• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz yusra Yusra-61 Yusra-61 sen bilirsin asilamadan once erkekteki cinsel perhiz ne kadar olmali ? Sanirim adetin 2. Gunu falan yapiliyor dimi? Doktor oyle demisti bana
Araştırmama göre 2 günden az 5 günden fazla olmayacak ben 3 günlük düşünüyorm 🤣doktor ne der bilmiyorum. Bana adetin 2.gün gel dediler 🙈birde ikametgahımı istedi senden böyle birşey istendi mi? Araştırmada olacağım sen özelde mi olacaksın?
Ya bana baya mantıklı ve olumlu geliyo aşılama nedense
Tek denemediğim p kaldı birde onlar alsınlar koysunlar benim yaptığım dışında durum olur belki yanlış spremleri yolluyorumdur denemedim dememek için iki kere üst üste yaptıracağım 🤣🤣

Ben de sigara ve alkolun gebelik oluşumunda bir etki ettiğini düsünmüyorum. Tabi çift çizgi görür görmez hepsini rafa kaldırmak gerekiyor. Annem de bana hamileyken içmiş 😑 ay bi de annemler yeni evliyken annem üniversiteyi 1 sene uzatmiş. Ayrı şehirde kalmışlar. Babam annemin yanina gitmis sadece 1 iliski olmus, annem iliski sonrası fitil atmis, vajinal duş almiş. Tepinmis falan hamile kalmasin diye gene kalmis😅🙈
O çocuk sen misin 🤣🤣yaa naparsan yap olacak olan oluyor bende çok inanmıyorum tabi ki bünye meselesi o da var ne biliyim çocuk diye diye vazgeçtik çok şeyden sonu iyi olur inşlh. 👍

Merhaba kızlar bugün doktora gittim geç adet ve lekelenme için ama 2 aydır çoçuk düşünüyorum dedim bazı testler istedi bu değerlerden anlayanınız varmı çünkü sonuçlardan sonra görüşemedim yarına kaldı pko değilsin dedi ama yumurtalıklarında daha da iyi olabilirdi ama kötüde değil dedi 😔
0CE5B9DE-E9F5-4C08-9706-ADA84662D6E9.webp

Araştırmama göre 2 günden az 5 günden fazla olmayacak ben 3 günlük düşünüyorm 🤣doktor ne der bilmiyorum. Bana adetin 2.gün gel dediler 🙈birde ikametgahımı istedi senden böyle birşey istendi mi? Araştırmada olacağım sen özelde mi olacaksın?

Tek denemediğim p kaldı birde onlar alsınlar koysunlar benim yaptığım dışında durum olur belki yanlış spremleri yolluyorumdur denemedim dememek için iki kere üst üste yaptıracağım 🤣🤣
Bnde şu aşılama işine ikna olayım bari yavaştan araştırmalar yapılsın bakalm

Merhaba kızlar bugün doktora gittim geç adet ve lekelenme için ama 2 aydır çoçuk düşünüyorum dedim bazı testler istedi bu değerlerden anlayanınız varmı çünkü sonuçlardan sonra görüşemedim yarına kaldı pko değilsin dedi ama yumurtalıklarında daha da iyi olabilirdi ama kötüde değil dedi 😔Eki Görüntüle 2851960
Bence bunlarda çok güzel belki tsh için ilaç verip düşürmek isteyebilir tam birşey diyemiyorum benimki doktorum ilaç vermişti 2.6 tsh için. 👍 Ama güzel hormonların 😍

Bnde şu aşılama işine ikna olayım bari yavaştan araştırmalar yapılsın bakalm
Dene canım bence nasipse nereden olacak bilinmez. 👍 Bir arkadaşım yaptırdı olmadı sonrasında kendiliğinden hamile kaldı 😍bu da çıksın kafamdan. Tüp elde hep ama ona biraz daha var benim için maddi manevi 🙈

