Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eksık yazmısım terlık canım denersen buzdolabına koyacaksın
o zman bısey olmaz tabıkı yyeterınce yer varsa :)
aslında en güzeli benim gibi bir saksı alıp içine maydonoz ekip lazım olduğunda taze taze kullanmak .çok zor değil herkes yapabilir .hem eğlencelide bence..
aslında en güzeli benim gibi bir saksı alıp içine maydonoz ekip lazım olduğunda taze taze kullanmak .çok zor değil herkes yapabilir .hem eğlencelide bence..
ben kökünle çıkarmıyorum maydonozları üzerlerinden makasla kırpıyorum.yeniden yeşeriyo.bide uzun saksılardan aldım.baya oldular.rokada ektim ama çok sık oldukları için pek barıyamadılar.dereotlarım çıkmadı yeniden tohum alıp ekicem tohumda sorun vardı herhalde.
ipekcim yetmediği yerde satın alırız eğlencesi yeter bence.hergün sulamak ve büyüdüklerini görmek beni mutlu ediyor..
terlikcim tohumlar eski olursa çıkmayabiliyormuş benimde dereotlarım çıkmadı yeniden ekicem inş..