maya tüp bebek merkezi ve dr osman denizhan özgün hakkında bilgi ve fikirleriniz...

maya tüp bebek merkezi ger ekten cok iyi osman hoca mükemmel bir doktor benim tedavim dis gebelikle sonuclandi malesef ama yine osman beye gitmeyi dusunuyorum
fiyatlar gayet uygun eger kk pro üyelik alirsaniz aralik 2009 a kadar 2142 tl ilac haric
ben sadece misafirhaneden memnun kalmadim bize bir oda verip eski püskü carsaflari yatagin üzerine atip gittiler cok bozuldum ama esime belli etmemeye calistim zaten yeni transfer olmusum nasil degistireyim carsaflari ayrica bilseydim evden temiz carsaf falan getirirdim nerden bileyim ilk defa gidiyorum eger misafir hanede kalacaksaniz yastiginizi carsafinizi götürün benim hic icime sinmesede mecburiyetten yattim yemekleride güzel degil esim disardan aliyordu bize

canim selam , ben ilk tedavimi almanyada gördüm ve sonuc negatif insallah subat ayinda bende ankarada mayada insallah tedavi görcem,benim ilk görüsmelerim hep telefonda oldu ama buna ragmen cok ilgili davrandilar.Ellimdeki tipbi sonuclari ulasdirdim onlara ve sonraki telefon osman hocadan geldi...Anliycan bende daha yüz yüze görüsmedim halde cok memnunm insallahda sonucumda güzel olur...Yollun acik olsun canim insallah güzel haberlerini aliriz...

merhaba arkadaşlar bende 2 negatif denemeden sonra bu kez ve umarım son kez mayada tedavi oldum pazar günü transferim oldu ve şu an beklemedeyim sonucu henüz bilemiyorum ama sonuçne olursa olsun mayada gerek Osman hocam gerek Adnan hocam hemşire hanımlar embriyolog vs... herkes elinden geleni yaptı bu yüzden içim çok rahat Allahım inşallah sonucumuzda güzel olur :Saruboceq:güvenilir ve sıcak bir merkez herkese tavsiye derim

kesinlikle mayadan uzak durun arkadaslar para tuzagi ben gitiim koc koca hastaneden 21 kisiydik 1 tanesi tuttu cok basarisiz bosa dokulmeyin derim ben

ben mayada iki deneme yaptım ilki tuttu ama düşük oldu ikincisi de henüz belli değil ama ikisinde de merkez ile ilgili bi sorun yaşamadım çok da memnunum..herşey olması gerektiği gibi tam bir aile gibilr..

arkadaşlar ben ikinci denememi orda yaptırdım ve sonuç pozitifti.üstelik ikizlere hamile kaldım ama kaybettim.kaybetmiş olsamda bu onlaryn suçu değildi.tekrar denemeyi düşünüyorum orda.bu sefer farklı bir yöntem daha deneyecekler.kesinlikle ticari düşünmüyolar.adnan hocada elinden geleni yapıyor.güzel işler başarıyorlar.tavsiye edrim.tabiki birazda şans meselesi,ben şimdiki denememde tutacak gözüyle bakmıyorum ve bunun sonocunuda merkeze bağlamıyorm.

Arkadaşlar yeni cıkacak olan tüp bebek genelgesi tedavi olacak çiftler icin oldukça sıkıntılı bir durum yaratıyor.aynen kopyalıyorum.
(7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.

Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliy

mrb 12 yıllık evliyim 2 defa tüpbebek denedim ama olmadı 3.sünü mayada düşünüyorum salı ilk randevum var ama hala kararsızım mayayı çok kişi önerdi olanlarda var bakalım hayırlısı dua larınızı bekliyorum arkadaşlar inşallah budefe olur

