• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı transfer

Umarım süreç en iyi şekilde ilerler 🙏🏻 siz hangi doktora gidiyordunuz
Umarım hepimiz için 🙏 benim embriyolarım Antalya Ivf de yumurta toplama işleminde doktorum dışardandı. Transfer işlemi için merkezden bir doktor seçicem ama henüz karar vermedim. Sizin ilk transfermi ?

Bende Ankara tüp Bebek merkezine gidiyrm Kubilay hoca ya 2nci transferim kan verdim sabah Sincan eğitim araştırma da sonucum çıkmadı daha bekliyrm
Yaa Sincan da mı oturuyorsun ben Yenikent. Transferin kaçıncı günü

Umarım hepimiz için 🙏 benim embriyolarım Antalya Ivf de yumurta toplama işleminde doktorum dışardandı. Transfer işlemi için merkezden bir doktor seçicem ama henüz karar vermedim. Sizin ilk transfermi ?
Evet benim ilk transferim. Bilkent e tavsiye üzerine gittim. Tüp bebek cihazlarına bakım yapan işin içinde olan bir tanıdığım hastanenin embriyolog ve laboratuvarını önerdi bunun üzerine Bilkent’i tercih ettim belki fikir olur size

Acilde de bakıyorlar mi beta HCGye bilgisi olan var mı gün içinde yetişemezsem akşam acilde bakarlar mı acaba

Acilde de bakıyorlar mi beta HCGye bilgisi olan var mı gün içinde yetişemezsem akşam acilde bakarlar mı acaba
Burada bakıyorlar ben acilden gidip veriyorum hatta normal acil yoğun olduğu için 2. Kanımı kadın doğumdan verdim

İnşallah canım. Bu arada sigara içen varmı aranızda ben normalde içiyorum transferden sonra içmedim ama bugün çok aklıma geliyor
Malesef ben bu defa içiyorum 😫 ilk transferde ağzıma sürmemiştim ama bunda mümkün değil dayanamıyorum 5-6 tane içiyorum malesef. Bir de bahane değil biliyorum ama ailesel sağlık ile ilgili stresliyim iyice kontrol etmesi güç oluyor

Malesef ben bu defa içiyorum 😫 ilk transferde ağzıma sürmemiştim ama bunda mümkün değil dayanamıyorum 5-6 tane içiyorum malesef. Bir de bahane değil biliyorum ama ailesel sağlık ile ilgili stresliyim iyice kontrol etmesi güç oluyor
5 6 biraz fazla değil mi biraz daha azaltmaya çalışsanız yada en çok sabah öğlen akşam şeklinde kendinizi şartlandırırsanız biraz daha kolay olabilir

Dün gece kan testi yaptım malasef olmadı çift embriyoydu herşey mükemmeldi güya rahim hazırdı embriyolar çok iyiydi ama rabbim ol demedikçe olmuyor çok üzgünümm çokkk
Mübarek cuma gününde inş diğer denemende pozitif haberi alırsın 🙏🙏 üzülme diyemem hepimiz üzülüyoruz bakalım bugün bana ne diyecekler hiç ümidim yok

Dün gece kan testi yaptım malasef olmadı çift embriyoydu herşey mükemmeldi güya rahim hazırdı embriyolar çok iyiydi ama rabbim ol demedikçe olmuyor çok üzgünümm çokkk
Bende de öyle sabah ögrendik sonucunu negatif yapısal hiç bı problem yok embriyo kalitesi çok iyi 2nci transferim ikisinde de bı sebep bulunamıyor nasip Allah büyük napalim

4 Mayıs'ta mi transfer oldunuz? Ben 4 Mayıs'ta Antalya ivf Hande hanımda transfer oldum 3 kişi beklemiştik siz değilsiniz sanırım. 13-17-4 geldi benim kimyasal oldu.embriyom da yok sıfırdan başlayacağım Ali fuatin hastası mısınız

5 6 biraz fazla değil mi biraz daha azaltmaya çalışsanız yada en çok sabah öğlen akşam şeklinde kendinizi şartlandırırsanız biraz daha kolay olabilir
Evet öyle yapacağım bugün. Şöyle diğer transferimde hiç içmemiştim. Spontan gebeliğimde de öyle 1 tane bile ağzıma sürmedim. Bunda nedense başaramıyorum. Ama bugün max 4 ile sınırlandıracağım. Bugün transfer dahil 5. gün haftaya cuma test günüm. Siz oldunuz mu transfer?

Kızlarrr 11 Mayısta transfer olan var mı? 4. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum. Çok erken biliyorum ama 0 belirti. Yani ilaçlardandır diyebileceğim bi belirti bile yok. Sizin nasıl gidiyor?

Evet öyle yapacağım bugün. Şöyle diğer transferimde hiç içmemiştim. Spontan gebeliğimde de öyle 1 tane bile ağzıma sürmedim. Bunda nedense başaramıyorum. Ama bugün max 4 ile sınırlandıracağım. Bugün transfer dahil 5. gün haftaya cuma test günüm. Siz oldunuz mu transfer?
Ben kafamda şartlandırınca daha kolay oldu deneyin derim. Benim bugün test günümdü ama öncesinde kan vermiştim değer çok az ve yavaş ilerliyor ama doktor yinede pazartesi günü kan istedi ilaçları kesmedi

Kızlarrr 11 Mayısta transfer olan var mı? 4. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum. Çok erken biliyorum ama 0 belirti. Yani ilaçlardandır diyebileceğim bi belirti bile yok.

Kızlarrr 11 Mayısta transfer olan var mı? 4. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum. Çok erken biliyorum ama 0 belirti. Yani ilaçlardandır diyebileceğim bi belirti bile yok. Sizin nasıl gidiyor?
Bence belirti aramayın olsada gebeliğe yoramazsınız çünkü ilaçların etkisi oluyor

Back
X