Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Ya git al 2 tane bir bugün bir yarın tamam zaten
Kızz evde ki paralsrı kocanın cebine koydum ben gider alırım engel olamam dedim git al diyorda yok yapamam dedim :D elimden gelse anahtarı vercem anasağlık yakınımdaya gitmeyeyim diye :D

Bende femara+menogon kullandım ikisini nasıl kullandı ? Kaç yumurtan oluştu
Ilk kontrolumde 3 tane vardi kucuktu 3 gun sonra bi dha kontrole gttm 2 tane bardi 18 mm 11mm di igne verdi 2nde gtmistim 4 nde vurul dedi sonra hergun iliski olsu dedi sali ya kadr dedi bide ben pko luyum seker ve teiod den dolyi yumurtlar gelismiodu ondn

Ilk kontrolumde 3 tane vardi kucuktu 3 gun sonra bi dha kontrole gttm 2 tane bardi 18 mm 11mm di igne verdi 2nde gtmistim 4 nde vurul dedi sonra hergun iliski olsu dedi sali ya kadr dedi bide ben pko luyum seker ve teiod den dolyi yumurtlar gelismiodu ondn
Çok güzel gelişmişler o zaman canım , 4 mayıstamı vuruldun iğneni

Bende sabah 9.30 gibi vuruldum 1 an aramizda sende durum nasil belirtiler falan varmi bende sadece batma seklinde sancilar oluo ara ara ama korkudan test yapamiyorum kasim ayindan beri negatifi gordugumden beri korkuyorum artik
Bende y.günden sonra başladı herşey :D kasık batması halsizlik idrar koyulaşması iki kezde çok minik pembe damlam oldu

Back
X