MAYIS 2025 ANNELERI HADI TOPLANALIM

Benim daha çok küçük ulturasonda görünmedi değerim 242 çok sancım var 2 gündür adet sancısı gibi geliyor gidiyor

Sat 07/08/2024 geçen perşembe doktora gittim kese 4+5 haftaya gel bebeği görürüz dedi ama sat a göre daha büyük gözükmesi lazımdı bakalım nisan annesi mi mayıs annesi mi olacağım bellisiz 🤷

Merhaba arkadaşlar 🙏 hepinize sağlıklı mutlu huzurlu doğumlar diliyorum şimdiden . Bende yeni aranıza katılanlardanım 19 Ağustos sad tarihim beş haftalık görünüyor şuan 🙏

Kızlar hormon değerlerim nasıl
IMG_6499.jpeg

Merhabalar bende 9+3 oldum mide bulantılarım biraz azalmaya başladı iki gündür kasıklarıma aniden girip çıkan bir sancı var enfeksiyon var sanırım

Sat 07/08/2024 geçen perşembe doktora gittim kese 4+5 haftaya gel bebeği görürüz dedi ama sat a göre daha büyük gözükmesi lazımdı bakalım nisan annesi mi mayıs annesi mi olacağım bellisiz 🤷
Bende yarin ilk doktor kontrolüne gideceĝim bakalim bebek ne kadarlık

Benim bebeklerim ikizmiş ama kalp atisini duymadi durmuş dedi doktor emin olarak 🥺

Kızlar bana acil yardım edermisiniz çok kötü durumdayım gerçekten mide bulantısından su dahi içemiyorum doktor prillam verdi iki tane birden içiyorum banamısın demiyor 4 kilo verdim başka veya daha etkili son çare görüp verdikleri bir ilaç yok mu

Kızlar bana acil yardım edermisiniz çok kötü durumdayım gerçekten mide bulantısından su dahi içemiyorum doktor prillam verdi iki tane birden içiyorum banamısın demiyor 4 kilo verdim başka veya daha etkili son çare görüp verdikleri bir ilaç yok mu
merhaba canım ben de aynı durumdayım zofer verdi doktor etki ediyor baya doktoruna sorup kullanabilirsin istersen

X