MAYIS 2013 anneleri hadi gelin heycanımızı paylasalım

emosderin

kuzucumveben
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
417
2
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar neredeyse 2 yıllık evliyim hiç korunmadım fakat bebeğim olmamıştı... tedaviler gördüm ovitrelle ler kullandım ilaçlar içtim ama malesef. birgün çok ağladım artık çocuğum olmıyacağını düşünmeye başlamış bunu kabullenmeyi düşünüyordum doktora gitmekten vazgeçmiştim. 1 yıl daha bekleyip tüp bebek için başvuru yapacaktım kiiiiiii adetim 5 gün geçikti kendi kendime "havalardan galiba" dedim 6 gün gecikti "stres yaptım birşeyleri" dedim eşimin ısrarı ile yaptığım idrar testim sonunda POZİTİF çıktı :))) şuan 2 aylık hamileyim. çok mutluyum. allah hepinize dilerim bu duyguyu yaşatır. varmı benim gibi hikayesi olanlar ? anlatalım neler yaşıyoruz vücudumuzda neler değişiyor yazalım :)))

TAZE ANNELER HAYDEE GELİN :))

geldim geldim ben de ben yeni hamileyim ağustos sonunda hamile kaldım bugun ilk kez bebeğimi gördüm dr 24 25 günlük bir mercimek dedei hesaplara göre maıs 2013 de kucağımızda olacak allah nerde varsa isteyen nasip etsin çok güzel bir duygu bende şu an korku ve sevinç karışık durumda allah inşaşşh hepimizi sağlık ile kucağımıza almak nasip etsin ...bugun ki heyecanım bu umarım sizde aynı duygu içndesiznidir..

benim henüz vücat da değişiklik yok :) sadece başım ağrımaya başladı sabahları bir sorun yoktu ilk kez bu sabah bulantım oldu aç karnına bu psikolojik mi yoksa hamilelik den mi oldu işte onu anlayamadım kısmet yarın sabah a :) bu arada ben de bu mayıs ayında evlendik 19 mayıs da bizimde yaş dan dolayı olmaz diye çok üzülüyorum dr um aralık ayına kadar normal bekleyelim sonra tedaviye bakalım dedi fakat çok şükür tedaviye gerek duymadan oldu allah tamamını erdirsin her ikimiz için de:) sizin adınıza da sevindim her ikimizede hayırlı uğurlu olsun:) sizde ne gibi değişiklikler oldu vücüt da benim ara ara kasık ve bel ağrım var..

Merhaba kizlar bende 1 hafta gecikmistim test yaptim ama negatif çikmisti. 1 hafta daha geçtikten sonra hala adetim gelmemisti esimin israri üzeri ikinci defa test yapmaya karar verdim ve bu sefer positif çikti ) Belimde, kasigimda ve karnimda çok agrilar var ama ilk test negatif çiktigi için hamilemiyim degilmiyim emin degilim, yarin doktorda randevum var o zaman emin olacagim ) Sizlerinde gözü aydin allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin bebislerinizi..

zeyno seninde gözün aydın inaşşalah hamilesindir aynı ağrı bende de var halen kasım ve bel ağrısı dr bana normal kanama olmadığı sürece fazla ayakda dolaşma dinelnerek iş yap dedi şimdi bende öyle Ypıyorum inş seninde güzel haberini alırız çok güzel bir duygu allah nerde bekleyen isteyen var ise nasip etsin kan testi yaptırsaydın orada beta sivesine göre heemn belli oluyor çünkü.. güzel haberlerini bekliyoruz..:)

bende aynı sekıldeyım mayıs annesıyım ınsallah hazıranın 3 de evlendım agustos sonunda hamıle oldgumu ögrendım .cok gusle bı duygu allah bekleyen ısteyen herkese nasıp etsın ıns.hepımıze saglıklı sekıdlekucagına almayı nasıp etsın allah...

inşallah i.kurum seninde gözün aydın allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlık ve sıhat ile alırız kucağımıza:)

gözün aydın allah tamamını erdirsin :) hepimiz için hayırlısı olsun benim halen belim de ağrı var ara ara karnımda ağrıyor fakat katlanacağız artık iki sabahdı da bulantı başladı :) herşey normal sanırım bu sürekte..

gözün aydın allah tamamını erdirsin :) hepimiz için hayırlısı olsun benim halen belim de ağrı var ara ara karnımda ağrıyor fakat katlanacağız artık iki sabahdı da bulantı başladı :) herşey normal sanırım bu sürekte..

