Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

aynen evde temizlik ütü yaptır heşeyi midem bulanıyor diye yemekte yapmazsın. Benim ilk hamileliğimde hiç midem bulanmadı. Senin bulanmasada bulanıyor de :KK70:
Kızzz öyle dememlazım yoksa her işe devam :D yemekde yapmam hergün sabah 5 de kalkıp havaltı + öğlen yemeğini yapıyorum bundan sonra benden rahatı yok

artık yemekler sana yapılacak :rolleyes:
Normalde de yaparda 2 gündür çook canımı sıktı özür dilesede ben onun yüzünden kesin yine olmadı dedim :D biraz önce hayırlı olsun annesi dedi sen yandın olum demek beni alatırsın ha dedim gülüyo şaka yapmıştım diyo :D

Canimm hayirli olsun inanki cok cok sevindimm rabbim kucagimiza almayida nasip eder insallahh :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Aminnn inşallah kızzz bu ay baya hamişler var femara ve menogonun cidden işe yaradığınada inanıryorum rabbim saolsun...

Artık bir hanişler grubu açarız orada hergün bildiririz herşeyi

Dedin demez olurmusun kalbinin temizliği diline vurmuş darısı başına inşallaaahhh şimdi iyi haber sırası sende
Cnm ama ben bilmyrm yok sanki ya :(
Bende hrp nrgatf ya sanmyrm pztf ckcgnı cmm anlcn sizlrn olmasna cokk sevndm ama benm yoktr :(

Cnm ama ben bilmyrm yok sanki ya :KK43:
Bende hrp nrgatf ya sanmyrm pztf ckcgnı cmm anlcn sizlrn olmasna cokk sevndm ama benm yoktr :KK43:
Benimde 5 aydır negatifti buay pozitif oldu hem bak bende pembe leke vardı sende de kahveleke oldu kızacamm ha öyle olumauz düşünme....bat haftaya dek geliyodu demi ozamana yakın test yap

Benimde 5 aydır negatifti buay pozitif oldu hem bak bende pembe leke vardı sende de kahveleke oldu kızacamm ha öyle olumauz düşünme....bat haftaya dek geliyodu demi ozamana yakın test yap
Bu hafta cnm benmde az kaldı bgn4 . Gündü işte yarn iş yernde yapim bende ckmazsa yoktr o zmn:(((

Evet cnm 4 gün kaldı o zaman dedgn gibi yapym cnm beNde senn fbi inş ckar cnm
Bence ya yarın yap yada bir sonraki gün şöyle 1 yada 2 gün kalsın bata benim 2 gün var :D öylebi rahatladım ki sorma...Bugün kan verirken damarımı bulamadı ince bir damara baya iğnenin yarısını sokup almaya çalıştı dayanamadım aldırmadım sağ kolumdan alın dedim orada acıdı ama diğeri davul givi oldu nasıl ağrıyo minnoşum değdi bu acıya

Öncelikle hamile arkadaşlar tebrikler sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inş. Darısı da biz isteyenlere olsun..

İstanbul Anadolu yakasında oturup doktor önerebilecek arkadaşlar var mı aranızda yaklaşık 7-8 aydır hamile kalamıyorum daha önce bir kimyasal bir dış gebelik geçirdim 2-3 doktora gittim yumurtalar istenilen boyuta ulaşmıyor herhangi bir ilaçta verilmedi maalesef biri direk tüp bebek yapalım dio diğer doktor hiç değilse 1 sene bekle diyo ama bende artık bebeğim olsun istiyorum ilaç kullansam blki faydası olcak diye düşünüyorum yardımınızı bekliyorum arkadaşlar

Öncelikle hamile arkadaşlar tebrikler sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inş. Darısı da biz isteyenlere olsun..

İstanbul Anadolu yakasında oturup doktor önerebilecek arkadaşlar var mı aranızda yaklaşık 7-8 aydır hamile kalamıyorum daha önce bir kimyasal bir dış gebelik geçirdim 2-3 doktora gittim yumurtalar istenilen boyuta ulaşmıyor herhangi bir ilaçta verilmedi maalesef biri direk tüp bebek yapalım dio diğer doktor hiç değilse 1 sene bekle diyo ama bende artık bebeğim olsun istiyorum ilaç kullansam blki faydası olcak diye düşünüyorum yardımınızı bekliyorum arkadaşlar
Öncelikle teşekkürler darısı tez zamanda sana olsun...

Doktoruna tedavi istediğini söyle her testine baksınlar

Öncelikle teşekkürler darısı tez zamanda sana olsun...

Doktoruna tedavi istediğini söyle her testine baksınlar
Amin inş. Canım söylemezmiyim hiç tedavi istediğimi bakıldı hormon testlerime , dış gebelik sonrası rahim filmi falanda çektirdim bi sıkıntı yok şükür yumurta sayımda iyiymiş ama olmuo işte ilaç falanda vermiyolar beklemem gerekiyormuş başka bi doktora daha gitmek istiyorum bu nedenle de doktor önerisi istiyorum .. cevabın içinde teşekkürler canım

Bence ya yarın yap yada bir sonraki gün şöyle 1 yada 2 gün kalsın bata benim 2 gün var :KK70: öylebi rahatladım ki sorma...Bugün kan verirken damarımı bulamadı ince bir damara baya iğnenin yarısını sokup almaya çalıştı dayanamadım aldırmadım sağ kolumdan alın dedim orada acıdı ama diğeri davul givi oldu nasıl ağrıyo minnoşum değdi bu acıya
Ayy ne güzl cnm ya bende bgn is yeryle kavga ettm iyice mrlm bozldu bebek konsnda hiç içmde umt yok ama

Kzlar sizcede banada anne olmak ve burda şu hamilelk takvmini yapmak nasip olckmı :((

Canım benim gittiğim Dr yaşlı ve çok tecrübeli bir dr çok sevecen sahrayı cedit Te Hüseyin Köseoğlu özel muayenesi var.

Back
X