Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar MayayLa saçLarı deqişenLer ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

isaf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
5
0
1
32
kızlar mayayla saçları uzayan yada saç dökülmesini durdurabilen varmı aranızda bununla ilgili pek çok yorum var ama deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim ...

Evet ben bayaa kullandim faydasinida cok gordum tavsiye ederim :)

denemedigim sey kalmadı her duydugumu yapıyorum bunuda yaparım ben simdi saclar isyanda:KK45:

denemedigim sey kalmadı her duydugumu yapıyorum bunuda yaparım ben simdi saclar isyanda:KK45:

Allah yardım etsin diorum öleyse seni anlıya biliyorum :))))))))))) degişen bişey yok öleyse saçlarımızda benim saçlarda oryal sayesinde kendilerinden geçtiler :(((

Walla okudugum yazılara göre saçlara sürülünce hem kokusu rahatsız ediyormuş feciiii hemde sertleştiriyor diyorlar .... İçenlerden olumlu yazılar gelmiş hemde ciltleri güzelleşmiş bebek gibi oldu diye yazmışlardı ...Kulllananlar nasıl kullandıgınız hakkında bilgi :110:

Ne kadar kullandiin sacinda koku kalmadi mo tam da turp zamani hihihi:D
iki ay falan kullanmıstım beyaz turp ama ondan oluyordu sadece bide fon maşa falanda yapmaım hic uzatmıstı saclarımı koku yıkadıktan sonra cıkıyodu yoksa yanmıstım:KK17: ben bir kere aksamdan sirke suyu yapmıstım saclara ertesi gunde dısarı cıktım sandımki kokmaz acık hava ama yok buram buram sirke koktum:eek:

kuru maya mı yaş maya mı sence ? içenlerde olmuş sütle karıştırıp .Saça uygulayanda ne yapsam benim kafam karıştı açıkcası
Kuru mayayi ilik suda çözdurun sonra saciniza surun bone takin 20 25 dkka bekleyin yikayin

iki ay falan kullanmıstım beyaz turp ama ondan oluyordu sadece bide fon maşa falanda yapmaım hic uzatmıstı saclarımı koku yıkadıktan sonra cıkıyodu yoksa yanmıstım:KK17: ben bir kere aksamdan sirke suyu yapmıstım saclara ertesi gunde dısarı cıktım sandımki kokmaz acık hava ama yok buram buram sirke koktum:eek:
Ahahah koptum ya:KK70:

Back
X