• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım 🌸

Bu test negatif gibi doktorum benimkine bile silik dedi yukarıda görüntüleri var bence bir kaç gün daha bekleyin evet ikinci çizgi car gibi ama hayalet resmen çok zor görünüyor o yüzden iğne etkisi devam ediyor olabilir
Tamam teşekkür ediyorum adet gecikmemi bekleyeceğim

Arkadaşlar merhaba, 22 mayıs adet oldum ve 27 mayısta klomen kullandim 4 gun boyunca. 31 mayısta doktora gittim kontrole 16mm yumurtam olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi yazdi. Başta ovitrelle yazdi ama hicbir eczanede bulamayinca 2 tane gonapeptyl igneyi yazdi onu aldım. 2 haziranda onları vurdum. Ovulasyon testinde 2 gün üst üste pik gördüm değerlendirdik. 4 veya 5 Haziranda kontrole gel dedi. Bugün gideceğim. Acaba bügün neye bakacak doktor. Bu durumu yaşayan oldu mu? Eki Görüntüle 3601094
Bu pikler iğnenin etkisinden şu an hamilelik testi yapsanız o da pozitif verir iğne etkisi geçene kadar. Doktor yumurtanızın çatlayıp çatlamadığına bakıcaktır.

Merhaba kızlar bende 28 mayıs aksam 11 de oviltrelle vuruldum 30 mayıs sabah. 11 de aşılamam gerceklesti aşılamadan bir gün sonra gögüs ucunda hassasiyetim ilk defa uclarında agrı hissettim şuan benmde gögüs hassasiyetim azaldı ama bel ve kasık agrılarım var resmen bacagıma vuruyor biraz ayakda durunca yürüyunca sızlama oluyor baskada belirtim yok iğnenin etkisinden galiba sürekli açım hiç durmadan birşeyler yiyiyorum çatlama iğnesinin 11. Günü test yapmayı düşünüyorum yavas yavas belli eder kendi diye düşündüm sizin belirtilerniz nedir umarım herkes hayırlarla kolaylıkla teste pozitifi görürüz 🤲🏻🌸

I ido canım bizide haberdar et baktım msjlarına sanırım kan vermişsin ama çok erken vermişsin canım 10.gün 2 değeri çıkması normal ki yükselir o inşallah ben hiç 10.gün değeri yüksek çıkanı görmedim yani bence bekle yarın yada bugün evde test yap çizgi çıkmaya devam ediyorsa yükseliyor demektir
Bu gün tekrar iğne vurulacağım 😂 sizin sonucunuz ne oldu

Merhaba, 20 mayısta çatlatma iğnesi oldum ovitrelle, ama hala regl olmadım. Çarşamba kan test vermiştim negatifti, kist de yok dedi doktor, peki kist de olmadıysa ben neden regl olmadım iğnenin 18. Günü bugün :/

Sosyallanne Sosyallanne sizi tebrik ediyorum öncelikle :) benim daha 18 mm iken iğne yi yaptı doktor, aynu gecesine ilişki önerdi, anlamıyorum bazen geröekten ger doktorun ayrı uygulama yapmasına

Sosyallanne Sosyallanne sizi tebrik ediyorum öncelikle :) benim daha 18 mm iken iğne yi yaptı doktor, aynu gecesine ilişki önerdi, anlamıyorum bazen geröekten ger doktorun ayrı uygulama yapmasına
Canım şöyle zaten 16mm ulaştıktan sonra iğne yap diyor çoğu doktor onyumurtana bağlı doktora değilde bak ben 3 defa iğne oldum ilki 17mm idi ikincisi 18 3.sü 20mm idi yani hepsine aynı zamanda gittim ama büyümeleri farklıydı

Ben mayıs ayında iğne oldum şuan sanırım hamileyim kan testi verdim beta 630.7 cıktı
Bir daha kan vermedim vermek istiyorum ama korkuyorumda :(

Yaaa sonradan mı oldu kız anlat☺️
Canım bende anlamadım sürpriz oldu dedim ya seninle daha önce ki yazışma da kan verdim çıkmadı diye işte o kan verdiğim gün âdet oldum iki gün sonra bitti aradan bir hafta falan geçti işte göğüslerim sızlamaya başladı uçları acıyor falan bende dün akşam test yaptım pozitif görünüyor salı Kan vereyim bakalım ne çıkacak 😂 üstüme gördüm galiba çünkü iki günde bitti

Back
X