Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

rana_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
1.018
4
106
Ankara
21 Nisanda Lucrin'e başladım...İlk denemem...çok heyecanlıyım...3 Mayısta kontrole gitcem...mayısta transfer olcak..bu ilaçlar sizleri nasıl etkiledi...ilkler genelde olumsuz sonuçlanıyor diyorlar doğrumudur?..ayrıca Gazi Hastanesine gidiyorum doktorum NURAY BOZKURT önceden giden bilen varmıdır?

Son düzenleme:
21 Nisanda Lucrin'e başladım...İlk denemem...çok heyecanlıyım...3 Mayısta kontrole gitcem...mayısta transfer olcak..bu ilaçlar sizleri nasıl etkiledi...ilkler genelde olumsuz sonuçlanıyor diyorlar doğrumudur?..ayrıca Gazi Hastanesine gidiyorum doktorum NURAY BOZKURT önceden giden bilen varmıdır?

merhaba rana_82!
Ben de puregon kullanıyorum. bugün 7. günüm. sanırım mayısın ilk haftası transerim yapılacak. senin tedavi ne aşamada? Umarım ikimizde başarılı oluruz. dua edelim birbirimize...:18:

merhaba bende şu an lucrin kullanıyorum karnım çatlayacak gibi valla iğnenin etkisimi bilmiyorum bende mayısın 4-5 gibi gideceğim doktora

Arkadaşlar bende mayısda dondurulmuş iki embriyo transferi olcam benim ilk tüpüm tuttu ama düştü :45:ikincisi ise tahlil gününe kadar kanama falan olmadı dedim ohhh tuttu ama sonucu görünce kocaman bir sıfır :58:dünya yıkıldı altında kaldım şimdi üçüncüde sıra inş bu sefer olur ben iki tüpümdede hep dinlendim yattım ama bu sefer yatmıyacağım çünkü psikolojim bozuluyo inş hepimizin sonucu pozitif çıkar allaha emanet olun :42:

Benimde 4 dondurulmuşum var. Yarın kontrole gidiyorum. Transferim mayısta olacak ama ne nezaman yarın belli olur heralde.

Herkese merhaba,
Yaklışık 20 gündür olduğum iğneler neticesinde ilk tüp bebek denemem için bugün yumurtalar toplandı.Ve 12 tane olduğunu söyledi dr. Ama şunu anladımki tedavinin başından beri yaşadığım stres azmış.Şuanda biran önce yarın olsada sonuçları öğrensem diye yerimde duramıyorum.
Rabbim inşallah hepimize o güzel duyguyu yaşamamızı nasip eder.

kızlar merhaba.bugun lucrine basladım bu ay sonunda transferim olacak bi aksilik olmazsa.birgün mutlaka bebeğim olacak bunu da buraya yazıyorum çünkü çoook inanıyorumm :49::49::49::49::49:

selam
ben aslında Nisan ayına transferim yetişir diye düşünüyordum
hatta ordan yazışıyoruz arkadaşlarla, yaklaşık 1 aydan fazla oldu
bende tedaviye lucrinle başlayıp, puregonla devam ettim
bugün yumurtalarım toplandı. 3 tanecik:9: umarım sağlıkla döllenirler
bu hafta içinde transferim olur diye bekliyorum ama bakalım :52:
umarım hepimizin dileği gerçekleşir ve meleklerimzie kavuşuruz:69:

mrb arkdşlar benimde yarın yumurtalarım toplancak cumarteside tansferm olcak inşallah benimde ilk denemem çok heycanlıyım bebeklerimiz inşallah bize sımsıkı tutunur öpüldünüz:66:

kızlar merhaba.bugun lucrine basladım bu ay sonunda transferim olacak bi aksilik olmazsa.birgün mutlaka bebeğim olacak bunu da buraya yazıyorum çünkü çoook inanıyorumm :49::49::49::49::49:

hadi ikimizede hayırlı olsun lucrinler ben de bu akşam vurulacağım ilk kez..seninde adetinin 21.günü mü başladı iğne??

