- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.701
Üzüldüm cnmBenim sonucum negatif maalesef kizlar
Ay hadi inşallah sırada kalp atışı var hayırlı olsunBen de bu kadar yüksek olmasına şaşırdım ikizdir belki dedim ama tekmiş. Allah hayırlısını daha iyi bilir. Doktor 2 hafta sonra gelin dedi sonra durdu 10 gün sonra da gelebilirsiniz dedi sonra bir hafta sonra da gelebilirsiniz siz heyecanlısınızdır şimdi dediBen on gün sonra gidicem inşallah
Harika bence inşallah böyle devam eder hep bulantı zor oluyordurBen de tamamen normal hayat normal vücuttayim :)
Amin inşallah darısı bütün isteyenlereAy hadi inşallah sırada kalp atışı var hayırlı olsun
Iyi dilekleriniz icin cook tesekkur ederimÜzüldüm cnmbir dahakine inş
Transfer gününu sayma canimKızlar merhaba, 12 mayısta 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün transfer gününü de sayarsak 10. Günüm. Bugün akşam 17.00 gibi dayanamayıp idrar testi yaptım. Silik çıktı. Sizce sonuç nedir? Daha önce test yapanlar yardımcı olun lütfen. Fakat telefondan bir türlü resmi ekleyemedim. Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim
Kanda da sonuç pozitif mi oldu sizin? Kanda kaçıncı gün baktırdınız ?Transfer gününu sayma canim
Ben 3 gün üst üste yaptım her gün rengi koyulasti sonra gittim kan verdim
Allah bu emeklerinin mükafatını en kısa zamanda göstersin inşallahIyi dilekleriniz icin cook tesekkur ederim
Umarim bir sonrakine
Biraz erken değil 4.gün 7.gün falan tekrarlayın ve en Sağlıklısı kan verin inşallah vardırKızlar merhaba.17 Ağustos’ta transferim oldu 2 adet blast. Bugün transfer hariç 4. Günüm . Testim vardı fazladan yapayım dedim. Bir dakika içinde böyle çıktı. Prodoctor diye bi marka internetten almıştım. Yanlıs sonuç veriyo diye yorumlarda var. Bu marka erken gebelik testi kullanan var mı aranızda
Kan verin direk çıkarKızlar merhaba, 12 mayısta 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün transfer gününü de sayarsak 10. Günüm. Bugün akşam 17.00 gibi dayanamayıp idrar testi yaptım. Silik çıktı. Sizce sonuç nedir? Daha önce test yapanlar yardımcı olun lütfen. Fakat telefondan bir türlü resmi ekleyemedim. Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim
Amin hepimize hayirli evlatlar nasip olsun insallahAllah bu emeklerinin mükafatını en kısa zamanda göstersin inşallahHayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin inşallahBiraz erken değil 4.gün 7.gün falan tekrarlayın ve en Sağlıklısı kan verin inşallah vardır
Evet avakado da duydum ama tatsız tuzsuz ya pek yiyemiyorum ağız tadıma hiç hitap etmiyor
Canım Rabbim en hayırlı zaman da nasip etsin ben hep böyle dua ettim inşallah sende bu güzel duyguları en güzel zamanda yaşayacaksınBenim sonucum negatif maalesef kizlar
Kahvaltı da olur ara öğün de olur fark etmez. 1 tanesi zaten minnak birşey
Beklededi:.. Bugun transfer oldum 5.gun embriyosu 5AA kalitesinde adetin 11.gunu endometrium 6.6ydi sonrasinda bakilmadi. Ama bugun transferde endometrium çok güzel diye konusmalar oldu. Bakalim sonuç ne olcak,sen ne durumdasin?? Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Canim bende bugun transfer oldum ama bu belirtiler henuz bende olmadi, dualarim seninle saglikla kucagina almani diliyorum iyi düşün iyi olsunMerhaba kızlar bende bugün transfer oldumDualarınıza talibim 2. Denemem..opuda 8 yumurta toplandı 6 sına işlem yapıldı ancak 1 tanesi yaşayabildi oda benimle olacak inşallah..bel ağrısı karın ağrısı ateş basması var umarım bunlar bebeğimin kendine yer bulma çabalarıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?