- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.781
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versinBen bu testi yapmadan 1 saat önce su içmiştim biraz o da etki etmiştir heralde. Ama heveslenemiyorum ya 15. Gün daha belirgin olurdu olsaydı. regl gelmez de kanda çıkarsa anca inanırım
Canım dün benim testim de böyleydi. Geciktin mi bat ne zamandı. Silik bişey zorla da olsa görünüyorRainbowcolours @ad000 My_Moonlight06 @Random3 sultanı ekleyemedim ya diğer unuttuğum kızlar bi bakın elf gözlerinzle bakın.Eki Görüntüle 3064535 Eki Görüntüle 3064536 Eki Görüntüle 3064537 Eki Görüntüle 3064538 Eki Görüntüle 3064540 Eki Görüntüle 3064539 Eki Görüntüle 3064540 Eki Görüntüle 3064541
Ben 4-5 gün kala kan verdim negatif çıktı canım sıkıldı olsaydı çıkardı diye düşünüyorum
@Sopranoooo @Safiye19 ramella Venev elaaaaaa @Hayatlarrr kızlar 15 mayıs görünüyorsunuz benim de 15 mayıs durumlar ne sizlerde
Daha var ama yaBen 4-5 gün kala kan verdim negatif çıktı canım sıkıldı olsaydı çıkardı diye düşünüyorum
Kan olunca kesin ya ondan canım skıldıDaha var ama yadur bakalım bekliyorum ben de
Geç döllenme de olabilir regl gecikirse yeniden yaptır bence. Kaç çıktı değer?4-5 gün kala kan verdim negatif kesin yoktur değil mi beklemeye gerek yok yani
İnstagram da var sayfası bak canım soru cevap yapıyor orada sorabilirsin birde Telegram da grubu var içeriği temiz hepsinin güvenilir bir hoca yani kesinlikle bi bakmanı tavsiye ederimAnladim canım yani günaşırı ilişki önermiyor o zaman öyle mi. Bide karışımların icerigini nasıl öğrenebilirim acaba çünkü bende prolaktin ara ara yükseliyor bide hipotiroid var onlarida etkilemeyecek şekilde olması lazım verdikleri ürünler. Mesaj atsam dönüş yapar mı acaba
Amin canım hepimize inşallahİnşallah canım rabbim gönlüne göre versin
Ama erken yaptırmışsın benceKan olunca kesin ya ondan canım skıldı
Aşılamanın 15. Günündeyim canım. Aslında takvime göre dün gösteriyordu regli ama progestan fitil kullandım o biraz değiştiriyormuş tarihi. Dimi ya gözüküyor eşim görmedi ilk 20 dk da ama şuan net gözüküyor eşimde görüyor.Canım dün benim testim de böyleydi. Geciktin mi bat ne zamandı. Silik bişey zorla da olsa görünüyor
<1.20 yazıyor direkGeç döllenme de olabilir regl gecikirse yeniden yaptır bence. Kaç çıktı değer?
inşaallah öyledir de gecikme yaşarım çok iyisinAma erken yaptırmışsın bence
S sultansultan90 kız sende bak yeni etiket yapabildim seniRainbowcolours @ad000 My_Moonlight06 @Random3 sultanı ekleyemedim ya diğer unuttuğum kızlar bi bakın elf gözlerinzle bakın.Eki Görüntüle 3064535 Eki Görüntüle 3064536 Eki Görüntüle 3064537 Eki Görüntüle 3064538 Eki Görüntüle 3064540 Eki Görüntüle 3064539 Eki Görüntüle 3064540 Eki Görüntüle 3064541
Yarın bende yaptıracağım inşallah guzel haberlerimizi veririz ikimizinde 4 gün geciktiOlmadim canım. Yarın belki test yaparım olmazsam
İki gün sonra tekrarla canimm inşallah net çift çizgileri görürüzAşılamanın 15. Günündeyim canım. Aslında takvime göre dün gösteriyordu regli ama progestan fitil kullandım o biraz değiştiriyormuş tarihi. Dimi ya gözüküyor eşim görmedi ilk 20 dk da ama şuan net gözüküyor eşimde görüyor.
Amin canım inşallah. Sen kan testi mi yaptıracaksinYarın bende yaptıracağım inşallah guzel haberlerimizi veririz ikimizinde 4 gün gecikti
İnşallah bekleyelim bakalıminşaallah öyledir de gecikme yaşarım çok iyisin
İnşallah canım iki gün önce yaptım hiç yoktu bu gün böyle iki gün sonra İnşallah çok çok kızarmış olurİki gün sonra tekrarla canimm inşallah net çift çizgileri görürüz
Evet idrar testinde çıkmıyor gerçi 1 tane yaptım da ama yinede kan vercem kafam rahatlarsın eğer varsa kanda çıkar şimdiye kadar yoksa da doktora giderim neden geciktim diyeAmin canım inşallah. Sen kan testi mi yaptıracaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?