Amin canısı aminn.. yoruyor tabi ben uzun zamandır bekliyorum daha doğrusu ben yıllardır bilememişim yumurta takibini filan şuan 33 yaşındayım iki senedir yeni ogreniyorum vallaha herşeyi

Bende polikistik over var ama adet oluyorum çok büyük bir sorun değil sadece bazen yumurtlama da kalitesizlik veya geç yumurtlama gibi durumlar oluyor. Eşimde de bir sorun yok. Çok şükür..
yıllar önce 20 küsur yaşımda bilmeden hamile kalmışim düşük yaparken anladım.. birde en son bu yıl Şubat ayında düşük yaptım gebeligimide kese görünce öğrenmiştim 10 gün sürdü hamilelik serüvenim maalesef.. kese gelişmemişti.. Rahim filimk çektirdim temiz çıktı çok şükür..
Şuanki durumum şöyle , ben uzun zaman sonra yeniden klomen tarzı Yumurta geliştirmesine yardımcı olması için ilaç tedavisi gördüm 5 gün boyunca şuan yumurtlama dönemindeyim.. bu salı doktora gittim iki yumurtam gelişmiş ama yeterince değil henüz dedi biri 8mm biride 12mm dedi ama belliki geç yumurtluyorsun dedi cuma günü tekrar çağırdi eğer büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapacağız bakalım.. durum bu İnshaAllah olur