Günaydınn güzel bir gün olsun her geçen gün seni minigine yaklaştiriyor olsun insallahhGünaydın kızlaaaar nasılsınızsağolsun sabahın körüne ders koymuşlar, bir de sahurdan sonra uyuyamadım aptal gibiyim, uykum vaaaaar. İnşallah bugün güzel haberler alır topicimiz. Hepinize sevgiler
Sut ve sut urunlerini kesebilir misinve tavukCanım ben çok şeker tüketen biri değilim 55 kiloyum.. d vitamini ve folik asit alıyorum beslenmeniz de düzenli sayılır evde çocuk olunca mecbur her öğün kaliteli yemek zorunda kalıyorsunama olmuyor işte ne bileyim
Inekler bol sut versin diye hormon veriliyor bu hormonda size sut ve sut urunlerinden geciyir bu hormon oco ve bir suru kist gibi kadin hastaliklari cikartqn seyler adet duzensizligi filan bir deneyin belki basari elde edilirMerhaba bende şekersiz bi hayat yaşıyorum kullanmıyorum hiç bişeyde ve diyetime sporuma da dikkat ederim fakat bu süt ve süt ürünleri olayını anlayamadım neden kullanmamalı doktor mu sözledi size ?
Aynen ya sadece cocuk icin seks olmaz keyif olmaliBen duymuştum ama denemedim. Herşey vesile belki olur canım dene
İnşallah canım
Bence de o jel iş görür her yönden ben keyif tarafının da güzelliğine inanıyorum
Saol canım işte bugün kontrol var ayyy inşallah bi sürü yumurtacıklarım olmuştur çatlatma iğnesi yaparFikir güzel ama burada yasak
Neden olumsuz düşündüğünü merak ettim açıkçasısebebi olmalı?
Yanlışlıkla senden alacaklardı öyle birşey mi varmış ne kadar saçma cvpama sevindim açıklık getirilmesine bilseydim derdim bende sana
20 yi geçerse var diye biliyorum benCanm benmde progesteronum 27,4 çıktı gebelikle alakası yokmu yüksekliğin?
Sana 5000 dediyse bana en az 10000 der ozamanBenin doktorum asilama için 5000 tl dedi
Canım kaçıncı günü periyodununSaol canım işte bugün kontrol var ayyy inşallah bi sürü yumurtacıklarım olmuştur çatlatma iğnesi yapar
Sanki hayalet bi çizgi var gibi inşallahKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Fotoda çok belli oluyor ama var ikinci çizgiSanki hayalet bi çizgi var gibi inşallah
GünaydınnnnGünaydın kızlaaaar nasılsınızsağolsun sabahın körüne ders koymuşlar, bir de sahurdan sonra uyuyamadım aptal gibiyim, uykum vaaaaar. İnşallah bugün güzel haberler alır topicimiz. Hepinize sevgiler
Bugün 12. Gün ama ben femara kullandımCanım kaçıncı günü periyodunun
Sut zaten içmiyorum ama yoğurt yerim ve onu kesemem kalsiyum açısından çok önemli.. tavuk evet azaltılabilirSut ve sut urunlerini kesebilir misinve tavuk
Çok erken ya siz naptınızKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Öğretmen mısınızGünaydın kızlaaaar nasılsınızsağolsun sabahın körüne ders koymuşlar, bir de sahurdan sonra uyuyamadım aptal gibiyim, uykum vaaaaar. İnşallah bugün güzel haberler alır topicimiz. Hepinize sevgiler
Ay inş çok umutlandım şuan20 yi geçerse var diye biliyorum ben
Transferden sonra catlatma iğnesi oldunuz mu? Bazı doktorlar yapıyormuşFotoda çok belli oluyor ama var ikinci çizgi
TeşekkürlerTabi ki ne güzel adet olabilenegelmiş ohh bu ay inşallah güzellikler seninle olur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?