• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız misyoner garanti 😉 yastık koyabiliyorsan yardımcı oluyor diyorlar. Çok su içme. Sahura kadar yat hiç kalkma. Bana doktor 5 6 saat kalkma dedi. Ben o gün banyo bile yapmadan sabah kadar yattım. Belki 20 30 adım atmışımdır. Onun dışında hep yattım. 😉
Zaten duş alsan bile 2-3 saat sonra yap diyorlar bende sabaha kadar bekledim sonra yattım😂 ama ters pozisyon denedik biz ay inanmıyorum ya 😂

Kız misyoner garanti 😉 yastık koyabiliyorsan yardımcı oluyor diyorlar. Çok su içme. Sahura kadar yat hiç kalkma. Bana doktor 5 6 saat kalkma dedi. Ben o gün banyo bile yapmadan sabah kadar yattım. Belki 20 30 adım atmışımdır. Onun dışında hep yattım. 😉
Canım tutacağı varsa her türlü tutar rabbim ne zaman Nasip ettiyse insallah ise yaramistir senin kinin 🙏🤗🥰

🥺ama eve iş getirdim mecbur bilgisayarda çalışcam 1 saat yatarım da sonra kalkmak zorundayım

Bana da doktor yumurtan sağ tarafta ilişki den sonra sağ tarafına yat iki saat hiç kalkma vajinal duş yapma demişti ama benim olmadı yine tabi 😣
Onu bana demedi de ben de 1 saat sırt üstğ yattıktan sonra sağıma döndüm biraz da öyle yattım. İnşallah işe yaramıştır 😊 üzüldüm sana kuzum. İnşallah bu bu ay diyelim

İnşallah olur canım ne yap et bugünü de değerlendir bende dün değerlendirme yapamadım valla çok rahatsızdım uyumuşum kaldığım yerde bugüne kısmet🙈🙈o hissi çok yaşamak istiyorum ya düşünsene atmışız kızlar evet çizgi var falan diyorlar bize inşallah o çizgiyi görmek de paylaşmak da nasip olur hepimize🥰
Amin insallahh. Fulk ceksin insallah Mayis ayi🌻🌻🌻

İnşallah olur canım ne yap et bugünü de değerlendir bende dün değerlendirme yapamadım valla çok rahatsızdım uyumuşum kaldığım yerde bugüne kısmet🙈🙈o hissi çok yaşamak istiyorum ya düşünsene atmışız kızlar evet çizgi var falan diyorlar bize inşallah o çizgiyi görmek de paylaşmak da nasip olur hepimize🥰

Ya ben bugunu de degerlindiririm degerlendirmesine de kupkuruluk var dunden beri. Catlamaydi goya ama. Olabiliyo mu boyle durum bilmiyorum. Insallah kacirmamisizdir kiymetlimisssi😊

Bunu bende çok merak ediyorum ne kullanmak lazım bide beş üstüne normal diolarda on üstü güzel yumurtlama doktorlar progesteronu pek önemsemiyor neden anlamıyorum ilacı var diye muhtemelen
Benim 13 çıktı mesela o yüzden doktor çok iyi diye aşılama sonrası bile bana progestan ilaç vermiyor

Back
X