Sol kasğığım aşırı ağrıyor, off tam şu sırada bir yumurtlama testi olacak ki gerçekten yumurtluyor muyum şu ağrı olunca anlayacam keşke alsaydım

Ikametkah mi🤣 ne mana yahu haha. Yok benden istemediler ama ozelde olucam ha nekadar dersen asla bilmiyorum ama cok ciddi bi para cikicak bana hissediyorum😂😂😂

Dene canım bence nasipse nereden olacak bilinmez. 👍 Bir arkadaşım yaptırdı olmadı sonrasında kendiliğinden hamile kaldı 😍bu da çıksın kafamdan. Tüp elde hep ama ona biraz daha var benim için maddi manevi 🙈
Bnde çok duyuyorum tüp bebek veya aşılama tutmayıp sonra normal hamile kalanı valla artık elden ne gelirse denicez canım sonrası Allah a kalmış

O çocuk sen misin 🤣🤣yaa naparsan yap olacak olan oluyor bende çok inanmıyorum tabi ki bünye meselesi o da var ne biliyim çocuk diye diye vazgeçtik çok şeyden sonu iyi olur inşlh. 👍
Yok ablam olur kendisi 😅 ben planlı ve istenilen çocuğum 🤤🤪 evet bazi insanlar çok doğurgan bence durduramiyoruz 😋 şimdi benim sonuçlara göre bende bir kaliteli yumurta, eşimden de 500 milyondan 1 tane düzgün sperm bulurlar herhalde eşek değillerse 😜 hiç olmadı tüp bebek tutar diyorum ben. Demiğğğ

Yok ablam olur kendisi 😅 ben planlı ve istenilen çocuğum 🤤🤪 evet bazi insanlar çok doğurgan bence durduramiyoruz 😋 şimdi benim sonuçlara göre bende bir kaliteli yumurta, eşimden de 500 milyondan 1 tane düzgün sperm bulurlar herhalde eşek değillerse 😜 hiç olmadı tüp bebek tutar diyorum ben. Demiğğğ
Herşey var hiç yok değil ki taabbiiikiii olblr canım sende asla 🙅 imkansız diye birşey yok en azından bitti demek için çok erken.. 😍
Bnde çok duyuyorum tüp bebek veya aşılama tutmayıp sonra normal hamile kalanı valla artık elden ne gelirse denicez canım sonrası Allah a kalmış
Aynen öyle canım gerisi Allahın emrine kalmış 🙏🏼

Ikametkah mi🤣 ne mana yahu haha. Yok benden istemediler ama ozelde olucam ha nekadar dersen asla bilmiyorum ama cok ciddi bi para cikicak bana hissediyorum😂😂😂
Bilmem ne alaka onu bende anlamadım 😁.

bana tedavi uygulayan Başka doktorum da istedi bunu dosyam var benim kırmızı kaplıklı numaram bile var içinde adres ikametgah h eşim sprem sonucu benim herşeyim bütün bilgilerim. 👍
Özel hastaneden hastaneye değişiyor bizim burada ilçede 900tl merkezde 1500 tl.
Araştırmada iğneler parayı ben vereceğim galiba bilmiyorm ücret yok devlet karşılayacak benim aşılamayı ikametgah o sebeble lazım olblr 🙈

O zaman ben ovulasyon test
Herşey var hiç yok değil ki taabbiiikiii olblr canım sende asla 🙅 imkansız diye birşey yok en azından bitti demek için çok erken.. 😍

Aynen öyle canım gerisi Allahın emrine kalmış 🙏🏼
o zaman ovulasyon testlerimi hazır edeyim😋

Benim dün yumurtlama akıntım geldi ama ovuluasyon henüz kıpkırmızı olmadı dün değerlendirdik inşallah yarın kıpkırmızı olur yarında degerlendirip sonra sına 2.3 günde bir adete kadar degerlendircem 3 haziran adet tarihi bakalım ne çıkacak. Olmazsa bende eşimi sperm testine göndercemi saysınlar onunkileride😅

Back
X