- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
- Konu Sahibi Rabisscyln
insallaaah Allah razi olsunherkesin belirtisi farklı canım sıkma kendini gününü bekle inşallah bebişin sana çok yakın bir yerde dir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallaaah Allah razi olsunherkesin belirtisi farklı canım sıkma kendini gününü bekle inşallah bebişin sana çok yakın bir yerde dir
git yap bişi valla ben duramıyom yerimdeMerak ediyorum etmesinede benim koca sinir hastası ediyor brni herşeyi götürüyor idrar yaparım olmadı alırım
Masallah cnm tebrkler hamlsn darsı bizim başmza bir brlrtn birşyler varmydı cnmKızar Buda bugünkü
Duramazsın tabi gördün koyu çizgiyi bilmiyom şimdi gidip alsammıgit yap bişi valla ben duramıyom yerimde
t al sende yapsana sennde ckcn benceDuramazsın tabi gördün koyu çizgiyi bilmiyom şimdi gidip alsammı
inşallah canım. genelde alt karın kısmında rahim kısmında ağrı vardı.Masallah cnm tebrkler hamlsn darsı bizim başmza bir brlrtn birşyler varmydı cnm
Duramazsın tabi gördün koyu çizgiyi bilmiyom şimdi gidip alsammı
Kız o sabah erken yapmış ben normalde inanmam ama sabahmı yapsamGi
t al sende yapsana sennde ckcn bence
Yaaaaaa kız heyecan yaptım ama bilmiyommmminşallah canım. genelde alt karın kısmında rahim kısmında ağrı vardı.
al al al all. sende de çıkacak bencede o kadar çalıştınız bir sürü yumoş vardı![]()
4 saat falan sonra yap hemen wc ye gitme beklemiş idrar olsun.Kız o sabah erken yapmış ben normalde inanmam ama sabahmı yapsam![]()
Ya benm kasklarm agrmyr gögslerm şişmiş benmde kesn dglm hamle ofdinşallah canım. genelde alt karın kısmında rahim kısmında ağrı vardı.
al al al all. sende de çıkacak bencede o kadar çalıştınız bir sürü yumoş vardı![]()
Yap sende vallahi bende rahatlym gt test al yap şimdiKız o sabah erken yapmış ben normalde inanmam ama sabahmı yapsam![]()
Kaç gün kaldı regl e?Ya benm kasklarm agrmyr gögslerm şişmiş benmde kesn dglm hamle ofd![]()
4 gün kaldı cnm iki gündr midem agryrdu erkn uyumk bendede var kafamı tutmyrm ya sorhs gbi okyrm uyuyrm erkndn cnm yaKaç gün kaldı regl e?
benimde öyleydi inşallah vardır. ben cuma günü işyerinde çalışamadım hep esnedim eve gittim 7,5 ta bir yattım sabah kalktım.4 gün kaldı cnm iki gündr midem agryrdu erkn uyumk bendede var kafamı tutmyrm ya sorhs gbi okyrm uyuyrm erkndn cnm ya
Ya boşver hamile olduğunu öğrenince acısını alırsın ben hiç aşermedim hep aşermiş numarası yapıyordumBenim ki daha suratsız suratsız davranıyo alırmıyım bilmiyom haber veririm
Cnm bende eve gttgmde bir saat anca duryrm snra oldgm yerde uyuya kalyrm ya acaba bebek mi yapyrdur ya:?benimde öyleydi inşallah vardır. ben cuma günü işyerinde çalışamadım hep esnedim eve gittim 7,5 ta bir yattım sabah kalktım.
Ya sana dyrm al yap cnm ya bak brlki ckvak nasl drysn yerndeBenim ki daha suratsız suratsız davranıyo alırmıyım bilmiyom haber veririm
Portakalı bulur avakodo felan aşeririmYa boşver hamile olduğunu öğrenince acısını alırsın ben hiç aşermedim hep aşermiş numarası yapıyordumsende öğren sonra portakal aşer
![]()
olabilir canım hadi inşallah.Cnm bende eve gttgmde bir saat anca duryrm snra oldgm yerde uyuya kalyrm ya acaba bebek mi yapyrdur ya:?