Mayıs 2012 anneleri burda buluşalım

muru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
267
1
46
Konya
mrb arkadaşlar 5+1 haftalık hamileyim...Tahmini olarak bebişim Mayıs ayında dünyaya gelecek.3.hamileliğim ama llk bebişim olacak inşallah..ilk ikisini kaybettim ne yazıkki

merhaba arkadaşlar bende hesaplamama göre 5 haftalık hamileyim ama dr kontrolüne henüz gitmedim:) sanırım önümüzdeki hafta gideceğim bu ikinci bebeğim olacak nasipse..önümüzdeki haftalarda burdan yaşadıklarımızı paylaşmak dileğiyle:)

benimde 2 hamileliğim 5+1 iz fındığımla bende daha doktora gitmedim kaçıncı haftada gitmeliyiz acelede etmek istemiyorum

bende 8 hafta 4 günlük gebeyim, 5 haftada sadece kese görünüyo ultrasonda, tam gebelık haftası bebek gorununce soylenıyor. 7 haftaya kadar gıtmeye gerek yok bence tabı kanama veya lekelenme varsa hemen acıle gıdın, cunku düşük tehlikesi olabılır, şayet kanama yoksa 7. haftada doktora gidın ultrasonda bebegınızın boyuna ve kalp atımına bakıyolar ona göre bır sonrakı randevuyu verıyolar, bana 7+3 ken gittiğimde 12. haftaya 2li tarama için gün verdiler

kızlar 6+0 da kalp atışını duyamadık nezamn duyabiliriz doktor cuma günü cagırdı.:44:

arkadaslar hepınızın gebelıgı hayırlı olsun allah saglıklıca kucagınıza almayı nasıp etsın bnde 8+1 hamıleyım

mrb arkadaşlar 5+1 haftalık hamileyim...Tahmini olarak bebişim Mayıs ayında dünyaya gelecek.3.hamileliğim ama llk bebişim olacak inşallah..ilk ikisini kaybettim ne yazıkki

ınsallah ablacım hayırlısıyla alırsın kucagına dualarım senınle

hepinize merhaba arkadaşlar..son adet tarihim 13 ağustos..6+5 günlük hamileyim :)) 4+5 iken öğrendik..o zaman dr.a gittim fakat tabiki keseyi göremedik.yarın dr. randevum var.umarım yarın kalp atışlarını duyabiliriz..

http://lbdm.lilypie.com/iRnFp3.png

Dilerim bu hamileliğini kucağına alıp ömür boyu birlikte olursun..

Bende dün dr. kontrolümü oldum 5 haftalık benim bebişimde ilk gebeliğim 3 aylık evliyim daha :)

tebrikler,sanırım aynı gebelik haftasındayız hemen hemen..bilgilerimizi ve deneyimlerimizi buradan paylaşabiliriz. benim de ilk gebeliğim,3 yıllık evliyim.
umarım hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız :)

Merhabalar Arkadaşlar
Bende Mayıs 2011 annesiyim.
Bebeğimi Kendi doğum günümde 9 Mayısta kucağıma aldım.
Muhteşem bi duygu allah sizede nasip etsin inşallah.
Hamileliğinizin tadını çıkarın Karnınızda ufacık sizin parçanız var ve o gittikçe size burdayım dicek
tekmelerini çok özliceksiniz

Ayyy ne kadar güseeel :)) Dünyanın en güzel hediyesi olmuş sana :)) Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.

Benimde inşallah herşey güzel giderse, eşim ve amcası ile aynı günde doğacak. Tabii bu işler belli olmaz ama en azından şimdilik öyle gözüküyor :)

MErhaba arkadaşlar...
ben de mayıs 2012 de anne olacağım bir aksilik olmazsa... 7+5 günlük hamileyim net hesabına göre... drmu değiştireceğim. Eskisine güvenmiyorum...o yüzden haftayı netten takip ediyorum.
Sİzlerin yazdıklarını okuyunca kendime şaşırdım. Hatta utandım. Ben sizin kadar coşkulu değilim. Hatta eşim çocuk doğunca "annen çok beklemiyordu seni ben seni hep bekledim özledim diyeceğim" dedi. çok gücüme gitti. Aslında çok isteksiz de değildim ama bu hamilelik süreci beni sıktı. sürekli mide bulantısı. sürekli acıkma. ve sürekli yemek yeme ve kilo almak beni çok üzüyor. hiç bebeği bile düşünmüyorum bunlara dertlenmekten...

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşALLAH....Ben de tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…