- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.981
Tabii ki etkilemiş olabilir ama sonuç kötü değil ki gayet normal kuzum. Baktım şimdi sonuca hareketlilik de güzel, daha ne olsun?Ya orası öylede daha öncekilerde 20 milyon falan çıkıyordu kemoterapi etkilemiş sanıyorum
Bu sabah tekrar test yaptım negatif çıktı yine kuruma çizgisi çıktı galiba bu ayda olmadıİnshaAllah Rabbim sevindirsin seni
Ay çok sevindim teşekkür ederimcanım gayet ıyı zaten %85 hareketlı :)
üzme kendını
Ala alaaa, neden acaba anlamadım.Krem akkntı gibi olsa normal bulurum bu foşur foşurKısmet artık inşallah güzel şeyler oluyordur içeride ben 18nisan da oldum. Ne zmaan test versem
Oo erkencisin bende adet Zamanımı bekleyeyim diyorum ama sanırım sabredemmemmAla alaaa, neden acaba anlamadım.
ınsallah canımmm.
bende 17 nısan.
kan ıcın ben 30NISAN dusunuyorum tabıkı ıdrar testınde cızgı gorursem :)
12.günden sonra mı yalancı pozitiflik gidiyordu bu sefer bende idrardan bakıcammAla alaaa, neden acaba anlamadım.
ınsallah canımmm.
bende 17 nısan.
kan ıcın ben 30NISAN dusunuyorum tabıkı ıdrar testınde cızgı gorursem :)
kız yok erken degıl kı :) 13.gün . Adetımde 2mayıs.Oo erkencisin bende adet Zamanımı bekleyeyim diyorum ama sanırım sabredemmemm
Sat ne zaman? Bugün kaçıncı günün ki?Negatif benim kızlar
Hımmm o zaman tam zamanııı,benim adetim 7mayıs sözde bakalım artık. Adetim de 5 6gün sürüyor ama femaradan mıdır nedir 9-10.güne kadar lekeleniyorum yalandan oruç tutamadım çok üzüldüm yakız yok erken degıl kı :) 13.gün . Adetımde 2mayıs.
zaten bayram gırıyor araya o yuzden bırazda ıdrarda cıkarsa verırım kan.
30 Nısan sonrası Ramazan bayramı zaten.
zor oluyo beklemek
benım gecen ay 12 gun bıle sılık cıktı ya saka gıbıydı,12.günden sonra mı yalancı pozitiflik gidiyordu bu sefer bende idrardan bakıcamm
Totem olsun 15.günde bakayım netbenım gecen ay 12 gun bıle sılık cıktı ya saka gıbıydı,
kan verdım 3,5 cıktı ıkı gun sonra regl oldum.
13.14 gun ıdrar net olur sanırım.
ya bende bu ayyyyyy oyle oldummm,Hımmm o zaman tam zamanııı,benim adetim 7mayıs sözde bakalım artık. Adetim de 5 6gün sürüyor ama femaradan mıdır nedir 9-10.güne kadar lekeleniyorum yalandan oruç tutamadım çok üzüldüm ya
Ben 17. Beya 18.gün oldum geçen ay herşeyim ters anlayacağınya bende bu ayyyyyy oyle oldummm,
delırdım yaa, habıre dus aldım lekelenme oldu, 8 gun oruc tutamadım
kuzum ıgne sonrası 14-16 arası regl olunuyo genelde ona gore say adet tarıhıını
13 Nisanda çatlatma iğnesi olmuştum canımSat ne zaman? Bugün kaçıncı günün ki?
gec olmussun ıkı gun, bunyeden bunyeye degısıyor yaa.Ben 17. Beya 18.gün oldum geçen ay herşeyim ters anlayacağınlekelenme sıkıntı ya inşallah sürekli ilaçtan yumurtalıklar zarar görmüyordur.doktorum merak etme dedi ama neticede ilaç yani
Ay çok teşekkür ederim canım benim şimdi eve geçiyorum sancım var biraz ama dayanılmayacak gibi değil aşılama sorunsuz oldu çok şükür yarın ve cuma günü de ilişki olacak artık bekleme süreci başladıTabii ki etkilemiş olabilir ama sonuç kötü değil ki gayet normal kuzum. Baktım şimdi sonuca hareketlilik de güzel, daha ne olsun?Hadi sürecin heyecanını yaşa, ştreş yok
Haydiiin hayırlı uğurlu olsun canım.. güzel romantik bir buluşma olsun içerideAy çok teşekkür ederim canım benim şimdi eve geçiyorum sancım var biraz ama dayanılmayacak gibi değil aşılama sorunsuz oldu çok şükür yarın ve cuma günü de ilişki olacak artık bekleme süreci başladıS sultansultan90 Papatyamveben-Mavi Venev partalina_
Veziir hadi sıra sendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?