• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mayıs 2014 Aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb arkadaşlar bende iki yıllık evliyim eşimdede bendede hiç bir sorun yok hsg, sperm testi,hormonlar herşey normal 7 aylık tedaviden sonra 2 mayısta aşılama oldum 17 mayısta kan vermeye gidecektim 16 mayısta adet oldum 2. Günü doktora gittim 3.5 cm kist oluştuğunu söyledi cyclo progynova diye bir ilaç verdi diğer adetimde tekrar çağırdı 2. Aşılama için yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor bi süreç sabır versin rabbim bizlere

Bende denedim aşılamayı bende dk gidecktm adet oldum kaldı şimdi tüp bebek yaptırdıö bekliyoz zor cok zor

Aşılama1 kere denedim aklım olsa denemezdim zor dönem sonunda cok agladım

Evet sni çok iyi anlıyorum çünki aynı şeyleri bende daha yeni yaşadımmm malesefff özelden mesaj gönderebiliyomusn

Arkadaşlar biz de bu ay aşılama yaptırıyoruz. (Ege Üniversitesi-Ege Nazan Tamvergen)
Daha önce 2 başarısız denememiz oldu. Bu defa da çok umutlu değilim ama tedaviye başladık bakalım :)
Şu an yumurtalarım gelişme aşamasında, bugün 6. iğnemi vuruldum 3 iğnem daha var,
sonra tekrar kontrol..

Hepimiz için hayırlı olsun..

canim tedavin hayirli olsun atni doktira gidiyoruz.buyuk ilasilikla da karsilasmisizdir.benim se asilamam dun saat uc civari yapildi.senin daha onceki asilamalarini da ege hn mi yapmisti.belirtilerin varmi

arkadaslar bende dün adet oldum ikinci aşılamamda tutmadı bugün dr a gittim 1 ay ara verelim dedi vücut dinlensin die bi dahaki ay tüp bebeğe baslıcaz inş o tutar

bende cumartesi aşılama oldum , bende gayet normalim hiçbelirtim yok :) hatta bazen unutuyorum aşılama olduğumu , normal hayatıma devam ediyorum ağır kaldırmak ve fazla yol yürümek dışında , evde işlerimi yapıyorum , benimde pek umudum yok nedense , kısmet artık hayırlısı .

canım nasılsın? bugün 7. gün oldu aşılama gününüde sayarsak. neler hissediyorsun? belirti var mı? bugün benim adet olcak gibi hafif sancılar var karnımda. anlamadım hiç. adet olcak gibi sancılar için erken değil mi 7 .gün. inşallah adet olmayız tutmuştur aşılamalarımız..:16:

canım nasılsın? bugün 7. gün oldu aşılama gününüde sayarsak. neler hissediyorsun? belirti var mı? bugün benim adet olcak gibi hafif sancılar var karnımda. anlamadım hiç. adet olcak gibi sancılar için erken değil mi 7 .gün. inşallah adet olmayız tutmuştur aşılamalarımız..:16:

bende her hangi bir değişiklik yok cnm , uykum fazla geliyor onuda kullandığım progestana bağlıyorum , kendimi çok yorarsam kasıklarımda ağrı oluyor başkada bişey yok :)

arkadaslar bende dün adet oldum ikinci aşılamamda tutmadı bugün dr a gittim 1 ay ara verelim dedi vücut dinlensin die bi dahaki ay tüp bebeğe baslıcaz inş o tutar

hayırlısı olsun inşallah

Nasilsiniz arkadaşlar nasil gidio asilamalar benim bugün 1 hafta oldu tam ama su ana kadar hic bi belirti yok bende sizde neler var

Back
X