Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa o zaman hepimiz isim sildiriyoruz belki totem odur
Yok canımmm başka nickimizi papatya yapsak kurtarmaz mı acaba
Demin kendisi de yazdı, planlı gitmeyince yazdırmadım ismimi diye
Planlı gitmemek nasıl oluyor ki okumadım da nasıl gitti de kaldı bizde öyle gidelim
Sen yokken buraları boş bırakmıyoruz

İyi ki varsınız iyi ki kullancılarımın da kendim gibi oluşu tesadüf olamaz çok vefalılar

Valla ben hamile kalırsam inşallah beni bu gruptan atamazsınız annelere geçmicem ben

Canımsın

Yusra-61 senin de ilk gebeliğin mi olacak?
Evet kuzum benim de 3 yıldır bebeğim olmuyor. Olanlar düştü bende olur diye beklerken burayla tekrar başladım çalışmalara düzenli 3.ayım ovulasyonla deniyordum ki bu ay adet görmedim grup açtım amma kendim kırmızılara ulaşamadım eğer olsaydım aşılama olacaktım doktorumla öyle konuşmuştuk durumum bundan ibaret.

Kaç gün geçti battan? Adet düzensizliğin var miydi? Belki de hamilesindir? İhtimal yok mu?

Geç döllenme olabilir mi canım, tekrar test yaptır

Şöyle oldu tam olarak tam planladık ananem rahatsızlandı şehir dışına çıktık 10 gün ne zaman donecegimiz belli değildi ama sonra döndük döndüğümüz gün yumurtlamaydi o gün olmuş yani beklemiyordum açıkçası tek ilişkiyle

Ben de hemen oluyor sanıyordum oyüzden bu kadar bekledim ne zormuş bu işler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…