• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy sorma bacım deli olcam üstüne düştükçe yeni gelin gibi naza çekiyo kendini doğurmam da doğurmam diye kız ekmek elden su gölden neyin nazi bu bu kadar alt tarafı en kaliteli yumurtayı en sağlıklı spermle dölleyip 9 ay sonra dışarı yolla bu kadar basit😂😂 başka bişey istemiyoz ki hele seninki artık iyice naz yaptı adetin de gelmez oldu 😔😂🥲
Ya ne kalitelisi ne beslenmesi, sokaktaki çingenelerin 5 10 tane çocuğu peşinde, ablamın ağzında dişi kalmamış çatır çatır çatır doğurıyorlar yaaa, diş doktorum bana gebelikten önce dolguları yapalım hamile kalmak zorlaşır diyordu, poh zorlaşır. Al ne oldu şimdi 😂😂😂

Ay ben umutluyum senden çok naif bi auran var. Allah seni hiç üzmesin, bu naifliğin hiç kaybolmasın inşallah
Gız benim nerem naif 😂 bula bula Allahın deli cadolozunu mu buldun naif diye sen Beni bo görsen offf sıyırmış bu dersin annem de karışama geçip bana senden çıkan neye benzicek ben çok merak ediyorum diyo Allah vere de senin gibi değil de babası gibi olsa diyo bence benim gibi olsun hayatı daha eğlenceli olabilir 😂😂😂

Ay bana da öyle oluyo yemiyorum ben nasıl kilo alıyorum diyorum sonra bi dikkat ediyorum ufak ufak atıyorum ben arada yiyip yiyip yatınca da maşallah popiş ayrı gidiyo göbüş ayrı 😂😂
Kış aylarını seviyorum yaa 😂😂 çok hareketsiz kalıyoruz maalesef az yesek bile göbek olarak geri dönüyor 🤦‍♀️

Avakado herseye yarıyor herhalde yaa bir kere aldım Allah affetsin de iğrenç yaa 🤢🤢
Onu direk yemicen kıııız yağ sarımsak bol limonla ezcen. Bunları bana yapsan ben de lezzetlenirim o ayrı da böylr yapınca güzel oluyor. Böyle de yiyemezsennnnn salataya doğra. Ez toztun içine koy. Bi ton şekilde güzel olur. Meyve gibi davranırsan aşırı yağlı bişey sadece lezzetli değil

Kız kadında da kolay yükselmemiş 5 ayyy diyor 5 ay
Ama yükselmiş olması mucize zaten 😨hemde olmazları olurmuş 👍kaç ay olurda olsun zor birşey herkesin yapabileceği birşey değil 😉
Avakado herseye yarıyor herhalde yaa bir kere aldım Allah affetsin de iğrenç yaa 🤢🤢
Yaa bendeee ama çok iyiymiş Avakado araştır bizler için özellikle 👍🙈

Yaa bende araştırmada yaptırcam bir ikametgah al gel dedi başka birşey demedi iyi doktorm ama doktor ne çare bize koyulan şey tutsa başkası o kadar önemli değil aslında. Ben yapmadım dememek için yapmak istyrm eşimde olmayacak birkaç ay değerlendirmek istyrm bunu da bakalım ne oluyor sonum. 👍

Komşum yapmış birşeyler çok sağolsun baktı 😰
Sen böyle dedin ya bakmış kadar oldun 😊❤️

Canım git gelli değilde yumrtan gelişmemiş bu ya olblr diye düşünüyor. Tekrar olmaya çalışıyor devam et geç
Yaa bende araştırmada yaptırcam bir ikametgah al gel dedi başka birşey demedi iyi doktorm ama doktor ne çare bize koyulan şey tutsa başkası o kadar önemli değil aslında. Ben yapmadım dememek için yapmak istyrm eşimde olmayacak birkaç ay değerlendirmek istyrm bunu da bakalım ne oluyor sonum. 👍

Komşum yapmış birşeyler çok sağolsun baktı 😰
Sen böyle dedin ya bakmış kadar oldun 😊❤️

Canım git gelli değilde yumrtan gelişmemiş bu ya olblr diye düşünüyor. Tekrar olmaya çalışıyor devam et geç döllenme olblr durumun bir ihtimal. 👍

2.asilamadan sonra ben tüp bebek yaptıracaz

Ama cidden çok tatlı kadın o da ben sevdim L Leyla1993 bilr onu aşılamadan kadın adı kelebek nick :)))) ben okurken heyecandan öyle mutlu oldum sankim benim amh yükseldi 🤣🤣🤣🤣
Aynen biliyorum Y yusra 30 hepiniz çok ıyisiniz ama❤

Evet görmüştüm senin msjlarını orada okumuştum denk gelip birkaç tane bende oraya gidiyorum arada haziranda aşılama yaptırmayı düşünüyorum birşey olmazsa Allahtan. Nerde yaptırıyorsun aşılamanı canım özel mi devlet mi?

Bu kadar yükseklik aniden olması da çok saçma bu değeri yükselten ne oldu acaba? Yaşın kaçtı ki? Normal değer aralığı 30-400 olmalı. Ben çözemedim bu yükseliş neden. Birde lh fshdan hafif yüksek bu da yumurtanın çatlamasını engeller. Sen daha önce doktorla yumrta takibi yaptırdın mı.?

İnanki hiç halim yok dayadım kendimi peteğe 😕olmadı olmadı beni ne hale koyuyor 😕reva mı diyorm şuan 😕😕böyle olacağını biliyordum 😪
Yok yumurtalık takibi yapılmadı bugün çok ağrım vardı o yüzden gittim kist çıktı birde hormonlara bakalım dedi. Yaşım 32 buarada

Ahahahahahahahhahaa allah seni ne yapmaya kahkaha attım
Gül bacım gül gülmek ömrü uzatırmış gül gitsin 😂😂😂
Ben sözlerin bittiği yerdeyim kuzum daha ne diyim ki 😕🙈

Çok düşükmüş baya yükselmişti yok artık demiştim normalde amh kolay asla yükselmez ki kadında mucize gerçek olmuştu 🙄🙄
Dur bakalım ya bu kadar gadınız burda psikolojik baskıyla MaviliGizem MaviliGizem yi hamile bırakırsak aynı baskıyla seni de regl yaparız inşallahhhh 😉😂

Onu direk yemicen kıııız yağ sarımsak bol limonla ezcen. Bunları bana yapsan ben de lezzetlenirim o ayrı da böylr yapınca güzel oluyor. Böyle de yiyemezsennnnn salataya doğra. Ez toztun içine koy. Bi ton şekilde güzel olur. Meyve gibi davranırsan aşırı yağlı bişey sadece lezzetli değil
Bak salata da iyiymiş arkadaşım da bana öyle demişti 👍😍
Aynen biliyorum Y yusra 30 hepiniz çok ıyisiniz ama❤
Hep başka yusra etiket yaptı buraya gelen kadın diyecek ne yusraymış ya diyerek şikayet edecek biizi 🙈🤣

Ben ilk aldığımda bildiğin meyve gibi yedim 😂😂😂 ilk ve sondu zaten bide böyle denicem bakalım

Ama yükselmiş olması mucize zaten 😨hemde olmazları olurmuş 👍kaç ay olurda olsun zor birşey herkesin yapabileceği birşey değil 😉

Yaa bendeee ama çok iyiymiş Avakado araştır bizler için özellikle 👍🙈
Evet canım çok okudum bir şekilde tatlandırıp yicez artık

Back
X