- 4 Haziran 2016
- 132
- 102
- 23
- 30
- Konu Sahibi Rabisscyln
Bisey daha merak.ediyorum bu ay 1 tane saglam.yumurtam var eger tutmazsa ozel doktoruma gitmeden klomen.alip kullansam acaba dogru olur mu kullanmayi ogrendim bu ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde biraz şu 2 aydır maddi konudan sıkıntıya girdik ve ben buay kullandığım ilaçlar amuaneye felan toplam650 tl harcadım diğer ayları saymıyorum bile düşün...ama doktorsuz kullanman iyi değil kist felan oluşabilir veya farklı birşey verebilir ben femarayı öneriyorum daha çok yumurta yapıyorHer gitmeye para veriyorum zor zamanlarimiz bizimde borc oduyoruz
İnşallah canım benim yaşım genç olduğu için devlet tam tedavi uygulamıyor yoksa devlete gidicektim...Değiyor valla bebişe herşeyAynn ama cocuk icin herseye deger insallh rabbim bu ay verirde tekrar sikinti cekmemm
Herkeste olmuyo canim o ya ben de oglumda yaptim olmadi. Gerci benim oglan idrar testinde de cikmamisti. Tuvalet basi beklemistik sonuc negatif olunca cok uzulmustuk bikac gun sonra hastalandim acile gittik orda kan testinde cikmisti ben baygindim esim ogrenmisti simdi bu sefer ben ilk ogrenip guzel biseyler hazirlik yaparak soylemek istiyorum hele bi sonuc pozitif olsun herkes yardim etcek fikir konusunda ona gore aaKızlar çamaşır suyuyla test yaptım ilkkez köpürünce hiç köpüğü sönmedi aynı duruyor
Canım yokya yanlış çıkıyo işsizlik benimki işteHerkeste olmuyo canim o ya ben de oglumda yaptim olmadi. Gerci benim oglan idrar testinde de cikmamisti. Tuvalet basi beklemistik sonuc negatif olunca cok uzulmustuk bikac gun sonra hastalandim acile gittik orda kan testinde cikmisti ben baygindim esim ogrenmisti simdi bu sefer ben ilk ogrenip guzel biseyler hazirlik yaparak soylemek istiyorum hele bi sonuc pozitif olsun herkes yardim etcek fikir konusunda ona gore aa![]()
Pozitifi gorelim de aman boyle seylerle ugrasalim sorun degilCanım yokya yanlış çıkıyo işsizlik benimki işte
Ben testi yeniledim yine beyaz çizgi çıktıBat a son 3 gün
Bende şimdi yaptım aynı çıktı ama belki beta sıfırlanmıştır öyle düşünBen testi yeniledim yine beyaz çizgi çıktı(((
Sende nasıl çıktı ? Beta sıfırlansın sıfırlanmayada 18de hastalanırsam heralde dünyam yıkılırBende şimdi yaptım aynı çıktı ama belki beta sıfırlanmıştır öyle düşün
Bende de tek çizgi diğer tarafta iz bile yok, Ama benim hesabıma göre bugün daha 11. Gün zaten 12 den sonra yapın diyorlar. Benim bat 17 si bende yıkılırım inşallah testler pozitif e döner yarınSende nasıl çıktı ? Beta sıfırlansın sıfırlanmayada 18de hastalanırsam heralde dünyam yıkılır
Amannn kafam iyice karıştı kimi 10da kimi 11 de öğreniyo bi bize gelincemi böyle oluyor , yoktur diye oturdum ağladım yeni kendime gelmeye başladım rabbim inşallah bu ay hevesimin kursamda bırakmaz..Bende de tek çizgi diğer tarafta iz bile yok, Ama benim hesabıma göre bugün daha 11. Gün zaten 12 den sonra yapın diyorlar. Benim bat 17 si bende yıkılırım inşallah testler pozitif e döner yarın
Canım herkesin değişiyor işte 10. Gün öğrenenlerde belki iğne etkisini gebelik sanıyorlar. Sonra negatif günde yapmayıp bir kaç gün sonra yapınca hcg yükseliyor dolayısı ile 10. Gün öğrendiklerini düşünüyor olabilirler. Sıkma canını Allah büyük neler yaşadığımızı ne sıkıntılarla uğraştığımızı biliyor. Yarın bir daha yaparız ben 5 tane test aldım. Bat a kadar yapıcam sanırımAmannn kafam iyice karıştı kimi 10da kimi 11 de öğreniyo bi bize gelincemi böyle oluyor , yoktur diye oturdum ağladım yeni kendime gelmeye başladım rabbim inşallah bu ay hevesimin kursamda bırakmaz..
Ben bidaha alıp yapmam yoksa hergün gelir gider ağlarımmm kendimi bir ümit var diye kandırmaya çalışıyorum şuanCanım herkesin değişiyor işte 10. Gün öğrenenlerde belki iğne etkisini gebelik sanıyorlar. Sonra negatif günde yapmayıp bir kaç gün sonra yapınca hcg yükseliyor dolayısı ile 10. Gün öğrendiklerini düşünüyor olabilirler. Sıkma canını Allah büyük neler yaşadığımızı ne sıkıntılarla uğraştığımızı biliyor. Yarın bir daha yaparız ben 5 tane test aldım. Bat a kadar yapıcam sanırım
Canım üzme kendini vardır inşallah. Bak bende dün yaptım silik çizgi oldu hatta biraz bekleyince kopkoyuydu. Bugün zaman geçince bile baktım bişi yok. İnsan üzülüyor tabi. Bende umutla yapıcam hergünBen bidaha alıp yapmam yoksa hergün gelir gider ağlarımmm kendimi bir ümit var diye kandırmaya çalışıyorum şuan
bunlar işte bugün yaptığım eşimde boşuna hamileyim diyip duruyomuşsun birşey yokmuş ortada felan dedi onada ağladım sanki benim suçumm heveslendim ne var yaniCanım üzme kendini vardır inşallah. Bak bende dün yaptım silik çizgi oldu hatta biraz bekleyince kopkoyuydu. Bugün zaman geçince bile baktım bişi yok. İnsan üzülüyor tabi. Bende umutla yapıcam hergün