- 3 Mayıs 2024
- 122
- 26
- 18
- 28
- Konu Sahibi lotus cicegi44
Bunu yapıp hamile kalan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahmi ısıtıp rahimdeki sorunlara iyi geliyormuş sözde öyle okumuştum. Kocakarı yöntemi sonuçta ya tutarsa misali.ne işe yarıyor ki süt buharı?
Hemen mı hamile kaldilarBenim çevremde 2 kişi bu yöntemle gebe kaldı. Ama bende zararı oldu. Aşırı nem o bölgenin florasıni bozuyor
Rahmi temizliyormus gebe kalmayı kolaylaştırır deniyorne işe yarıyor ki süt buharı?
ben korkarım yaRahmi temizliyormus gebe kalmayı kolaylaştırır deniyor
Adet bittiği gün sütü kaynatıp kaynarken içine maydanoz atiliyormus 3 gün üst üste yapıyorsun yarın saat oturuyorsun kendini sıcak tutuyorsun o 3 gün boyunca otururken etrafına havlu sariyirmussun böyle denildi maydanozu yemek Rahmi temizliyor ama düşük riski yapıyorben korkarım yamaydanozu yemek de rahmi temizliyor bu arada. buharına oturmak falan korkutur beni
ben gebeliğimde cok yedim bir sey olmadı ama tabii bana olmadı diye kimseye olmayacak da değil.Adet bittiği gün sütü kaynatıp kaynarken içine maydanoz atiliyormus 3 gün üst üste yapıyorsun yarın saat oturuyorsun kendini sıcak tutuyorsun o 3 gün boyunca otururken etrafına havlu sariyirmussun böyle denildi maydanozu yemek Rahmi temizliyor ama düşük riski yapıyor
Evet öyle normal yemek bnce bsy yapmaz ama suyunu falan içmek etkileyebilirben gebeliğimde cok yedim bir sey olmadı ama tabii bana olmadı diye kimseye olmayacak da değil.
Peki bunu yaptıktan sonr ilişkiye girmek şart mı2 ay üst üste yaptım ama bir fayda görmedim , sanırım burda sorunun ne olduğundan kaynaklı fayda ediyor ya da etmiyor olabilir…
En mantıklısı doktor sözünden çıkmamak![]()
Merhaba bunu denedikten sonra illa her gün ilişki şart mı bi de içime oturacak mıyız yoksa çömelip sadece buharı gelsin diye mi beklicez yani şöyle sıcaklığı çıkarsak oturursak buharı girmiş olmaz mı bi de oturmak ne kadar sağlıklı acaba alttan her türlü enfeksiyonu kapıyoruz zaten acaba çömelmek zor ama çömelerek buharını beklesek olmaz mıAdet bittiği gün sütü kaynatıp kaynarken içine maydanoz atiliyormus 3 gün üst üste yapıyorsun yarın saat oturuyorsun kendini sıcak tutuyorsun o 3 gün boyunca otururken etrafına havlu sariyirmussun böyle denildi maydanozu yemek Rahmi temizliyor ama düşük riski yapıyor
İlk sıcaklığı geçtikten sonrA oturrsan faydalı olur gün aşırı ilişkiye girmek daha iyi sprem kalitesi açısındanMerhaba bunu denedikten sonra illa her gün ilişki şart mı bi de içime oturacak mıyız yoksa çömelip sadece buharı gelsin diye mi beklicez yani şöyle sıcaklığı çıkarsak oturursak buharı girmiş olmaz mı bi de oturmak ne kadar sağlıklı acaba alttan her türlü enfeksiyonu kapıyoruz zaten acaba çömelmek zor ama çömelerek buharını beklesek olmaz mı
Anlıyorum ama ben yeni rahim filmi çektirdim 1.5 ay oldu sol tüpüm yok dış gebelik ameliyatından sonra alındı sağ tüpüm de kapalı çıktı ama rahim filmi esnasında ilaçla açıldı şimdi rahim filminin üstüne yapmak sakıncalı olur mu acabaİlk sıcaklığı geçtikten sonrA oturrsan faydalı olur gün aşırı ilişkiye girmek daha iyi sprem kalitesi açısından