Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ay hadi inşallah sırada kalp atışı var hayırlı olsun

Kızlar merhaba, 12 mayısta 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün transfer gününü de sayarsak 10. Günüm. Bugün akşam 17.00 gibi dayanamayıp idrar testi yaptım. Silik çıktı. Sizce sonuç nedir? Daha önce test yapanlar yardımcı olun lütfen. Fakat telefondan bir türlü resmi ekleyemedim. Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim

Kızlarrr bu test gününü beklemek ne zormuş yahuu!
Daha transferimin 3.günündeyim düşünmeye başladım ilk 2 gün ağrım vardı kasıklarda şuan hiçbişi yok. Benmle gün sayan kimler nasıl geçiyor zamanınız valla ben evde kafayı yedim de

Kızlar merhaba.17 Ağustos’ta transferim oldu 2 adet blast. Bugün transfer hariç 4. Günüm . Testim vardı fazladan yapayım dedim. Bir dakika içinde böyle çıktı. Prodoctor diye bi marka internetten almıştım. Yanlıs sonuç veriyo diye yorumlarda var. Bu marka erken gebelik testi kullanan var mı aranızda

Eklentiler

• A62891F7-68E1-4A7D-92FE-0DF9C2340C42.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 71
Transfer gününu sayma canim
Ben 3 gün üst üste yaptım her gün rengi koyulasti sonra gittim kan verdim

Biraz erken değil 4.gün 7.gün falan tekrarlayın ve en Sağlıklısı kan verin inşallah vardır

Kan verin direk çıkar inşallah bebekleriniz sizinledir

Merhaba kızlar bende bugün transfer oldumDualarınıza talibim 2. Denemem..opuda 8 yumurta toplandı 6 sına işlem yapıldı ancak 1 tanesi yaşayabildi oda benimle olacak inşallah..bel ağrısı karın ağrısı ateş basması var umarım bunlar bebeğimin kendine yer bulma çabalarıdır

Kahvaltı da olur ara öğün de olur fark etmez. 1 tanesi zaten minnak birşey

Canim bende bugun transfer oldum ama bu belirtiler henuz bende olmadi, dualarim seninle saglikla kucagina almani diliyorum iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…