arkadaşlar ben de mayada başladım tedaviye

yumurtalarım toplandı pgt ye gönderildi bekliyorum umarım iyi çıkarlar

şimdiye kadar olan süreç çok rahat geçti

aslında çok güzel ilgilendiler hiçstress yaşamadık

gürgan klinikte 4000 tl verdik yüzümüze bakan olmadı

burada hep osman bey kendi yaptı takipleri
adnan beyi de beğendim

yumurta toplama işlemi de rahat geçti

mayanın odaları vesaire de rahat ve temiz

bakalım devamı ne olacak

hayırlısını sağlıklısını versin Rabbim CÜmlemize

Ben ıkı tÜpbebek denememı de maya da yaptım. SonuÇ baŞarısız ama 3. Denememı de maya da yapıcam. Osman hocam ve ekıbı sÜper. Her yer tertemız. ÇalıŞanlar gÜler yÜzlÜ. Bız ÜÇ arkadaŞ gıtmıŞtık benım ılk, bır arkadaŞımın 6., dıĞer arkadaŞımın 2. Denemesıydı. 6. Denemesı olan arkadaŞımın Şımdı ıkızlerı oldu. Ben ve dıĞer arkadaŞım malesef o gÜzel sonucu alamadık. ınancımızı yıtırmeden denemeye devam. Osman hoca elınden gelenın en ıyısını yapıyor. Maya da tedavı olmak ısteyenlerın kesınlıkle ŞÜphesı olmasın.

Ben iki tüpbebek denememi de maya da yaptım. Sonuç başarısız ama 3. Denememi de maya da yapıcam. Osman hocam ve ekibi süper. Her yer tertemiz. çalışanlar güler yüzlü. Biz üç arkadaş gitmiştik benim ilk, bir arkadaşımın 6., diğer arkadaşımın 2. Denemesiydi. 6. Denemesi olan arkadaşımın şimdi ikizleri oldu. Ben ve diğer arkadaşım malesef o güzel sonucu alamadık. Inancımızı yitirmeden denemeye devam. Osman hoca elinden gelenin en iyisini yapıyor. Maya da tedavi olmak isteyenlerin kesinlikle şüphesi olmasın.

Arkadaşlar bende ilk denememi maya da yaptım fakat ohss denen bir hastalık oldu fazla yumurtadan dolayı su toplaması o doktorlar okadalr bilgisizmişki bilemediler ve beni 1 ay süründürdüler inanın acıdan 5 dk da bir bayılıyordum böbreğinde taş vardır dediler. bu arada embriyoları da dondurduk. iyileşince tekrar embriyoları koydurmak için gittim bu seferde ilacın birini erken kesmişler transfer sırasında adet oldum. yani anlıyacağınız temiz düzenli fazla ilgililer fakat rezillikte üstlerine yok. adet görürken transfere devam etti paramı geri isterim diye yalnızca ben salaklığıma yanmayımki o osman dr. u mahkemeye vermeyi akıl edememişim. paramamı yanayım yoksa çektiğim eziyete mi. Siz siz olun sakın prof. olmayan tüp bebek merkezine gitmeyin bir ....... tan anlamıyorlar.

bede mayada tedavi gördüm ve şimdi 8 aylık 1oğlom var osman hoca adnan hoca ve ekibi mükemmel insanlar ankarada olsam mayada doğum yapmak isterdim malesef şansım yok neyseki böyle mükemmel dr osman hocanın eline düşmüşüm allah razı olsun kendisinden

biz de daha dün maya tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittik, sahiden osman hoca olsun hemşireler olsun ve diğer elemanlar olsun çok tatlı ve ilgililer, yalnızca raporla uğraşmayın çünkü çok vaktinizi alır dediler, çünkü biz aşılama kısmını es geçtik, eşim de saolsun olsun raporsuz yaparız dedi yalnız, şu iğneleri vurunmak çok zorrr eşim vuracak artık öğrettiler orda nasıl vurunacağını, bebiler için her şeyi göze alırım valla, annnelik iç güdüsü şimdiden sarıyo herhalde insanı :):49:

biz de daha dün maya tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittik, sahiden osman hoca olsun hemşireler olsun ve diğer elemanlar olsun çok tatlı ve ilgililer, yalnızca raporla uğraşmayın çünkü çok vaktinizi alır dediler, çünkü biz aşılama kısmını es geçtik, eşim de saolsun olsun raporsuz yaparız dedi yalnız, şu iğneleri vurunmak çok zorrr eşim vuracak artık öğrettiler orda nasıl vurunacağını, bebiler için her şeyi göze alırım valla, annnelik iç güdüsü şimdiden sarıyo herhalde insanı :):49:

merhaba bizde maya da başladık salı günü bugün 3.iğnemi olucam osman hoca olsun hemşireler olsun gayet ilgililer.inşallah hep böyle devam eder ve sonuçlarımız pozitif olur.benim ilk tüp bebek denemem neler olucak bilemiyorum ama günler geçtikte paylaşmaya çalışırım.

Bende bu hafta içinde mayadan randevu alıp gidicem. Benim 2. denemem olacak. Tedaviye yeni başlayan arkadaşlarıma hayılı olmasını diliyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Birde fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisiniz.

Back
X