• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı güzel sonuçlar olsun canım inşallah poztifi görürsün sağlıkla kucağına alırsın 👼🧿🥰
Evet cnm anestezi altında yapılacak covid testi istemediler
Covit testi istememelerine sevindim . Inşallah bendende istemezler . Kurumdan kuruma merkezden merkeze değişiyor demekki kimi yer anestezi olmadan opu yapıyor. Emegimjz zayi olmasın inşallah hepimizin muradı biran evvel gerceklesir👼🥰😍

Benim bi arkadaş gittiği merkezde 15 yumrutasi toplanmış anestezi almadım dedi öncesinde iğne yapmışlar vajenden o uyuşturmuş hissetmedimdedi anesteji almak istemedim vücuduma dedi. Opu önceside kovit testi istemişler . O yüzden sordum canım. Merkezden merkeze değişiyor demekki . Tesekur ederim cevap veridgin için. Hayırlı güzel sonuçların olsun inşallah ❤🧿
Kişiden kişiye değişiyor demek zaten dr kimin ağrısı oluck kimin olmayck hepsini biliyor.
Benim çok ağrim oldu tam bayılttılar beni
En iyisi anestesi almak bnce
Yumurta toplamaya girip o masaya yatarken çok korktm hemen bayilttlar bidaha gözümü açtm odadaydm

Transferiniz ndn ertelendi
Transferim ertelenmedi canım bu ay adetle tedaviye başladık şuan gonalf 300 iğne vuruyorum yarın yine kontrol var cuma günü kontrole gittiğimde 8 yumurta vardı 7 mm boyutunda bakalım yarın ne durumdalar

Herkese iyi geceler, benimde 6 yumurtam oluştu 5 i için çok kaliteli dediler , malesef ilk gün baktıklarında hiç biri döllenmemiş , (bu 4.denemem ve ilk defa böyle bir şey duydum) 2.gün sadece 1 yumurta hücrelere ayrılmış ve hemen 2.gun embriyosu olarak transferim yapıldı. O yüzden bir yanım çok endişeli , diğer yanım nasipte varsa olacak diyor. Bende çocuk sahibi olmak için uğraşan herkes için herşeyin hayırlısını diliyorum . Umarım hayırlıysa hepimiz test sonuçlarında pozitif görelim 🙏

Prp işlemi kan alınıyo rahme enjekte ediliyo. Rahmin kalınlaşmasını ve embriyonum tutunmasını sağlıyo.
Siz rahime prp yaptırdınız sanırım benimde bugün yapılacak da nasıl bir işlem acaba zor mu acılı mi?

Siz rahime prp yaptırdınız sanırım benimde bugün yapılacak da nasıl bir işlem acaba zor mu acılı mi?
Yok hayır korkmayın zor yada acılı bir işlem değil kısacık sürüyo.

Merhabalar 😊 12Mayıs da 3.gün embriyosu 2 qdet canlı embriyo transferi yapıldı dayanamadım 9. Gün kan verdim 2.36 değerim çıktı
Bana nasıl yarıın olur bilmiyorum 🤭
Fikirlerinize ihtiyacım var

Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz valla😊bugün sabaha kadar rüyamda prp ile ilgili şeyler gördüm artık nekadar korkup taktiysam🤪
😂😂 rahat olun kasmayın kendinizi🤗

Her şeyin hayırlısı deyip devam etmek lazım umarım en doğru zamanda kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙏

Herkese iyi geceler, benimde 6 yumurtam oluştu 5 i için çok kaliteli dediler , malesef ilk gün baktıklarında hiç biri döllenmemiş , (bu 4.denemem ve ilk defa böyle bir şey duydum) 2.gün sadece 1 yumurta hücrelere ayrılmış ve hemen 2.gun embriyosu olarak transferim yapıldı. O yüzden bir yanım çok endişeli , diğer yanım nasipte varsa olacak diyor. Bende çocuk sahibi olmak için uğraşan herkes için herşeyin hayırlısını diliyorum . Umarım hayırlıysa hepimiz test sonuçlarında pozitif görelim 🙏
Hiç endişe edip kendinizi strese sokmayın olacağı varsa oluyor zaten dua edelim bekleyelim

Hanımlar herkese selamlar. Ben bugün pozitifi gördüm şükürler olsun 🙏 tarifsiz bir his. Allahım sizlere de nasip etsin 🙏
Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Sağolun. İnşallah en kısa zamanda size de nasip olsun

Hanımlar herkese selamlar. Ben bugün pozitifi gördüm şükürler olsun 🙏 tarifsiz bir his. Allahım sizlere de nasip etsin 🙏
Maşallaaah 🧿 çok tebrik ederim çoook ✨ kaçıncı gün test yaptın canımcım? Sonuç kaç çıktı 😍

Back
X