Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben bayaa kullandim faydasinida cok gordum tavsiye ederim :)
denemedigim sey kalmadı her duydugumu yapıyorum bunuda yaparım ben simdi saclar isyanda![]()
Nasil kullandn canmEvet ben bayaa kullandim faydasinida cok gordum tavsiye ederim :)
Hemen kalkip yaparmdenemedigim sey kalmadı her duydugumu yapıyorum bunuda yaparım ben simdi saclar isyanda![]()
saclar bırakıp gidicek bizi sonunda ne bulsak suruyozHemen kalkip yaparm![]()
Ben bal bile surduuuumsaclar bırakıp gidicek bizi sonunda ne bulsak suruyoz![]()
![]()
bal iyiymiş yine bak kokusuda yok ben turp suyu ve yumurtayı karıstırıp suruyordum evdekiler o turp kokusundan ne cektiBen bal bile surduuuum
Kuscam smdibal iyiymiş yine bak kokusuda yok ben turp suyu ve yumurtayı karıstırıp suruyordum evdekiler o turp kokusundan ne cekti![]()
dayanmamım tek sebebi saclarımı uzatmıs olmasıydıKuscam smdi![]()
Ne kadar kullandiin sacinda koku kalmadi mo tam da turp zamani hihihidayanmamım tek sebebi saclarımı uzatmıs olmasıydı![]()
iki ay falan kullanmıstım beyaz turp ama ondan oluyordu sadece bide fon maşa falanda yapmaım hic uzatmıstı saclarımı koku yıkadıktan sonra cıkıyodu yoksa yanmıstımNe kadar kullandiin sacinda koku kalmadi mo tam da turp zamani hihihi![]()
Kuru mayayi ilik suda çözdurun sonra saciniza surun bone takin 20 25 dkka bekleyin yikayinkuru maya mı yaş maya mı sence ? içenlerde olmuş sütle karıştırıp .Saça uygulayanda ne yapsam benim kafam karıştı açıkcası
Ahahah koptum yaiki ay falan kullanmıstım beyaz turp ama ondan oluyordu sadece bide fon maşa falanda yapmaım hic uzatmıstı saclarımı koku yıkadıktan sonra cıkıyodu yoksa yanmıstımben bir kere aksamdan sirke suyu yapmıstım saclara ertesi gunde dısarı cıktım sandımki kokmaz acık hava ama yok buram buram sirke koktum
![]()