Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı güzel sonuçlar olsun canım inşallah poztifi görürsün sağlıkla kucağına alırsın 👼🧿🥰
Evet cnm anestezi altında yapılacak covid testi istemediler
Covit testi istememelerine sevindim . Inşallah bendende istemezler . Kurumdan kuruma merkezden merkeze değişiyor demekki kimi yer anestezi olmadan opu yapıyor. Emegimjz zayi olmasın inşallah hepimizin muradı biran evvel gerceklesir👼🥰😍

Benim bi arkadaş gittiği merkezde 15 yumrutasi toplanmış anestezi almadım dedi öncesinde iğne yapmışlar vajenden o uyuşturmuş hissetmedimdedi anesteji almak istemedim vücuduma dedi. Opu önceside kovit testi istemişler . O yüzden sordum canım. Merkezden merkeze değişiyor demekki . Tesekur ederim cevap veridgin için. Hayırlı güzel sonuçların olsun inşallah ❤🧿
Kişiden kişiye değişiyor demek zaten dr kimin ağrısı oluck kimin olmayck hepsini biliyor.
Benim çok ağrim oldu tam bayılttılar beni
En iyisi anestesi almak bnce
Yumurta toplamaya girip o masaya yatarken çok korktm hemen bayilttlar bidaha gözümü açtm odadaydm

Herkese iyi geceler, benimde 6 yumurtam oluştu 5 i için çok kaliteli dediler , malesef ilk gün baktıklarında hiç biri döllenmemiş , (bu 4.denemem ve ilk defa böyle bir şey duydum) 2.gün sadece 1 yumurta hücrelere ayrılmış ve hemen 2.gun embriyosu olarak transferim yapıldı. O yüzden bir yanım çok endişeli , diğer yanım nasipte varsa olacak diyor. Bende çocuk sahibi olmak için uğraşan herkes için herşeyin hayırlısını diliyorum . Umarım hayırlıysa hepimiz test sonuçlarında pozitif görelim 🙏

Merhabalar 😊 12Mayıs da 3.gün embriyosu 2 qdet canlı embriyo transferi yapıldı dayanamadım 9. Gün kan verdim 2.36 değerim çıktı
Bana nasıl yarıın olur bilmiyorum 🤭
Fikirlerinize ihtiyacım var

Her şeyin hayırlısı deyip devam etmek lazım umarım en doğru zamanda kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙏

Herkese iyi geceler, benimde 6 yumurtam oluştu 5 i için çok kaliteli dediler , malesef ilk gün baktıklarında hiç biri döllenmemiş , (bu 4.denemem ve ilk defa böyle bir şey duydum) 2.gün sadece 1 yumurta hücrelere ayrılmış ve hemen 2.gun embriyosu olarak transferim yapıldı. O yüzden bir yanım çok endişeli , diğer yanım nasipte varsa olacak diyor. Bende çocuk sahibi olmak için uğraşan herkes için herşeyin hayırlısını diliyorum . Umarım hayırlıysa hepimiz test sonuçlarında pozitif görelim 🙏
Hiç endişe edip kendinizi strese sokmayın olacağı varsa oluyor zaten dua edelim bekleyelim

Back
X