maydanoz süt buharı deneyenler bakar mısınız?

bu kür nasıl oluyor arkadaşlar süt ve maydonoz birlikte mi kaynatılıyor ve hemen sonrasında ilişkiye mi girmek lazım? tam olarak nasıl olduğunu biri anlatabilir mi?

allah isteyen herkese nasip etsin işallah 1 .5 yıl uğraştı olmadı 3 ay yumurtlama takibi yaptırdım ilaçta kulandım tam vazgeceeceğim an rabbim nasip etti ve hamile kaldım bend denedim bu kürü neyi denemedimki soğan suyu maydonaz ne bulursam sonuçta bitiki maydonozla sütü kaynatıım tencere buharında üstüne oturur gibi yaptım 2 kere o ay kaldım birde birisi söylemişti allahın 99 ismini her birini 3 kere söyleyip ipe düğüm attım 99 kere onuda muska gibi üstümde taşımdam hepsivesile oldu şimdi elasuyum var 2 yaşında çok yaramaz bazen kızıyorum beni çıldırtıyo ama aklıma sabahlara kadar döktüğüm gözyaşları geliyo ve hep dua ediyorum rabbim olmayanlarada versin işşalllah isteyen herkese hepinizee

allah isteyen herkese nasip etsin işallah 1 .5 yıl uğraştı olmadı 3 ay yumurtlama takibi yaptırdım ilaçta kulandım tam vazgeceeceğim an rabbim nasip etti ve hamile kaldım bend denedim bu kürü neyi denemedimki soğan suyu maydonaz ne bulursam sonuçta bitiki maydonozla sütü kaynatıım tencere buharında üstüne oturur gibi yaptım 2 kere o ay kaldım birde birisi söylemişti allahın 99 ismini her birini 3 kere söyleyip ipe düğüm attım 99 kere onuda muska gibi üstümde taşımdam hepsivesile oldu şimdi elasuyum var 2 yaşında çok yaramaz bazen kızıyorum beni çıldırtıyo ama aklıma sabahlara kadar döktüğüm gözyaşları geliyo ve hep dua ediyorum rabbim olmayanlarada versin işşalllah isteyen herkese hepinizee

Allahtan herseyin hayirlisini diledim bu ysims kadar ve cok sukur herseyde guzel oluyor. Buda eger hayirli ise ben inaniyorum olacak. Tabi birazda emek vermek gerekebilir :1:

arkadaşım mrb artık uğraşmaktan ve gönül yorgunluğundan herşeyi bir anda anlayamıyorum:(Maydanoz ve süt demişsin ne kadar hangisinden oalcak ve belli zamanı var mı?Birde Allah ın ismini duymamıştım daha önce.yapılmayacak bişey değil dua duadır sonuçta.Mevlam bizlerede evlat nasip eder inş.

Merhaba arkadaşlar sanırım haziran ayıydı hsg çekildim 1 tüpüm tıkalı çıktı diğeride tıkalı gibi ama emin değilim dedi doktorum.Laparoskopi yaptık 1 ay sonra.2 tüpümde kapalıymış.Doktor tüp bebek önerdi.Bende alternatif tıpa yöneldim.İlk ay adetimin 5. gününden başlayarak adaçayı yağı tamponu yaptım 6 gün.Hemen arkasından süt ve maydonoz buharı yaptım 3 gün sabah akşam.O ay eşimle ilişkimiz olmadı.Diğer ay işimi şansa bırakmamak için sabah acı bodur mahmut otu çayı içtim ,öğlen şahdere otu,akşam kokulu melisa içtim 1 hafta boyunca.Bu arada 3 gün soğan kürü yaptım ama dayanamadım kokusuna.adetimin geciktiği 2. gün test yaptım silik 2. çizgi çıktı .şu an 12 gün gecikti yarın doktora gideceğim.Maalesef benim sorunum gebe olduğumu bilmeden tomografi çektirmiş olmam.Bu konuda bilgisi olan var mı ?Canım çok sıkkın.Döllenmemin 6. günü göğüs tomografisi çekildim.Hamile kalacağımı hiç düşünmemiştim.

bu olayi bende denedim dün aksam. siklusun 12. günü. 10 dk durdum buharinda ama farkli bi durum olmadi. 2 gün daha mi yapmam gerek? yumurtlama zamani da yapilabiliyor mu bu olay?

bu olayi bende denedim dün aksam. siklusun 12. günü. 10 dk durdum buharinda ama farkli bi durum olmadi. 2 gün daha mi yapmam gerek? yumurtlama zamani da yapilabiliyor mu bu olay?
Canim yarım saat dur buharında sabah akşam.3 gün boyunca devam et.Yumurtlama günü yapma artık.Inşallah olur gönlüne göre

Benim arkadasiminda bu yontemle hamile kaldi yani kendisi fayda ettigini dusunuyor yaptigi ay gebe kaldi kendisinden tam detayli sekilde ogrenip yazarim sana
merhaba lar ende yapmal istiyorum tam etaylı yazabilirmisiniz adet oldukdan sonramı veya öncemi kaç gün içerisinde yapmak gerekiyo

Arkadaslar bende boyle seylere kafayi cok yordum mutlaka bir faydasi vardir ama inanin kafaya cok takmayin rahat olun olmuyor diye strest yapmayin sonra bir bakmissiniz anne adayisiniz.bende bu yollardan gectim simdi 3 aylik kizim var

Bende rahatlama hissettim gerçektende sanki orası nefes aldı valla
AMA Bu ay hamile kalacakmışım gibi hissediyorum sanki:KK1:
Bide son 4-5 aydrı benim adetim hep damla damla başlardı bir iki gün sürüp öyle adet olurdum
Bu ay öyle olmadı birden başladı yoğun geldi çok mutlu oldum valla
Galiba faydası oldu
Canım merhaba dün gece bende yaptım süt maydanoz buharı 3 kez ısıttım battaniye sardım belime oturdum yarım saat sonra ilişki oldu ama hafif bi yanma oluyo normal mi acaba

Ben denedim ve herşey Allah tan tabi vesile veee işe yaradı 1,5 yıllık denemden sonra bunu denediğim ay oldu nasip oğlum 3,5 yaşında şimdi Allah isteyen herkese versin

Back
X