Merhaba kizlar bende 1 hafta gecikmistim test yaptim ama negatif çikmisti. 1 hafta daha geçtikten sonra hala adetim gelmemisti esimin israri üzeri ikinci defa test yapmaya karar verdim ve bu sefer positif çikti) Belimde, kasigimda ve karnimda çok agrilar var ama ilk test negatif çiktigi için hamilemiyim degilmiyim emin degilim, yarin doktorda randevum var o zaman emin olacagim ) Sizlerinde gözü aydin allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin bebislerinizi..
mrb kızlar.ben de bgn kan tahlili verdim 97 çıktı.doktor gebelik var dedi. ama değerim çok düşük. Gerçi bat ı ma daha 3gün vardı.ondan mı acaba
oh oh ne güzel anneler toplanmaya başladık :)) benim sabah uyanmamla başlayan mide bulantım gece yatana kadar devam ediyor malesefgun içerisinde en fazla 2 kere kusmayla sonuçlanıyor olsunnn olsunnn her midem bulandığında anlıyorum ki bebeğim orada büyüyor :)
ben tecrübeli sayılırım artık:) bu yüzden mide bulantım olmadı bu defa..ağır kokulardan uzak dur,yataktan kalkar kalkmaz ağzına tuzlu bişiler at.ama herkeste farklı oluyor tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?