• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın ballarım peteklerim 🥰🥰🥰duaların bazen karşılık bulmadığı zamanlar oluyor...
Eveeeeetttt hamile olmadığım haberini aldığım vu 5 mayıstan hepinize selam olsunnnn.
Selizay Selizay Yusra-61 Yusra-61 @Ftmfgn Ankalinka Ankalinka başkaaa diğerlerinin nicklerini hatırlayamadım. Özür dilerim kuzularım
Günaydın çook güzel birgünden selamın başım üstüne 💟gönlümüz öyle istedi ki hamiş olasın ama nasip değilmiş olsun canım ben demiştim sana biz birlikte hamiş olacağız Selizay Selizay da oldu miss adet. 😍😍 Selizay belki diyorm adetim böyle oluyordur 🤣benimki de az az olup duruyor öyle düşünmeye başladım şuan mutlu olduğum şey diş ağrımın gitmiş olması 🙏🏼son iki gün kaldı ilaç bitince başıma ne gelecek bilmiyorm 🙈 🤣
Gizemcim senin triod yüksek kuzum daha önce yüksek miydi bu 🤔

İyi o zaman bari varsa sıkıntı yok 😂 yaramazlık mı yapmış Allah ım ya sonucu dedi mi sana😂 olsun sen hele bir sökül de sonra icraate geç belki hiç adet olmadan hamile kalırsın keşke olsa 😂 aman gel bir darbede sen vur😂 vurun ulen 😂
Demesine gerek yok ki birlikte baktık 🤣🤣o anlamaz zaten anlamadıkları şeyler yapıyorlar 😂

Stres yapma kuzum ondan da gelmiyor rahat bırak kafanı ilaç be kadar kaldı? İnşallah kuzum Burda gebelik haberlerimizi vermek de gebeliğimizle ilgili konuşmak da nasip olsun bir an önce🥰
Aminn inşllah canım benim inşallah 🤗💟stresine filan küfür ettim iyice sabah uyudum resmen 🤤ama şuan iyiyim çok şükür. 😊😉
Ben de dün 3.94 çıkan sonucumun sonucu olarak bugün hasta oldum🥴. Soğan kürü uygulamıştım bu ay belki bu sebepten ters gitmiştir. Beni de listemize eklerseniz sevinirim. 2 çocuğu var ilk aydan ne işi var demeyin emi, olursa tecrübe paylaşırız bizde😊 . Sayfa çok eğlenceli takip ediyorum inşallah aklımıza gelen olursa paylaşırız. Olmadığına insan üzülüyor ama umarım cabuk atlaticaksiniz sebeplere çok takılmadan, sonuçta sadece Allahın istediği olur diyerek bu ay herkesin nasibi açık olsun insallah. Cogunlukla ben kendi yazdigimi anlayamam umarim siz anlamissinizdir.
Sat 5 mayıs
Bat 29 mayıs
2.deneme
Ilaç kan hapı kullanıyorum gebelik için henüz başlamadım
Yaş 36
Hoşgeldin evladlarını Allah bağışlasın ne güzel inşallah istediğin şey olur tekrar.biz buraya gelenleri asla yargılama lüksümüz yok canım sanada yakın zamanda nasip etsin Allah 😍😍listeye eklerim yakın zamanda. 👍

Valla bence avocado lezzetli ve. Zeytinyağlı tuzlu seviyorum ama olgun olmalı sert olunca yiyemezsib zaten üstüne zeytinyağı gelipte çirkin olan herhangi bişi yoktur herşeyi zeytinyaglamaliyiz 🤣🤣🤣🤣🤣🥑
Bencede avakadoyu çok severim sarımsaklı yoğurtla da çok güzel oluyor 😊😊 yarım yiyorum ben gün aşırı . A101 decok uygun fiyatı

Günaydın ballarım peteklerim 🥰🥰🥰duaların bazen karşılık bulmadığı zamanlar oluyor...
Eveeeeetttt hamile olmadığım haberini aldığım vu 5 mayıstan hepinize selam olsunnnn.
Selizay Selizay Yusra-61 Yusra-61 @Ftmfgn Ankalinka Ankalinka başkaaa diğerlerinin nicklerini hatırlayamadım. Özür dilerim kuzularım
Günaydın kuzummm🥰🥰 hayırlısı kuzum durmak yok devam edeceğiz burdan destek olarak.Ben şey görmüştüm bir arkadaşın biri iki gün önce kan verince düşük çıkmıştı gebelik yoktu iki gün sonra tekrarladı yükselmişti sende de o olsa nolur ki🥰 reglin gelmezse bir tekrar yap kuzum yeni ay yeni umutlar olsun hepimize😍

