• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı transfer

Gerçekten zor bir süreç ve bu aralar çok kişiden duyuyorum düşük betalar ve kimyasala dönüşen gebelikler niye böyle oluyor anlamıyorum aslında genetik bakarak embriyo transfer etme zorunlu bir prosedür olmalıydı ücret vererek istek üzerine ticaret amaçlı bir şey olmamaliydi insanlar bu aşamalara gelene kadar neler çekiyor nelerden feragat ediyor tabiki bazen pgt yapılıncada tutmayabiliyor ama en azindan sayımız bu kadar çok olmazdı

Selam kızlar dün ben silik çizgi gördüm kan verdim 91 çıktı ama düşük mü acaba adet olmam gereken gündü dün ve transfer dahil 10. Günümdü 4aa embriyo 23 ünde kan vermem lazım dı ama dayanamadım 2 gün sonra tekrar vericem bakalım ama başlangıç değer düşük mü

Kızlarrr 11 Mayısta transfer olan var mı? 4. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum. Çok erken biliyorum ama 0 belirti. Yani ilaçlardandır diyebileceğim bi belirti bile yok. Sizin nasıl gidiyor?
Bende 11 mayısta çift 4 aa transfer oldum belirti arama göğüs hassasiyeti ve halsizlik ama progestron etkisiyle oluyor adet günümde evde idrar testi yaptım dayanamadım transferden dokuz gün sonraya denk geliyordu bir çizgi çıktı sonra kan verdim dün üçüncüye vermiştim artış hep iki katından fazla şu anda iyi gidiyor

Kızlarrr 11 Mayısta transfer olan var mı? 4. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum. Çok erken biliyorum ama 0 belirti. Yani ilaçlardandır diyebileceğim bi belirti bile yok. Sizin nasıl gidiyor?
Sizinde artık kan vermişsinizdir sonuç ne

Niye böyle oldu bende anlamadım.7. gün 13 9. Gün 17 çıktı halbuki her şey çok iyiydi.geriye tek seçenek pıhtılaşma iğnesine transfer günü başladığım kalıyor. Çok üzgünüm eşimle mahvolduk. Doktorunuz ne dedi size
Eğer pıhtılaşma var ya da yatkınlık transferden 3 gün önce önermişti benim doktorum. İsviçreli bi doktor Türkiye’deki hekimlerin bazıları gerek görmüyor ama bence önemli bir unsur by iğneler.

Eğer pıhtılaşma var ya da yatkınlık transferden 3 gün önce önermişti benim doktorum. İsviçreli bi doktor Türkiye’deki hekimlerin bazıları gerek görmüyor ama bence önemli bir unsur by iğneler.
Evet Bursa'da prf Osman develioglu da kesinlikle transferden önce 6 bin doz iğne kullanman gerekirdi dedi

Back
X