mayıs ayı aşılama yaptıracaklar 👼🕊️💕

ben şuan gonalF iğne kullanıyorum. Pazartesi kontrole gidicem umarım iğne kullanmaya gerek kalmaz daha fazla çünkü ben doktora yüksek doz iğne yazmanıza gerek yok daha önce 5 gün 75ml vurunca yumurtalar büyümüştü dedim eğer git iki gün daha vur derse sadece 1 gün vurabilecek doz kalıyor iğnede 😂😂 neyse inşallah foliküller istediği büyüklüğe gelir o güne kadar🥴 sen ne durumdasın canım
Aşılamanın sekizinci günündeyim bekliyorum heyecanla

Benim göğüs yanlarimda sızı var dünden bu yana bel ağrım var ve bikini bölgesi kısmında zonklamalar var adet olucam sanırım

Kabızlık var akıntım bugün biraz arttı kaşık ağrılarım ara ara oluyor geçiyor gazım çok fazla göğüs hassasiyetim bugün oldu oda çok az aşılamanın sekizinci günündeyim
Göğüs hassasiyeti oluyo evet hele ki koltuk altı yanlarında ve bel ağrın var mı

Benim göğüs yanlarimda sızı var dünden bu yana bel ağrım var ve bikini bölgesi kısmında zonklamalar var adet olucam sanırım
Aynı durumdayım göğüs hassasiyetim,bel ve karin ağrım var böyle olunca regl olurum diye düşünmeye başladım..😥9.Gündeyim 12.gun kan ver dedi olsa bile kesin çıkar mı kızlar ilk aşılamamda 15.gun demişlerdi

Pazartesi günü kan vericem
Benim 9. Günüm aşılama iğne sürecimin ama daha aşılama olmadı mnce 50 ile başladık 75 e yükselttik yavaş büyüyor bu sefer yumurtam pazartesi kontrolüm var ama 13 mm şu an yunurtam bilmiyorum biraz modum düştü doktor problem görmüyor ama benim için problem var gibi pazartesi 11.günüm olacak eğer büyürse mükemmel bir zamanlama ama büyümezse iptal edilecek. Senin nasıldı Aşılama öncesi

Merhaba kızlar 5 Mayıs'ta aşılama oldum bugün 9.gün dayanamadım test yaptım 2.cizgi var gibi gördüm fotoğrafta pek net çıkmamış ama bakınca var gibi

Eklentiler

• 1000004397.webp
    1000004397.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000004396.webp
    1000004396.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 35
Canım benim benimde 5 Mayıs da oldum
Test yaptınız mi ben 9 günü yaptım silik çizgi var bugün daha net gibi ama bugün tekrar yaptım çizgi yok acaba sabah yapmak etkili mi

Eklentiler

• 1000004402.webp
    1000004402.webp
    92,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000004403.webp
    1000004403.webp
    77 KB · Görüntüleme: 28
Test yaptınız mi ben 9 günü yaptım silik çizgi var bugün daha net gibi ama bugün tekrar yaptım çizgi yok acaba sabah yapmak etkili mi
Yok hayır canım yapmadım yarın kan vercem en Garantisi ama göğüslerim koltuk altı yanlarimda inanılmaz sızım var

Bence iğnenin etikisi değil çatlama iğnesi etkisi 1 hafta oluyo max. ve biz catlatmayı vurali bayağı oldu ikimizin aynı 5 Mayıs sağlık ocağında sabah aç karnına kan ver acile gitme almıyolarmış

Back
X