- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
Evet belli olur sen kaçıncı gündesinIgneden 14gun sonra yapmayi dusunuyirum ben testi belli olur dimi ozel bir gunumuzde söylemek istiyorum eşime insallh nasip olursa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet belli olur sen kaçıncı gündesinIgneden 14gun sonra yapmayi dusunuyirum ben testi belli olur dimi ozel bir gunumuzde söylemek istiyorum eşime insallh nasip olursa
inşallah canım ya hadi sende yapSen bi 7 .gün yapmışsın bide pazardı sanırım kızzz inşallah hamilesindir bende hamileyimdirr![]()
Test yokki kız olsaydı hergün 2.3 tane yapardım olmaması daha iyiinşallah canım ya hadi sende yap
Ya git al 2 tane bir bugün bir yarın tamam zatenTest yokki kız olsaydı hergün 2.3 tane yapardım olmaması daha iyi
Ahahahh yolun baiındasın kızzz inşallah 10 gün sonra bebiş haberi alırsınDaha 3.gün cokkkk varrrrr cok varrr
Kızz evde ki paralsrı kocanın cebine koydum ben gider alırım engel olamam dedim git al diyorda yok yapamam dedimYa git al 2 tane bir bugün bir yarın tamam zaten
Benimde 3 gun var 4 nde igne oldumDaha 3.gün cokkkk varrrrr cok varrr
İğneden önce ne kullandın ?Benimde 3 gun var 4 nde igne oldum
Femera klomen kullandm kontrlden sonra catlatma ignesine ovitrelle veemistiİğneden önce ne kullandın ?
Bende femara+menogon kullandım ikisini nasıl kullandı ? Kaç yumurtan oluştuFemera klomen kullandm kontrlden sonra catlatma ignesine ovitrelle veemisti
Ilk kontrolumde 3 tane vardi kucuktu 3 gun sonra bi dha kontrole gttm 2 tane bardi 18 mm 11mm di igne verdi 2nde gtmistim 4 nde vurul dedi sonra hergun iliski olsu dedi sali ya kadr dedi bide ben pko luyum seker ve teiod den dolyi yumurtlar gelismiodu ondnBende femara+menogon kullandım ikisini nasıl kullandı ? Kaç yumurtan oluştu
Çok güzel gelişmişler o zaman canım , 4 mayıstamı vuruldun iğneniIlk kontrolumde 3 tane vardi kucuktu 3 gun sonra bi dha kontrole gttm 2 tane bardi 18 mm 11mm di igne verdi 2nde gtmistim 4 nde vurul dedi sonra hergun iliski olsu dedi sali ya kadr dedi bide ben pko luyum seker ve teiod den dolyi yumurtlar gelismiodu ondn
Evet canimÇok güzel gelişmişler o zaman canım , 4 mayıstamı vuruldun iğneni
Siz ne kullandiniz igne oldunuzmuÇok güzel gelişmişler o zaman canım , 4 mayıstamı vuruldun iğneni
Menofon+femara 3 mayısta iğnemi vurdurdum sabah 10Siz ne kullandiniz igne oldunuzmu
Belli olur ama 2 gün sonra tekrarlamak gerek değer katlaniyor mu diyeIgneden 14gun sonra yapmayi dusunuyirum ben testi belli olur dimi ozel bir gunumuzde söylemek istiyorum eşime insallh nasip olursa
Bende sabah 9.30 gibi vuruldum 1 an aramizda sende durum nasil belirtiler falan varmi bende sadece batma seklinde sancilar oluo ara ara ama korkudan test yapamiyorum kasim ayindan beri negatifi gordugumden beri korkuyorum artikMenofon+femara 3 mayısta iğnemi vurdurdum sabah 10
Bende y.günden sonra başladı herşeyBende sabah 9.30 gibi vuruldum 1 an aramizda sende durum nasil belirtiler falan varmi bende sadece batma seklinde sancilar oluo ara ara ama korkudan test yapamiyorum kasim ayindan beri negatifi gordugumden beri korkuyorum artik
Yaa ne guzel bende henuz lekenme olmadi ama agrilar halsizlik var hayirlisi artik ins guzel haberler veririz ikimizdeBende y.günden sonra başladı herşeykasık batması halsizlik idrar koyulaşması iki kezde çok minik pembe damlam oldu