mayıs ayı aşılama yaptıracaklar 👼🕊️💕

Akıntın var mı kasıklarında batma falan göğüslerde herhangi bisey

Bence iğnenin etikisi değil çatlama iğnesi etkisi 1 hafta oluyo max. ve biz catlatmayı vurali bayağı oldu ikimizin aynı 5 Mayıs sağlık ocağında sabah aç karnına kan ver acile gitme almıyolarmış
Bana zaten çatlama ignesi yapmadilar doktor gerek görmedi sadece famera kullandım 5 gün bittikten 3 gün sonra aşılama yaptılar

Bana zaten çatlama ignesi yapmadilar doktor gerek görmedi sadece famera kullandım 5 gün bittikten 3 gün sonra aşılama yaptılar
Kan vercem ama dayanamadım dün silik çizgiyi görünce heycanladim tekrar yapmak istedim ama bişey çıkmadı akşam üzeri yaptım birde çok su içtim galiba idrarım Beyaza yakındı o etkiler mi acaba

Kan vercem ama dayanamadım dün silik çizgiyi görünce heycanladim tekrar yapmak istedim ama bişey çıkmadı akşam üzeri yaptım birde çok su içtim galiba idrarım Beyaza yakındı o etkiler mi acaba
Kuzum en güzeli kan ver başka türlü çok zor beklemek ben çok korkuyorum ya

Kızlar progestan kaç gün kullandınız benim doktor reçetete belirtmemiş ecz’cıda bu konuda bilgi vermedi yazmadığı için doktorla irtibata geçmem imkansız..Size kaç gün kullanmanız gerektiğini söylediler?

Kızlar progestan kaç gün kullandınız benim doktor reçetete belirtmemiş ecz’cıda bu konuda bilgi vermedi yazmadığı için doktorla irtibata geçmem imkansız..Size kaç gün kullanmanız gerektiğini söylediler?
Bana aşılamadan 2 gün sonra başla 12 gün kullan dediler

Çok teşekkür ederim canım hadi inşallah sizlerde de pozitifi görürüz 🥰betam biraz düşük 67.4 geldi ama yarından sonra yine kan vercem yukseliyo mu die

Benim pek umudum yok gibi ama Allah bilir bekliyorum sonucum çıkmadı
Sen nerde oldun aşılamayı canim birde ilk asilaman mı

Benim ilk aşılamam canım Balıkesir de oldum ben 3 aydır çok iyi hazırlandım Argifertil F ve OMEGA 3 kullandım argifertil F yi doktorum verdi OMEGA 3 ü de ben araştırdım yumurta kalitesini artıyomuş Almanya'da kanitlanmış die okudum benim amh.0.45 ti çok düşüktü

Ve argifertil F içinde Qenzim Q10 ten var içinde oda yumurta kalitesini çok yukseltiyo ama OMEGA 3 muhakkak kullanılmalı ben 2 senedir çok uğraştım eşimde burada değildi son 3 ay sıkı hazırlandım kırmızı pancar çok tükettim kızlar çünkü yumurta sayım çok düşüktü benim ve 2014de bı doğumum daha oldu benim o yandan bu yana yumurtalarım tükenmïs

Back
X