bugün yumurtalarım toplandı. tam 9 tane... umarım güzel şekilde sonuçlanır.
işlem sonrası, climara forte isimli hormon içeren ve bel civarına uygulanan bant, prednol, tetra, progestan ve osmolak isimli ilçları verdiler.
bu ilçlardan kullanan oldu mu?
Progestanı biliyorum. vajinadan uygulanıp, hamileliği destekliyor.
Osmolak, ıkınmadan tuvalete çıkabilmek için. ama diğerlerini bilmiyorum...
Sizler de tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

işlem sonrası, climara forte isimli hormon içeren ve bel civarına uygulanan bant, prednol, tetra, progestan ve osmolak isimli ilçları verdiler.

kızlar lucrinde 2.günüm...
iğneyi vururken karnınızı tutup yani sıkıp mı vurdunuz yoksa hiç ellemeden mii??
birde benim bacaklarımda acaip halsizlik böyle bişe yemeği istememe ve kasıklarda hafif sancı oluyor bunlar iğneden mi sizce??

cnm ilaçları bilmiyorum ama inşallah işe yararlarr ve bebek gelir..yumurta toplama işlemini anlatabilir misin ne kadar sürdü,öncesinde sonrasında naptın,yan etkisi oldumu

selam
yumurta toplama işlemini sormuşsun neler yaşadın diye bi arkadaşa
bende yardmcı olmak istedim
korkarak girdim ama korkulacak hiç birşey yok
hiç bir acı sızı hissetmedim,
toplamda bayılmam ve işlemin bitmesi ayılmam 20 dakika kadar sürmüş
uyandığımda işlem bitmişti
tedirgin olacak birşey yok
yarın da transferim var ben asıl transferden korkuyorum
anestezi vermedikleri için,
umarım kolaylıkla atlatırım, güzel geçsin bak onu da gelip anlatıcam söz:9:

selam
yumurta toplama işlemini sormuşsun neler yaşadın diye bi arkadaşa
bende yardmcı olmak istedim
korkarak girdim ama korkulacak hiç birşey yok
hiç bir acı sızı hissetmedim,
toplamda bayılmam ve işlemin bitmesi ayılmam 20 dakika kadar sürmüş
uyandığımda işlem bitmişti
tedirgin olacak birşey yok
yarın da transferim var ben asıl transferden korkuyorum
anestezi vermedikleri için,
umarım kolaylıkla atlatırım, güzel geçsin bak onu da gelip anlatıcam söz:9:

ahh canım çok teşekkür ederim ben mide bulantısı falan olur mu diye endişe ediyorum karında su toplaması falan oluyormuş ya...
bak hıdırellezde transferin oluyor bol bol dua et çok şanslısın:))
transferden hiç korkma eğer aşılama yaptırdıysan aynı onun gibiymiş hiç farkı yokmuş ben bir kez yaptırdım rahat ol derin nefes al sadece aleti takarken hissedeceksin o kadar canımm..

cnm ilaçları bilmiyorum ama inşallah işe yararlarr ve bebek gelir..yumurta toplama işlemini anlatabilir misin ne kadar sürdü,öncesinde sonrasında naptın,yan etkisi oldumu

çok teşekkürler güzelim. inşallah...
purogen+cetrotide+menegon kullandım.
sonrasında, ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım.

hastaneye 8 buçuktan sonra gittik. beni hazırladılar ve ameliyathaneye aldılar. anestezi uzmanı gelip, damaryolundan verdi ilacı ve gerisini hatırlamıyorum :58:
uyandığımda, bana sesleniyolardı ve karnımda müthiş bi ağrı vardı. hemen kalçamdan ağrı kesici vurdular ve 10 dakikaya ağrım falan kalmadı. zaten, yarım saat sonra hastaneden çıktım ve arkadaşıma gittim. hem de arabayı kendim kullandım. ağrım sızım olmadı haricinde. gözde büyütülecek bi vaka kesinlikle değil.
Sakın tedirgin olma tatlım:20:

Back
X