Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gün 4aa ve 3ab transfer olmuştumKaçıncı gün embiriosu? Bence tekrarlayın daha 7. Gün belli olmaz
5. Gün genelde bu günlerde çıkabilirdi ama bence tekrarlanması gerekiyor. 7. Gün kesin görünecek diye bir kural yok ben öyle düşünüyorum5. Gün 4aa ve 3ab transfer olmuştum
Bilmiyorum inşallah öyledir.benim bir önceki transferimde 7.gun çıkmıştı. Bunda çıkmadı.uzuldum beşinci denememdi5. Gün genelde bu günlerde çıkabilirdi ama bence tekrarlanması gerekiyor. 7. Gün kesin görünecek diye bir kural yok ben öyle düşünüyorum
bende test yapacağım yarın sonucunu yaz mutlakaBende 4 Mayıs'ta transfer oldum bendede kasık ağrısı çok var daha test bir şey yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Çok zor bir süreç gerçekten allah hepimize sabır versin. Her defasında silkelenip yeniden başlıyoruz siz çok güçlüsünüz. Bende dün yaptım var gibi tok gibi bir çizgi oldu ama çatlatma iğnesi olduğunu düşündüm. Bugün testim olmadığından tekrarlayamadım. Sizin gibi benimde öncesinde 9. Gün de baya güzel çizgi oluşmuştu bu sefer olmayınca şuan ümitsizim. Ama yine de test gününü beklemek istiyorum şöyle diyorum daha erken ve zamanını beklemedim ne olacağını bilemeyiz kendi isteğimle bu testi yaptım erken olduğunu bile bile ve şuan sabredip günümü beklicem. Sizde tekrarlayın mutlaka ya da her şeyi bir kenara atıp bekleyinBilmiyorum inşallah öyledir.benim bir önceki transferimde 7.gun çıkmıştı. Bunda çıkmadı.uzuldum beşinci denememdi
Transferin 7. Günü bugün beta 13 çıktı doktor 9. Gün kan ver demişti sağlıksız gebelik mi acabaBencede umutsuzluğa kapılmayın burda o kadar çok yazan varki kanda çıkıp idrarda çıkmayan. Günü gelmeden üzülmeyin bence bende dün yaptım 6. Günümdü bişey çıkmadı ama ümitle hala bekliyorum hiç stres yapmıyorum
Çarşamba günü tekrar verin :) inşallah düzenli yükselirTransferin 7. Günü bugün beta 13 çıktı doktor 9. Gün kan ver demişti sağlıksız gebelik mi acaba
Nerede tedavi görüyorsunuz benimde eşim azospermi bendede pcos var bizde az emriyo oluşuyorMerhaba arkadaslar benimde 35 yumurta toplandi 26 tanesi olgun cikti 5. Gune 7 tane geldi ama tam gelismedigi icin 6. Gun 5 tane dondurdular. Transfer oldum qma negatif oldu. 2 denememdi bu. Simdi 3 transfer icin hazirlik asamasindayim 7 8 gun sonra buyuk ihtimal transfer olacagim nasipse. Doktorum kır testi diye bi test yaptirdi rahim bağışıkligiyla alakali .test sonucunda degisken bağışıklik cikti rahmimde . Kendi kanimla bana bi aşı hazirlanacak transfer oncesi rahime enjekte edilecek .monosit aşısi adi yalnis hatirlamiyorsam . Bu arada bende pkos esimde azospermi var . Bu aşıyi yaptiran yada 6. Gun embiryosu transfer olan olacak olan varmi acaba .
Ilk tedavim fakulte hastanesinde idi. 2. Ve 3. Tedavim medicalde yaptim suan trasnfer oldum test gunumu bekliyorumNerede tedavi görüyorsunuz benimde eşim azospermi bendede pcos var bizde az emriyo oluşuyor
Biraz erken gibi bilemedim ben normali masıl olur benim doktorum 12. Gün istedi. Pozitif kabul ediliyor ama bu sevindiriciTransferin 7. Günü bugün beta 13 çıktı doktor 9. Gün kan ver demişti sağlıksız gebelik mi acaba
5 üzeri pozitif sayıyorlar iki gün sonraki anlamlı artışa bakılır. Bilemiyorum kiKızlar 7.17 çıkmış, bugün 7. Gün sevinmeli miyim çok heyecanlandım
İkimizin de nerdeyse aynı.insallah saglikla yükselirler Rabbimin mucizesi çoktur inşallah bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder arkadaşımKızlar 7.17 çıkmış, bugün 7. Gün sevinmeli miyim çok heyecanlandım
Yaaa 5 üstü pozitif deniliyor heyecan yaptım inşallah seninledir artış devam eder bende yarın versem mi acaba ya kanKızlar 7.17 çıkmış, bugün 7. Gün sevinmeli miyim çok heyecanlandım