Maydanozun süt buharı

2 ay üst üste yaptım ama bir fayda görmedim , sanırım burda sorunun ne olduğundan kaynaklı fayda ediyor ya da etmiyor olabilir…
En mantıklısı doktor sözünden çıkmamak

Benim çevremde 2 kişi bu yöntemle gebe kaldı. Ama bende zararı oldu. Aşırı nem o bölgenin florasıni bozuyor

ben korkarım ya maydanozu yemek de rahmi temizliyor bu arada. buharına oturmak falan korkutur beni
Adet bittiği gün sütü kaynatıp kaynarken içine maydanoz atiliyormus 3 gün üst üste yapıyorsun yarın saat oturuyorsun kendini sıcak tutuyorsun o 3 gün boyunca otururken etrafına havlu sariyirmussun böyle denildi maydanozu yemek Rahmi temizliyor ama düşük riski yapıyor

ben gebeliğimde cok yedim bir sey olmadı ama tabii bana olmadı diye kimseye olmayacak da değil.

Ben de bir buçuk yıldır deniyorum çocuk sahibi olmayı, daha önce şanssız bir sürü durum geldi başıma, tek tüpüm var diğeri bir bağırsak operasyonunda alındı, kasım ayında hsg çekilcem, ondan önce son defa bunu deneyeyim dedim, bugün yapıcam adetim biteli iki gün oldu, üç gün üst üste deneyeceğim, sonra ara verip bir hafta sonra tekrar yapacağım, eşim burda değil, o döndüğünde de ekim ayını ovulasyona göre değerlendireceğim, bakalım sonuç alabilecek miyiz, güncellerim burayı

Merhaba bunu denedikten sonra illa her gün ilişki şart mı bi de içime oturacak mıyız yoksa çömelip sadece buharı gelsin diye mi beklicez yani şöyle sıcaklığı çıkarsak oturursak buharı girmiş olmaz mı bi de oturmak ne kadar sağlıklı acaba alttan her türlü enfeksiyonu kapıyoruz zaten acaba çömelmek zor ama çömelerek buharını beklesek olmaz mı

İlk sıcaklığı geçtikten sonrA oturrsan faydalı olur gün aşırı ilişkiye girmek daha iyi sprem kalitesi açısından

İlk sıcaklığı geçtikten sonrA oturrsan faydalı olur gün aşırı ilişkiye girmek daha iyi sprem kalitesi açısından
Anlıyorum ama ben yeni rahim filmi çektirdim 1.5 ay oldu sol tüpüm yok dış gebelik ameliyatından sonra alındı sağ tüpüm de kapalı çıktı ama rahim filmi esnasında ilaçla açıldı şimdi rahim filminin üstüne yapmak sakıncalı olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…