Demesine gerek yok ki birlikte baktık 🤣🤣o anlamaz zaten anlamadıkları şeyler yapıyorlar 😂

Aminn inşllah canım benim inşallah 🤗💟stresine filan küfür ettim iyice sabah uyudum resmen 🤤ama şuan iyiyim çok şükür. 😊😉

Hoşgeldin evladlarını Allah bağışlasın ne güzel inşallah istediğin şey olur tekrar.biz buraya gelenleri asla yargılama lüksümüz yok canım sanada yakın zamanda nasip etsin Allah 😍😍listeye eklerim yakın zamanda. 👍
İyiysen sıkıntı yok kuzum hep iyi ol🥰rahatlamış oldun iyi yapmışsın beraber takip ederiz herşeyi🥰

Canım teşekkür ederim seni sormalı sen nasılsın? Bugün kaçıncı günün canım? Her zaman aynı tarihte olmayabilir. Ben Perşembe çatlama gördüm benim de ovülasyon testim sürekli koyu gösteriyordu doktora gittim gittiğim gün çatlamış dedi hayırlısı bakalım bekliyorum bat günümü. Yumurtlama masajı yaptın mı canım sen?
Bugün 12.gün, daha ovulasyon testi yapmadım canım. Adetken yumurtlama masajı yaptım ama sadece birkaç kez. Adetim de çok uzun sürdü. 8.gün hala lekelenme devam ediyordu, ilk defa böyle oldu. Normalde 5gün sürer 🤷

Günaydın çook güzel birgünden selamın başım üstüne 💟gönlümüz öyle istedi ki hamiş olasın ama nasip değilmiş olsun canım ben demiştim sana biz birlikte hamiş olacağız Selizay Selizay da oldu miss adet. 😍😍 Selizay belki diyorm adetim böyle oluyordur 🤣benimki de az az olup duruyor öyle düşünmeye başladım şuan mutlu olduğum şey diş ağrımın gitmiş olması 🙏🏼son iki gün kaldı ilaç bitince başıma ne gelecek bilmiyorm 🙈 🤣
Nouv yeni yükselmiş lanet ya. Niye yükseldi ki bu

Eklentiler

• Screenshot_20210504_230056_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_20210504_230056_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 79
Günaydın kuzummm🥰🥰 hayırlısı kuzum durmak yok devam edeceğiz burdan destek olarak.Ben şey görmüştüm bir arkadaşın biri iki gün önce kan verince düşük çıkmıştı gebelik yoktu iki gün sonra tekrarladı yükselmişti sende de o olsa nolur ki🥰 reglin gelmezse bir tekrar yap kuzum yeni ay yeni umutlar olsun hepimize😍
Aman ne yapcam ay değer yok ki yükselsin adamlar değrr yazmamış bile

Bi dakika sen ilacı içiyor musun hala? Kız bıraksana sökülsün ondan gelmiyor o bırakılıyor diye biliyorum yüsraaaaaaa

Yusra-61 Yusra-61 cım bi de şunlara bakar mısın anacım. Eksik fazla bişey var mı

Eklentiler

• Screenshot_20210505_123801.webp
    Screenshot_20210505_123801.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20210505_123744.webp
    Screenshot_20210505_123744.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 62
arkadaşlar merhaba, şubat ayında adetim 8 gün geçikmişti ama sancım var regli olacağım diye test yapmamıstım eşimin ısrarıyla test yaptım ve pozitif çıktı çok şaşırmıstım kan verdim beta 88 çıktı , 2 gün sonra sabah uyandığımda lekelelnmem vard,. Doktora gittim betamın44 e düştüğünü öğrendim ilk defa kimyasal gebelik geçirdim yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz.
adet oldun nisandada adet oldum bu ayda bata 5 gün var normal kaset test yaptım negatif çıktı sizce erkenmi yaptım testi?
ovulasyonla yumurtlamayı ve çatlmayıda değerlendirmiştik yardımcı olur musunuz?

Gizoşum hakkında hayırlısı buymuş demek ki ama üzülmek yok yine aynı şekilde elele dua ediyoruz evrene pozitif enerji gönderiyoruz. Hayattaki her olumsuz şey bizim hayrımıza aslında ama biz kullar sabırsızız işte ama şuna İnan senin çok güzel bi bebeğin olacak hepimiz buna inanalım biz inanırsak olmuş demektir olumsuz düşünceye yer yok🥰💝❤️😍🤲🏻🧿

Back
X