- 2 Aralık 2020
- 208
- 136
- 33
kalbini ferah tut canım sperm ve yumurta konusunda sıkıntı yoksa olmayacak şey yok Allahın izniyle. bazen insanların tek tüpü alınıyor başka sebeplerden ve çocukları oluyor. senin sorun tıkalı olmasıymış. çözülür yani. sen farklı görüşler al yine dediğin gibi. eminim o zaman rahatlayacaksın. bazen doktorlar gereksiz korkutuyorlar başıma geldiğinden biliyorum.Tüpümden biri tamamen tıkalıymış diğeri de tıkalı fakat o kadar ağır seviyede değil dedi. Laporoskopi yapılabilir ama diğerinin de açılma ihtimalini düşük görüyorum dedi. Tıkalı tüpler dış gebeliğe de neden olabiliyormuş.
Sonuç olarak tüp bebek dışında hamilelik olmaz anladığım kadarıyla epey araştırdım. Cevat beyle iletişime geçicem arkadaşımız numarasını gönderdi sağolsun. Ama belki az tıkanıklıklar için işe yarıyordur bilemedim.
İyi bir kaç doktor var onlardan da randevu aldım fikir alıcam. Benim yumurtalarım eşimin de spermleri iyi ama buluşamıyorlar bu durumda da tüp bebekte en olumlu sonuç alınan tablo böyle oluyormuş. Kendimi tüp bebek fikrine hazırlıyorum anlayacağınız. Çok ağladım sabahtan beri. Eşim sağolsun çok teselli ediyor çok destek, zaman kaybetmeden öğrendik sebebi belli tedavisi var başarı oranı çok yüksek üzülme hatta belki ilk denemede olur hemen çözüm alırız aylarca sebepsiz beklesek daha yoruluruz diyor. Ama İnsanın içinden bir şey kopuyor tabi. Çok şükür tedaviyi karşılayacak gücümüz var ona da şükrediyorum. Yumurtam var sperm var ona şükür diyorum. İsyan etmemeye çalışıyorum işte.