- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi polyannanin_gunlugu
Akıntın var mı kasıklarında batma falan göğüslerde herhangi bisey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana zaten çatlama ignesi yapmadilar doktor gerek görmedi sadece famera kullandım 5 gün bittikten 3 gün sonra aşılama yaptılarBence iğnenin etikisi değil çatlama iğnesi etkisi 1 hafta oluyo max. ve biz catlatmayı vurali bayağı oldu ikimizin aynı 5 Mayıs sağlık ocağında sabah aç karnına kan ver acile gitme almıyolarmış
Kan vercem ama dayanamadım dün silik çizgiyi görünce heycanladim tekrar yapmak istedim ama bişey çıkmadı akşam üzeri yaptım birde çok su içtim galiba idrarım Beyaza yakındı o etkiler mi acabaBana zaten çatlama ignesi yapmadilar doktor gerek görmedi sadece famera kullandım 5 gün bittikten 3 gün sonra aşılama yaptılar
Kuzum en güzeli kan ver başka türlü çok zor beklemek ben çok korkuyorum yaKan vercem ama dayanamadım dün silik çizgiyi görünce heycanladim tekrar yapmak istedim ama bişey çıkmadı akşam üzeri yaptım birde çok su içtim galiba idrarım Beyaza yakındı o etkiler mi acaba
Aynen canım zaten benim umudum yok regl olacak gibiyim hiç belirtimde yok göğüs hassasiyeti falan da yokKuzum en güzeli kan ver başka türlü çok zor beklemek ben çok korkuyorum ya
Ben kan verdim bekliyorum şimdi çok heyecanlıyımAynen canım zaten benim umudum yok regl olacak gibiyim hiç belirtimde yok göğüs hassasiyeti falan da yok
Ben de verdim bekliyorum bakalimBen kan verdim bekliyorum şimdi çok heyecanlıyım
Bana aşılamadan 2 gün sonra başla 12 gün kullan dedilerKızlar progestan kaç gün kullandınız benim doktor reçetete belirtmemiş ecz’cıda bu konuda bilgi vermedi yazmadığı için doktorla irtibata geçmem imkansız..Size kaç gün kullanmanız gerektiğini söylediler?
Ayy gözün aydın canımbeta kaç çıktı ayy nasıl mutlu oldum..
Ayyy çok sevindim canım hayırlı olsunHamileyim ,![]()
Çok sağolun kızlar sakın korkmayın ben size Umut olayım bol bol dua edinAyyy çok sevindim canım hayırlı olsun
Çok sağolun kızlar sakın korkmayın ben size Umut olayım bol bol dua edinbazen sandığımız belirtiler zannedilen kadar olumsuz degil olumlu ilerliyomuş
![]()
Çok geç çıkıyo canım ben sabah 9 buçuk da kan verdim saat 3 buçuk da çıktıBenim pek umudum yok gibi ama Allah bilir bekliyorum sonucum çıkmadı
Sen nerde oldun aşılamayı canim birde ilk asilaman mı