Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldinBende yerimi alayım![]()
Ben de çarşamba gideceğim hiç belirtim yok korkuyorumÇarşamba keseyi görmeye gideceğim![]()
Yaa çok sevindim hayırlı olsunMerhabalar ben de pazartesi günü gitmiştim ve keseleri gördük çok şükür. Tüp bebek tedavisi ile çift embriyo transferi olmuştum. Şimdi ayın 30unda kalp atışlarını duymaya gideceğiz nasipse. Benim de tahmini doğum 12 mayıs gösteriyor bakalım. Bir köşede bende yerimi alayım.![]()
Bende yarın gideceğimÇarşamba keseyi görmeye gideceğim![]()
Ya bende de sadece kasığım ağrıyor adet olacakmış gibi ama mide bulantısı falan hiç yok hamile değilim gibiyim bakalım hayırlısı yarın belli olcakBen de çarşamba gideceğim hiç belirtim yok korkuyorum![]()
HayırlısıKızlar merhaba bende aranıza katılıyorum. Geçen hafta keseyi gördük kalp atışı için beklemedeyiz
Teşekkür ederim sağolun.Yaa çok sevindim hayırlı olsun![]()
Ay ne güzelHayırlısıbende yarın görmeye gideceğim
Bende 7 haftalık hamileyim ve ikizlerim olacak nasipse ama biz daha ayın 30unda kalp atışlarını duymaya gideceğiz. İnşallah sağlıkla kalp atışlarını duyarız da bende sağ salim bebeklerimle 9 ayı tamamlarım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.7 haftalık hamileyim 6+1 de bebeği görüp
Kalp atışlarını duyduk rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah hayırlı olsunMerhabalar, inşallah ben de Mayıs annesi olacağım11 Eylülde pozitif aldım, artış da sağlıklı olunca doktorum tekrar kan vermemi gerek görmedi. Çift embriyo transferi olmuştum, 29 Eylül de kontrole gideceğim. İnşallah 2 bebeğimin de sağlıkla kese ve kalp atışlarını görürüm
![]()
Amin inşallah.Benim kese gözükmedi ama kanda çıktı bekleyeceğiz7 haftalık hamileyim 6+1 de bebeği görüp
Kalp atışlarını duyduk rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Amin inşallahBende 7 haftalık hamileyim ve ikizlerim olacak nasipse ama biz daha ayın 30unda kalp atışlarını duymaya gideceğiz. İnşallah sağlıkla kalp atışlarını duyarız da bende sağ salim bebeklerimle 9 ayı tamamlarım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.