Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, twitter da gezerken şansa gördüm bi çok kişinin hamile kaldığı yazılmış, maydanozu (1 demet haslayıp ) 3 günde bir o suya oturmamı söyledi kadın. Deneyen bilen duyan var mıdır? Akıntıları söküyormus
Merhaba, twitter da gezerken şansa gördüm bi çok kişinin hamile kaldığı yazılmış, maydanozu (1 demet haslayıp ) 3 günde bir o suya oturmamı söyledi kadın. Deneyen bilen duyan var mıdır? Akıntıları söküyormus
Ben içildiğinde adeti söktürdüğünü biliyorum. Belki vücuda faydası vardır ancak vajina çok hassas bir organ bu yüzden dikkat etmelisiniz. Yakmak yada tahriş etmek istemezsiniz