- 30 Mayıs 2015
- 573
- 197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kesinlikle katılıyorum ve ben bunu normal affınıtone la karıştırıp kullanmayı düşünüyorum çünkü gerçekten farklı bir yapısı var..değişik bir yapısı var benim cildim de yağlı bu ürün sanki ciltle bütünleşmiyor tabaka gibi kalıyor.. kesinlikle ağır bir ürün değil hatta baya sıvı formda ama yüzünüze fondöten sürdüğünüz belli oluyor..
canım benim yuzumu çok güzel pürüzsüzleştiriyor ama ben fondoten sürmeden önce özellikle kuru yerlere bildiğimiz arko krem varya yağlı olanını uyguluyorum ama kesinlikle tek başına kullanılmamalı diye düşünüyorum daha farklı fondotenlerle karıştırılmalı...Bende hic memnun degilim benimde kuru bi cildim var ama hic bi sekilde guzel durmuyor ayrica tekrar pudra surdugumde pudrayi yemiyor kel kel oluyo hic hos degil verdigim paraya acidim..
Dediğin gibi canim karistirilmamLi amA ben her sekilde denedim hic memnun kalmadimcanım benim yuzumu çok güzel pürüzsüzleştiriyor ama ben fondoten sürmeden önce özellikle kuru yerlere bildiğimiz arko krem varya yağlı olanını uyguluyorum ama kesinlikle tek başına kullanılmamalı diye düşünüyorum daha farklı fondotenlerle karıştırılmalı...
bende yeni kullanmaya başladım rengi çok değişiyor ya bazen normal duruyor bazen fondoten surduğun çok belli oluyor pişmanım amaDediğin gibi canim karistirilmamLi amA ben her sekilde denedim hic memnun kalmadim
canım hangi makyaj fırcasını önerirsin ben birtürlü karar veremiyorum daaMerhaba
Ben uzun süre kullandım affinimat fondoteni en iyi sonucu yağlı ciltlerde veriyor donuk görünüm mat bitişli olduğundan kaynaklanıyor.Gün içinde parlama,yağlanma yapmıyor ancak ürünü makyaj fırçası veya süngerle uygulamanızı tavsiye ederim aksi takdirde yapay bir görüntü olabilir.
Canım kullandığın fırçalar varmı yada belli bir fiyat aralığın .O kadar çok fırça varki ona göre yardımcı olayımcanım hangi makyaj fırcasını önerirsin ben birtürlü karar veremiyorum daa
Canım kullandığın fırçalar varmı yada belli bir fiyat aralığın .O kadar çok fırça varki ona göre yardımcı olayım[/QU
Kullandigim yok cnm yeni alacagim set almayi dusunuyorum fiyat araligi ise farketmez cnm ama fazla pahalida olmasin tabiiCanım kullandığın fırçalar varmı yada belli bir fiyat aralığın .O kadar çok fırça varki ona göre yardımcı olayım
değişik bir yapısı var benim cildim de yağlı bu ürün sanki ciltle bütünleşmiyor tabaka gibi kalıyor.. kesinlikle ağır bir ürün değil hatta baya sıvı formda ama yüzünüze fondöten sürdüğünüz belli oluyor..
kızlar ben böyle bir yorum yapmıştım ama şu an kesinlikle görüşüm değişti.. şöyle ki: benim bu yorumumda kullandığım en açık rengiydi ve bana çok açık olduğu için öyle ciltle bütünleşmemiş gibi duruyormuş.. şu an bir tık koyusunu kullanıyorum ve müthiş.. bb krem hafifliğinde resmen.. çok memnunum fondöten fondöten durmuyor.. ama kapatıcılığı azla orta arası onu belirteyim..