• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
683C1518-EC3E-446F-8885-2DC44794073C.webp

Ayy artikin pik falan olmaz heralde😁

bHCG negatif kızlar, muhtemelen yarın regl olurum. Tatil öncesi çok da üzülmedik doğrusu 🍷 Bu iki hafta biraz dinleneyim sonra çalışmalara devam 😅 hakkımızda hayırlısı. Bekleyenlere mutlu haberler diliyorum. 🤗
Canım.. Tatiline git kafanı dinle.. Belki tatil bebişi olur.. Mayıs grubu ekipce Hazirandayız çünkü 🤭
Eki Görüntüle 2851772
Ayy artikin pik falan olmaz heralde😁
Ahahah kız bi an hcg sandım. Devrem döndü noluuo yumurtlamadan nasıl geçildi buraya diye 😂

Adetken mi gün almak lazim simdi ben bu ay bayram diye kacirdim regli onumuzdeki ay insaaalllah gebelik olurda gerek kalmaz 🤗 hormon testine gidicem istanbulda yaptirdim begenmedi ben yapacağım bide dedi zaten 3 günü gidicem bide rahîm filmi sorayim devlet hastanesi ama bilemedim yaparmı özele para ayarlarsam özele giderim ev taşıma mevzuları var kendi evimizi tadilat ettircez baya masraf yapılacak ondan devlet te uğraşayim diyorum🤦‍♂️
adetliyken çekileceği için siz öncesinde başvuruyorsunuz. adet olunca aramanız için bir numara veriyorlar. Hatırladığım kadarıyla 3. yada 4. gün çekiyorlardı. günü siz belirliyorsunuz mecburen tabi. yoksa adetinizin ne zaman oldugunu kimse bilemez. sonrasında gününde gidip çektiriyorsunuz. bir de ufak tavsiye: bende çektirdim uyanık olmak daha iyi dediler bende anestezisiz yaptırdım zaten 3 dakka sürüyor. tek zor tarafı ilaç verirken oda birden bir karın ağrısı gibi düşünüp dişini sıkarsan biter gider inşallah şimdiden geçmiş olsun

Back
X