Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha öyle bişeye birebir şahit olunca normal neyse o ara 1 hafta kafam rahat bari iyi hadi birlikte cozuturuz artık

Olmuş çatlamış kuzum 24 -48 saat aralğında çatlıyo ya pikten sonra 24 saat içinde çatladı demek senin

Harika ay çok heyecanlı hadi hayırlısı canım

Eveeet, umarım çakma belirtiler paylaşmayız bu sefer de
İnşallah valla ben çok arıyorum ya
Aynı ben valla bende böyleyim
Aşko ya şimdi ben bu akşam da gonalf vurucam çatlatma iğnesini de vurucam e bu çarşambaya kadar ya kist olursa baksana iki günde 5.5 mm büyümüş
Ben senin doktorunu hiç çözemedim valla hala niye gonalf veriyor ki bana doktor sadece 6 gün kullandırttı yumurtalar daha büyümemiş olmasına rağmen 6. Gün bıraktırdı bu kadar iğne yeter dedi

Hoşgeldin Nesli
İnshaAllah bütün belitilerin gebelikten dir az kalmış yakın da bir test yaparsın

Hemen ekliyorum seni de listeye

My_Moonlight06 canım ben de nisandan elenip geldim bat 26 mayıs
Hoşgeldin canım
Olsun sağlık olsun İnshaAllah Mayıs'a büyük umudum var herkesi topluyorum bakalım içimden bir ses çoook güzel şeyler olacak diyor o yüzden iyiki geldin

Hemen ekleyim nekadardir bebiş istiyorsun canım?

Ayyyy benim bugün başım dönüyor ya. Eğilince yaslanınca anlık anlık oluyor. Yine psikolojik mi acaba ya bat a 8 gün var Folbiol yapar mı acaba sahurdan sonra içmiştim 2 günde bir alıyorum

Ayyyy benim bugün başım dönüyor ya. Eğilince yaslanınca anlık anlık oluyor. Yine psikolojik mi acaba ya bat a 8 gün var Folbiol yapar mı acaba sahurdan sonra içmiştim 2 günde bir alıyorum
Canım folbiolun folik asit değeri yüksek değil mi

Allah razı olsun canım benim, sen ne zamandir istiyorsun? Başka bebiş var mı?
Amin canım senden de ben baya uzun zamandır canım yok henüz bebiş yok iki düşük yaptım birini uzun zaman önce diğerini bu yıl Şubat ayında.. hepsi 6 haftalıkken oldu..

reglime son 3 gün dün sadece sol kasığım ağrıdı başka hiçbir belirtim yok. Umarım kırmızıyı görmem
İnshaAllah canım görmezsin test yapmadın değil mi ?

2 aydır adet olmuyorum tarlusal içtim şimdi
Ayy niye içtin canım bebiş varsa ya bekleseydin keşke

İlk defa böyle oldu bende şaşırdım bugün de bakacam ona göre devam ederim yoksa adımı silersin
Kız nereye .. ad filan silinmez listede kalıyor sonuç yazılıyor sadece sonra yeniden ekliyorum listeye hem daha Mayıs ayı var.. sen hemen bir stress yapma belkide yerleşme kanaması dur hele

Canlarımm hcg 80 olmuş çok şükür çarşamba tekrar geleceğiz ben bırak diyene kadar duphastona devam edeceksin dedi doktor
MashaAllah Yaaaa bak ben sana ne dedim canım boşuna telaş ettin.. bu zamanlarda stress olmaman gerekiyor şöyle olursa böyle olursa diye düşünmek bebişi korumaz zarar verir sen sakin ol ki herşey güzel ilerlesin

Afferim kizz.. ben burda hep söylüyorum su tetsi erken yapmayın diye neyseki sende öğrenmişsin hiç gerek yok aynen gecikince yaparsın

Canım folbiolun folik asit değeri yüksek değil mi
ağır diyorlar canım. Ben sağlık ocağındaki doktora gebelik düşünüyorum deyince bunu veriyoruz ilk 3 ay dedi günlük 1 tane kullan dedi. Bende kızlara sorduktan sonra hergün fazla gelmesin diye 2 günde 1 aldım. Daha 2.içişim zaten ama baş dönmem ne alaka anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…