Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Vaz geçtim zaten eşimle tartıştım şimdi uyuz etti beni boğasım geliyo bazen ya çıldırtır bu erkekler insanı yaaa...
Nldu cnm ya bende ediyoru arada bu ay ztn tam bir hafta konşmadk snra özr dledi benmkide kı bazn erkkler tam bir uyuz dedgn gbi sen eşine demecksnn gzlce yapcksn şu kan testini cnm poztf cktgndada böle gözlernn içine sok iyice :D :D üzülmr kız bebeklermz olsun helebi o zmn görsnler günlerini:D:D kız ben normşde tripkym eşim yandıı :D:D

Nldu cnm ya bende ediyoru arada bu ay ztn tam bir hafta konşmadk snra özr dledi benmkide kı bazn erkkler tam bir uyuz dedgn gbi sen eşine demecksnn gzlce yapcksn şu kan testini cnm poztf cktgndada böle gözlernn içine sok iyice :KK70: :KK70: üzülmr kız bebeklermz olsun helebi o zmn görsnler günlerini:KK70::KK70: kız ben normşde tripkym eşim yandıı :KK70::KK70:
Kız bebiş için değilki vay çok sevdiği arkadaşı çaya çağırmış ben hergün evdeyim sıkılmıyorum bi ara çalışmaya başladım iş saatleri uymadı o 5 de evde oluyodu ben 8.9 gibi geri çıktım , hergün evdeyim hergün kız arkadaşlarımla ilişkiyi kestim evliyim ben bekar arkadaş istemedim çevremde bekarkenki gibi gezemiyosun sonuçta....

Yarın izin almış sabah köye gidelim annenlere akşam gelelim dedim yok 2 günlüğüne gidermiş diğer günde izin alsınmış şimdi çaya gitti arkadaşıyla çay içicekler kuş uçurarak

Kız bebiş için değilki vay çok sevdiği arkadaşı çaya çağırmış ben hergün evdeyim sıkılmıyorum bi ara çalışmaya başladım iş saatleri uymadı o 5 de evde oluyodu ben 8.9 gibi geri çıktım , hergün evdeyim hergün kız arkadaşlarımla ilişkiyi kestim evliyim ben bekar arkadaş istemedim çevremde bekarkenki gibi gezemiyosun sonuçta....

Yarın izin almış sabah köye gidelim annenlere akşam gelelim dedim yok 2 günlüğüne gidermiş diğer günde izin alsınmış şimdi çaya gitti arkadaşıyla çay içicekler kuş uçurarak
Canm haklsn inan birşy demyrm bende evdydm bilysn bende bunlyrdm anlcn cok iyi anlyrm seni ztn pek birşy ypmysnz galba arkdşyla gdcgne senle gitstmş bir yerlere zaman ayrsymış sana tavsym hiç ne konş nede birşy de bol ver anlasn hatasnı ya bende snrlendm cnm:sinirli:

Canm haklsn inan birşy demyrm bende evdydm bilysn bende bunlyrdm anlcn cok iyi anlyrm seni ztn pek birşy ypmysnz galba arkdşyla gdcgne senle gitstmş bir yerlere zaman ayrsymış sana tavsym hiç ne konş nede birşy de bol ver anlasn hatasnı ya bende snrlendm cnm:sinirli:
Gelip özür diler zaten ben kendim bile hadi annenlere gidelim diyorum bugünü benle geçirseydi....Diyorumki evde bir iş yapayım kadınlar yapıyor sabah ev işimi yaparım hem eve katkı olur zaman geçirmiş olurum sıkılmam diyorum onada yok boş yere uğraşma getireceği birkaç kuruş ne istiyosan almıyomuyum bazen kıt kafalı oluyo evin yakınlarında uyumlu ikimize göre işe gireyim diyorum ona izin verse kaynanamgil yeni gelinsin yaşın küçük gerek yok felan diyolar

Gelip özür diler zaten ben kendim bile hadi annenlere gidelim diyorum bugünü benle geçirseydi....Diyorumki evde bir iş yapayım kadınlar yapıyor sabah ev işimi yaparım hem eve katkı olur zaman geçirmiş olurum sıkılmam diyorum onada yok boş yere uğraşma getireceği birkaç kuruş ne istiyosan almıyomuyum bazen kıt kafalı oluyo evin yakınlarında uyumlu ikimize göre işe gireyim diyorum ona izin verse kaynanamgil yeni gelinsin yaşın küçük gerek yok felan diyolar
Kv mi yaşysn cnm ? Anldm eşin anlyşlı olması lzm bir yere gtmyrsn birşy yapmysn sen dedgm gbi yani hemrn konşma cnm

Kv mi yaşysn cnm ? Anldm eşin anlyşlı olması lzm bir yere gtmyrsn birşy yapmysn sen dedgm gbi yani hemrn konşma cnm
Yok kız onlar köyde yaşıyor eşim normalde çok iyidir her istediğimi alır mesela geceye geçti 2 ay annemlerde kaldım eşim tek arada evde kaldı 2 haftaya bir gelip evimi temizlerdim evlenmeden önce her hafta ora benim şura senin gezerdim.Kendim istemiyorum o kadar artık gezip tozmayı ama o öyle dışarıya çıktıkca felan sinirlerim bozuluyo bende insanım yani hep anneme onun annesine gidecek değilim ..Sen ne işinde çalışıyosun ?

