadımı bilgim yok erkekler ayrı kadınlar ayrı kalıyor misafirhanede kendi nevresim takımını havlunu götürüyorsun orası temiz akşam yemeğinide misafirhanede kalanlar erkekler ayarlıyor ucuza geliyor lokantayla anlaşıyorlar fırında bişeyle r yapılıyor ucuza geliyor

merhaba arkadaşlar ben 1,5 senelik evliyim bebegim yok ve olmuyo alman hastanesine gittik sperm sayısı çok düşük çıktı doktor bize normal yolla hamile kalamazsın dedi tüp bebek şansımın oldugunu söylediler henüz tedaviye başlamadım ama çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan ama allahtan ümit kesilmez hayırlısı olsundemek lazım

arkadaşlar
maya hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum

iyi kötü varsa deneyimlerinizi yazın lütfen

arkadaşlar ben 2 kez ist.da mikro denemedim olmadı ve doktorum deneme bozşuna olmaz artık dedi...
eşimin arkadası 5 olumsuz sonuçtan sonra 6.denemeyi mayada yaptılar
ve su an 2aylık ikizleri var
bizde onların tavsiyesiyle gittik ve süper bir ekiple karşılaştık
su an 16+3günlük ikizlerime hamileyim
bütün sorularınızı elimden geldiği kadar cvplamaya çalışırım

Arkadaşlar bende tedavimi maya tüp bebek merkezinde yaptırdım ve ilk denememdi bende simdi 20 haftalık hamileyim ben hiç biryere baş vurmadım ilk mayada denedim ve ALLAHA çok şükür bebişim oldu. Tabiki bunda dr osman denizhan özgün hocanın çok payı var mükemmel bir insan ve ekibide harika insanlar hepsine çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.

selam kızlar ben de maya'da ilk tedavimi oldum ve gebe kaldım... çok şükür şuanda herşey yolunda gidiyor... tüp bebek yaptıracak olup ticari olmayan ama sizi gebe bırakmak için canla başla çalışacak bilimsel bir merkez arıyorsanız; mutlaka Maya Tüp Bebek Merkezi ile görüşmelisiniz. pozitif sonuç aldığım için yazmıyorum bunları, tersi de olsa görüşüm değişmezdi... transfer günü biliyordum ki benim için tıbbi ve manevi herşey yapıldı... içim çok rahattı... sizlere tedavilerinizde bol şanslar diliyorum... esel ve meryem size de selam kızlar... çok öpüyorum...

tebrıkler canım allahım tamamına erdirsin peki biraz daha geniş anlatırmısın sizde sorun neydi canım biraz anlatırmısın...

slm kızlar ben ilk denememi mayada yaptırdım 2 sene önce maalesef negatif döndüm tabiki bu işler kader kısmet işi.ekip ve doktorlar iyi bence misafirhanesi ben gittiğimde başka yerdeydı şimdi değişmiş şimdiki haliyle ilgili bilgi veremeyeceğim daha 2 gün önce mesaj geldi fiyatı 2142 tl yazıyordu.Eylül ayında 2.denememi yapacagım ama busefer başka bi merkeze gideceğim ailemin yanında yaptırmak istiyorum çünkü ankarada yalnız kaldım ve psikoloji benim için çok önemli o yüzden ailemin yanındaki tüp bebek merkezinde yaptırıcam.Kötü bir yer diyemem çünkü ilgi oldukca hoş gercekten başarıya gelince bu kısmetten başka birşey değil bence nice kötülenen yerlerden muhtesem sonuclari,nice övülen yerden oldukca olumsuz seyler duydum ve gördüm karar sizin

merhaba arkadaşlar bende maya tüp bebek merkezinde 8 ay önce tedavi oldum ama malesef sonuç
negatif ilgilenmeleri güzel memnun kaldık ama tek bi sorun belkide en büyük bi sorun var
ben ondan önce başka bi hastaneye gitmiştim orda yapılacak iğnenin dozunun çok düşük tutulması gerek demişti dr yumurtalarım fazla gelişir ve hastanelik olabilirmişim yüksek dozda
ama bu hastanede önceki gittiğime göre öyle bişeyy demediler ve ilk gittiğimde yapılması gereken en yüksek doz burda en düşük doz olarak ayarlandı ve ben transferden sonra hemen çok kötü rahatsızlandım ve 4 gün hastanede yattım belkide bebeğimin bana tutunmama sebebi buydu çünkü dr hiç bi sorun yok gebelik haberi bekliyoruz demişlerdi git veya gitme demiyorum sadece başıma gelenleri anlattım bilgin olsun diye yine başka sorun olursa cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…