Yok canımmm başkaAaaa o zaman hepimiz isim sildiriyoruz belki totem odur
Planlı gitmemek nasıl oluyor ki okumadım da nasıl gitti de kaldıDemin kendisi de yazdı, planlı gitmeyince yazdırmadım ismimi diye
Sen yokken buraları boş bırakmıyoruz
Valla ben hamile kalırsam inşallahYok canımmm başkanickimizi papatya yapsak kurtarmaz mı acaba
Planlı gitmemek nasıl oluyor ki okumadım da nasıl gitti de kaldıbizde öyle gidelim
İyi ki varsınız iyi kikullancılarımın da kendim gibi oluşu tesadüf olamaz çok vefalılar
CanımsınTükürüğün içindeki bakteri veya enzimler var spermi öldürmez direk belki herkesde ama kalitesini düşürürmüş. Bende birgebeningünlüğü sayfasında gördüm araştırdım sonra cidden doğru.Kuruluk olan kişi mecbur birşeylere başvuracak en güzeli sağlıklısı o jel ne demek herzaman
Biz burada bir arkadaşımızla karar almıştık M mavili_yeshll eski topiklerden arkadaşız topiğin adını değiştirip devam ederiz demiştikValla ben hamile kalırsam inşallahbeni bu gruptan atamazsınız annelere geçmicem ben
En mantıklısı o zaten gece yiyip uyumakGeceleri ye
Önemli değil kuuzu hepimiz akşam toplanırız zaten açç açççCanımlar çalışırken yazamıyorum kusura bakmayın eve gidiyorum şimdi çıktımgittiğim zaman yazarım
Sadce o değil ekmek çok yiyeceksin tatlıları göstereceksin löp löpEn mantıklısı o zaten gece yiyip uyumak
Evet kuzum benim de 3 yıldır bebeğim olmuyor.Yusra-61 senin de ilk gebeliğin mi olacak?
Yani kızlar işin sırrı bu gerisini siz bilirsinizBenim de aynı şekil ama çıkmaz diye yapmıyorum
Neeee demekPapatya220 kaçakmış haaa silin adımı listeden olay onda demek ki
Ben bilmem kız hamile kalmış, ben gerçeklere bakarımBak yine konuştu bak beni yakacak örneğe bak senbişi diyecek arkandan gelecek kaç kişi demi nooo nooo
Neredeyse gider yürüme alırım valla alırım keşke öyle olsa
Kaç gün geçti battan? Adet düzensizliğin var miydi? Belki de hamilesindir?Evet kuzum benim de 3 yıldır bebeğim olmuyor.Olanlar düştü bende olur diye beklerken burayla tekrar başladım çalışmalara düzenli 3.ayım ovulasyonla deniyordum ki bu ay adet görmedim grup açtım amma kendim kırmızılara ulaşamadım eğer olsaydım aşılama olacaktım doktorumla öyle konuşmuştuk durumum bundan ibaret.
Geç döllenme olabilir mi canım, tekrar test yaptırEvet kuzum benim de 3 yıldır bebeğim olmuyor.Olanlar düştü bende olur diye beklerken burayla tekrar başladım çalışmalara düzenli 3.ayım ovulasyonla deniyordum ki bu ay adet görmedim grup açtım amma kendim kırmızılara ulaşamadım eğer olsaydım aşılama olacaktım doktorumla öyle konuşmuştuk durumum bundan ibaret.
Çok güzel olur valla böyle giderizBiz burada bir arkadaşımızla karar almıştık M mavili_yeshll eski topiklerden arkadaşız topiğin adını değiştirip devam ederiz demiştikhala aynı fikirdeyim
Şöyle oldu tam olarak tam planladık ananem rahatsızlandı şehir dışına çıktık 10 günYok canımmm başkanickimizi papatya yapsak kurtarmaz mı acaba
Planlı gitmemek nasıl oluyor ki okumadım da nasıl gitti de kaldıbizde öyle gidelim
İyi ki varsınız iyi kikullancılarımın da kendim gibi
oluşu tesadüf olamaz çok vefalılar
Ben de hemen oluyor sanıyordum oyüzden bu kadar bekledimBende hemen oluyor sanoyordum ama başına gelince anlıyorsun hemen olmuyormuş benim de çevremdeki herkes hamilebenim arkadaş ilk gecesi kalmış hamile hatta kızının kırkının çıktığı gün yine hamile kalmış ama vücut kaldırmamış tabi ki düşük yapmış şimdi yine doğurdu bir tane
Kızlarrrr kim hamile ne kaçırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?