mayıs anneleri sizlere bir sorum varr

esaydu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
168
1
26
39
İstanbul
slm kızlar 2 aylık bır kızım var kakasını yapınca kokutuyor sızce normalmı sizinkıler nasıl bıde kaynanam dıyokı sen üşütuyosun ondan böyle kokuyo dıyo dogrumu bence alakası yok ama sızlerede soruyum dedımm

slm kızlar 2 aylık bır kızım var kakasını yapınca kokutuyor sızce normalmı sizinkıler nasıl bıde kaynanam dıyokı sen üşütuyosun ondan böyle kokuyo dıyo dogrumu bence alakası yok ama sızlerede soruyum dedımm

Merak etme canım benim kızımın kakası da çıkardığı gaz da cok kokuyor yetişkin insan gibi arkadasım da bana işittiğin icin demisti ama elimizde degil ister istemez mutfakla uğraşırken soğuk su vb uğraşıyoruz sıkıntı olacağını sanmıyorum

selam canım,benım de bebegım 51 gunluk oldu:nazar::nazar::nazar:kakası ve gazı bastan berı cok kokuyor.ben de ozellıkle doktorumuza sordum,kokmasının normal oldugunu soyledı.usutmekle ılgısı yokmus yanı,merak etme.

Back
X