benimde ilk testim negatif çıktı.negatif çıkan testlerde hata olabilir ama pozitiflerde olmuyor. bu arada aynı ağrıları bende yaşıyorum ve ağrılar beni biraz ürkütüyor açıkçası.umarım normaldir.bu arada ben testimi daha regli günüm gelmeden yaptım.dolayısıyla bebişin kesesini de göremedim doktorda.daha çok erken dedi.bir hafta sabredicez artık

sat ım 27 temmuz...bugün 7+5 oldum..2 gün önce duydum kalp atışlarını..allah dileyen herkese nasip etsin..ilk çocukta heyecan başka diyorlar ama ilki kadar heyecan vericiydi..onun içinde canlandığını bilmek mükemmel bişey..

kızlar gözünüz aydın allah hepimizn kucağına almayı nasip etsin sağlık ve sıhat ile ben de günüm geçmeden test yapınca pozitif çıktı sonra kan testş yaptık öğle dr gittim var dedi ama kese görünmedi bende 4 gün bekledik den sonra daha dün gördüm harika bir duygu o an ağlasam mı gülsem mi bilemedim korkuda oldu içimde korku sevinç karıştı ben bu mayısa da evlendim geç evlendiğimiz için çocuk olurmu olmaz mı korkusu vardı allah dan oldu üstelik rutin kontroller sırasında günüme 5 gün var iken dr gebe olabilriisn bekle dedi bir gün varken de ben kendim test yaptım pozitif ertesi sabah kanda yaptık beta 358 çıktı dr um da bana beta değeri 1500 ve üstü olur ise görünüyor dedi bizde bekledik ve gördük şimdi çok mutluyum ağrılardan ben korkuyorum zaman zaamn ama dr dışında kime sorsam her kez normal olduğunu halk dilinde bana bebek yerleşiyor denirmiş :) yerleşsinde sağlık ile alalım bebeişleri kucağımıza hepimiz hepimiz de ist içinde isek çocuklarımızın kaç tane yaşıt arkadaşı oalcak demek ki :)

oh oh ne güzel anneler toplanmaya başladık :)) benim sabah uyanmamla başlayan mide bulantım gece yatana kadar devam ediyor malesef gun içerisinde en fazla 2 kere kusmayla sonuçlanıyor olsunnn olsunnn her midem bulandığında anlıyorum ki bebeğim orada büyüyor :)

mrb kızlar.ben de bgn kan tahlili verdim 97 çıktı.doktor gebelik var dedi. ama değerim çok düşük. Gerçi bat ı ma daha 3gün vardı.ondan mı acaba

teşekkürler canım. bu iki gün nasıl geçecek merak ediyorum.Daha hiç kimseye söyleyemedim belli değil diye :)

gözünüz aydın sizlerin adına da çok sevindim merak etme düşük çıksada beta ikiye katlıyor benim ilk gün 358 idi 4 gün sonra 1500 u geçti bende keseyi görmeden kimsye söylemedim ama içimde tutmakda kolay olmadı :) kese göründü bende söyedim bulantım günzüd yok şuan gün içinde bazen olur gibi ama sonra geçiyor gerçi sabah bulantımda kalkınca oluyor bebek büyüyor anlamına mı geliyor bu şimdi daah çok mutlu oldum :) bu arada çocuklarımızın bir sürü arkadşı olacak inşalah aynı ay içinde sıra ile kucağımıza alacağız hepimiz:)

ben tecrübeli sayılırım artık:) bu yüzden mide bulantım olmadı bu defa..ağır kokulardan uzak dur,yataktan kalkar kalkmaz ağzına tuzlu bişiler at.ama herkeste farklı oluyor tabi..

ben tecrübeli sayılırım artık:) bu yüzden mide bulantım olmadı bu defa..ağır kokulardan uzak dur,yataktan kalkar kalkmaz ağzına tuzlu bişiler at.ama herkeste farklı oluyor tabi..

sarı leblebi aldım basucuma galeta felan atıstırıyorum her fırsatta ama bunlar dısında hıc bısey yiyemiyorum sıkıntım o aslında ne çorba ne yemek peynir ekmek bazen poaca simit felan doktora gitmeyi düşünüyorum bakem canım.

benim adetim 6 gün gecikmişdi doktora gittiğimde kese göründü.6+2 haftalık hamileydim kalp atışı vardı bebeğimin ama duyamadım alttan muane olmakda istemedim. bakim haftaya giderim doktora :) bthc ben hiç yaptırmadım kese görününce doktorum gerek duymadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…