- 17 Nisan 2021
- 4.409
- 4.215
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #8.001
Ama hala çizgi var canım yani ihtimal var halaMaalesef İğnenin etkisiymiş canım koyulaşmadı silikleşti alttaki bugün ki yaptığım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hala çizgi var canım yani ihtimal var halaMaalesef İğnenin etkisiymiş canım koyulaşmadı silikleşti alttaki bugün ki yaptığım![]()
Maşallah canım hamilesinEki Görüntüle 3061387 kızlar elim ayağım titriyo heyecandan lütfen bi bakın. Hamile miyim ? Adetime bir gün var. Kaset testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı?
Damlatır damlatmaz belli olmaya başladı 3. Dk ve 5.dk fotosunu çektimMaşallah canım hamilesinkaçıncı dk da çıktı çizgi. Hemen kan vermeye koş netleşir ❤
Kendini üzüp stres yapma bu yaşadıkların işte hep alınan ilaçların etkisinden bu işin sırrı rahat olmakta sanki ne kadar çok istiyosak okadar çok kaçırıyo gibiyiz bi süre kendini rahat mı bıraksan üstüste ilaçlar tedaviler de psikolojik olarak çok yoruyor insanıKızlar selam gerçekten üzgünüm ondan giremedim morelim cok bozuldu bir kaç gün sonra dogum günüm bu ay o kadar cok istemiştimkipazar günü testi tekrarlıcam hatırlarsanız iki yumurtam vardı doktor kontrolünde iğneyle biri çatladı diğeri çatlamamıs demişti diğer çatlamayı 30 nisanda gördüm ilk yumurta tutunmamıs belliki olsa cıkardı pazar günü son kez yapcam belki diğer yumurtama umut bagladım bir de gerçekten dayanamıyorum ovitrella mı yapıyor progestanmı çözemedim ilkindede böyle olmustum belimin agrısından kalkamıyorum sonra bagısıklıgım düşmüştü smdide belim cok şiddetli ya çatlatma ya progestan sanırım bende yan etki yapıyor yada bilmiyorum bebek tutunmaya calısırken içerde savasıyomu tutunamıyomu noluyo bişey benim belimi söküyor resmen aglayıp duruyorum saçma sapan mfk doktoruna da yazdım cevap verdi hemen hemde eş paketini alın dedi oda 1500 lira e kırmızılar gelirse özele gidiyorum bu ay aşılamaya geçiçek sürekli maddiyat doguyor cok şükür ikimizde çalışıyoruz ama maddi manevi yoruldum vallahi kusura bakmayın kızlar bakamadım yazısmalarada üzgünüm
@miresl @ad000
Venev
My_Moonlight06 @dceke @Niqu @Random3 @Elif_edanur_61_61
Arianaa diğer kızlar bişey olursa etiketleyin beni sizleri görmesemde gerçekten burda bir aile gibi olduk
![]()
Hayırlı olsun ilk 5 dk içinde çıktıysa pek yanlış olma ihtimali yok kan verebilirsinEki Görüntüle 3061387 kızlar elim ayağım titriyo heyecandan lütfen bi bakın. Hamile miyim ? Adetime bir gün var. Kaset testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı?
Yeniden koyulaşır inşallah bu sefer bebiştenMaalesef İğnenin etkisiymiş canım koyulaşmadı silikleşti alttaki bugün ki yaptığım![]()
Hayırlı olsun canım kan vermeye koşEki Görüntüle 3061391
Bu da erken gebelik testim bu da damlatır damlatma koyulaşmaya başladı. Buraya atınca silik çıktı daha koyu gerçekte ama ikinci idrarla yani ne kaldıysa mesanede onunla yaptım diğeri pozitif çıkınca![]()
Tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallahEki Görüntüle 3061391
Bu da erken gebelik testim bu da damlatır damlatma koyulaşmaya başladı. Buraya atınca silik çıktı daha koyu gerçekte ama ikinci idrarla yani ne kaldıysa mesanede onunla yaptım diğeri pozitif çıkınca![]()
Teşekkür ederim şoktayım hala evdeki bütün testleri yapasım varTebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Ay eşim nöbette hemen gitmeyeceğim kan vermeye çünkü bildiğiniz adet sancısı çekiyorum. Testlere güvenmiyorum kızlar. Bekleyeceğim üç dört gün normalde bir ayda 6 7 test yaparım bu ay ilk kez yaptım.Hayırlı olsun canım kan vermeye koş![]()
Silik de olsa ben gördüm çift çizgiyiAcaba bende hamile miyim ? 10. Dk çıktı![]()
Kan verecem haftasonuna denk geldi pazartesine kadar beklemek zorundayım strese girdim ya değilse diye iki teste aynı çıktıSilik de olsa ben gördüm çift çizgiyi![]()
Gebeliktede adet sancısı oluyomuş canım hayırlı haberlerini bekliyoruzAy eşim nöbette hemen gitmeyeceğim kan vermeye çünkü bildiğiniz adet sancısı çekiyorum. Testlere güvenmiyorum kızlar. Bekleyeceğim üç dört gün normalde bir ayda 6 7 test yaparım bu ay ilk kez yaptım.
Çok normal ben 3 ay yaşadım her adet dönemi. Vücut adet olaya alışmış ve zorluyor haliyleGünaydın ben yeni öğrendim hamile olduğumu ama kasıklarımda ağrılar oluyor yaşayan var mı
Valla inşallah güzel haberler veririm. Hepinizde güzel haberler alırsınızGebeliktede adet sancısı oluyomuş canım hayırlı haberlerini bekliyoruz![]()
Var inşallah şokunu atlat sakin olTeşekkür ederim şoktayım hala evdeki bütün testleri yapasım varinanamıyorum bu ay ovülasyon testi ile takip ettim ve ovülasyon hünü nöbette idim kaçırdık yani o yüzden beklemiyodum. Gerçi hala test yanlıştır diye düşünüyorum. Ayrıca gsh ve tsh lerim yüksekti . Bana dua edin lütfen.