Yok kız onlar köyde yaşıyor eşim normalde çok iyidir her istediğimi alır mesela geceye geçti 2 ay annemlerde kaldım eşim tek arada evde kaldı 2 haftaya bir gelip evimi temizlerdim evlenmeden önce her hafta ora benim şura senin gezerdim.Kendim istemiyorum o kadar artık gezip tozmayı ama o öyle dışarıya çıktıkca felan sinirlerim bozuluyo bende insanım yani hep anneme onun annesine gidecek değilim ..Sen ne işinde çalışıyosun ?
Haklsn cnm sende sonöta gezmeye birz kafanı dagtmya ihtycn var daha yaşn 18 kuzum yani evde de tıkılmana gerk yokki cnm benimde işim müştri twmslcsi zor işim insnlrla ugrsmk zor cnm

Haklsn cnm sende sonöta gezmeye birz kafanı dagtmya ihtycn var daha yaşn 18 kuzum yani evde de tıkılmana gerk yokki cnm benimde işim müştri twmslcsi zor işim insnlrla ugrsmk zor cnm
Kız insan bi çalışıyım diyo geri çalışıncada sıkılıyo :D şöyle kendi işin olacak oh rahatca çalış eşim açayım diyor sana bir yer ama ben napayım :D

Kız insan bi çalışıyım diyo geri çalışıncada sıkılıyo :KK70: şöyle kendi işin olacak oh rahatca çalış eşim açayım diyor sana bir yer ama ben napayım :KK70:
Aman cnm cock oldktan snra zatn hiçbrşye frsat blmcn kuzm ya brm cok heyecnlndm sence bu ay ikmznkde tutmşmdr cnm ssnn miden agryr mu brnim bgn yne agrdı sence başka bşy mi var yada hamilrlkten mi cnm?

Aman cnm cock oldktan snra zatn hiçbrşye frsat blmcn kuzm ya brm cok heyecnlndm sence bu ay ikmznkde tutmşmdr cnm ssnn miden agryr mu brnim bgn yne agrdı sence başka bşy mi var yada hamilrlkten mi cnm?
Ya sanki şuan az miğdem bulanıyor belki 2.3 günlüğüne köye gideriz eşim test al diyor gönlümü yapmak için :D

İnşallah tuttu bu ay canım ya çok hevesliyim merak içindeyim

Ya sanki şuan az miğdem bulanıyor belki 2.3 günlüğüne köye gideriz eşim test al diyor gönlümü yapmak için :KK70:

İnşallah tuttu bu ay canım ya çok hevesliyim merak içindeyim
maviumutolsunRabbim Sana EmanetizÜZGÜN Üye
benim de 2 gün kala 1-2 damlacık kahverengi leke geldi
çoooooooooooooooook üzüldüm adet oldum diye bütün gün petle gezdim ama devamı gelmedi
çok şükür bebeğim benimleymiş

Kız bak ben bunları araştryrm bakyrmm:Ddd

Ya benimde midemde agrı Oldu bölr yanma vardı anlamdm ki kız :) kız al yap idrr tedti ckarsa bende iş yernde yapcm senn adetn daha yakn cnm anlcn batna birly kalmadkii senn cnm off bende heyecnlndm ya şimdi şaşyrm bu ay denemdk nasl oldu anlamdm:))

maviumutolsunRabbim Sana EmanetizÜZGÜN Üye
benim de 2 gün kala 1-2 damlacık kahverengi leke geldi
çoooooooooooooooook üzüldüm adet oldum diye bütün gün petle gezdim ama devamı gelmedi
çok şükür bebeğim benimleymiş

Kız bak ben bunları araştryrm bakyrmm:KK70:dd

Ya benimde midemde agrı Oldu bölr yanma vardı anlamdm ki kız :) kız al yap idrr tedti ckarsa bende iş yernde yapcm senn adetn daha yakn cnm anlcn batna birly kalmadkii senn cnm off bende heyecnlndm ya şimdi şaşyrm bu ay denemdk nasl oldu anlamdm:))
Ben çok araştırdım okudum ama artık okuyup heveslenmek istemiyorummm :D yarın test yapsam diyorum vallahi aklım karışıyo dondu kaldı var diyorum seviniyorum geri yok boşa ümitleniyorum diyorum :D

Ben çok araştırdım okudum ama artık okuyup heveslenmek istemiyorummm :KK70: yarın test yapsam diyorum vallahi aklım karışıyo dondu kaldı var diyorum seviniyorum geri yok boşa ümitleniyorum diyorum :KK70:
Kızz benmde ilk defa adete yakn geldi normlde dvmı gelrdi ondn baktm anlcn bence yüce rabbim bize işaret gösteryrdr belki cnm sen yap yaprsn bende yapcm cnm off heyecn bastı beni:))

Back
X